Şimdi Ara

Xbox one 500 gb çiftkol kaçtan gider?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konsolcuya götürdüğümde tek kol + xbox one yi 3000 den alırım dedi. orijinal kol ve xbox one 500 gb götürmüştüm (yanında fotoda attığım çin malı çakma kol da vardı ama sol analogu aşağı çekiyor drift olmadığı halde yazılımsal sanırım ama çözemedim). Adam 3000 verdiğinde çok şaşırdım ps5 için takasta ne kadar sayarsınız dedim, 21.000 tllik ps5cd Fat kasa 18 nakite veririm dedi, Elinde 2. el-teşhir kalmamış. Bana da 21-3 den 18 e çok geldi ps5 çıktım. Sizce xbox one + 2 kol + sol analogunu düzeltemediğim çakma kolu kaç binden satabilirim? Bu bir satış ilanı değildir bu arada foruma henüz vermedim zaten sadece Kızılaydaki o yere götürdüm ora da 1 kol ile beraber 3000 diyince vermedim.


    ben 5500 e hepsini koymayı düşünüyordum ama kolsuz şekilde 3000-3500 e koymayı, açıklamaya da ''1000 er tl farkla orijinal kolları verebilirim'' demeyi düşünüyorum daha çok dikkat çeksin diye. Bir de 7 8 yere ps5 takas için teklif ettim ama hepsinde öldürdüler xboxu. takasta 3500 ün üzerini veren olmadı çift kola. Önce satıp sonra almam lazım sanırım çok öldürüyorlar yoksa.


    kutusuz faturasız aparatlarıyla. kozmetik sıkıntısı yok kollardaki ufak soyulmalar dışı bütün tuşlar sıkıntısız çalışıyor. Sizce kaç eder bu? adil fiyat nedir? teşekkürler.


    (not: plan bunu ettiğine satıp parayı altına atıp, gta6 çıkışına doğru ps5CD (en ucuz hangi kasaysa) onu almak. O gelene kadar da Xiaomi tv box stick alıcağım netflix için falan.


    İyi forumlar çok teşekkürler.

    Xbox one 500 gb çiftkol kaçtan gider?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.