Şimdi Ara

Xbox One da kullanacağım TV Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle benzer konular buldum ama tam olarak aradığım konu ve cevapları bulamadığım için konu açmak durumunda kaldım.

    Yurtdışına yerleştim ve TV alacağım fakat Hz. olayına takıldım şuanda 3te1 oranında indirimde olan bir tv var full hd ve 500 Hz 100 cm ben 106 cm düşünüyordum ama 500 Hz tv için değer mi sizce, çünkü gerçekten baya düştü fiyatı ayın indirim Birde 500 Hz BMR yazıyor farkı nedir ? Genel olarak Xbox tan oyun oynuyorum ve Film - Dizi izliyorum Full HD. Oyun performansını etkiler mi ? Tv kanalı izlemiyorum diyebilirim.

    Bahsettiğim Televizyon aşağıdaki linkte sayfayı biraz indirip SPECIFICATI PRODUS ' a tıklarsanız detaylarını görebilirsiniz.

    http://www.mediagalaxy.ro/televizor-led-smart-full-hd-100cm-panasonic-viera-tx-40dsu401







  • Aynı fiyata bunu da alabiliyorum bu model Türkiye'de de mevcut karşılaştırabilecek konunun uzmanı mevcutmudur acaba

    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-43lh570v-43-108cm-fhd-smart-led-tv-dahili-uydu-alici.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egee17 -- 10 Ekim 2016; 21:05:13 >
  • Bende aynı durumdayım kafam çok karışık Teknosa kampanyası ile 58uh635v almayı düşünüyorum 3.650 TL 380 TL hediye çeki verecek onunlada x boş öne s alıcam ama asıl olayım kireçti maalesef x box öne s de kinect yok bir süre öyle kullanıp daha sonra tamamlamam gerekecek tv ise 4K ve büyük olması nedeni ile tercihim ama kafam Xbox kinect mi yoksa Xbox öne s kinectsiz mi orada çok karışıyor kireçti mutlaka istiyorum ama s alırsam hem kinect hem aparat bulmam zor olacak türkiyede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.