Şimdi Ara

XBOX ONE gecikme süreniz. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • MAD MAX kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi zaman zaman gözlem yapıp değerleri yazarsanız sevinirim. Teşekkürler...
  • MAD MAX kullanıcısına yanıt
    Xbox One sahibi arkadaşımın söylediğine göre BF4 ana menü de, benzer değerleri alıyormuş. Sizden ricam multi oyuna girip oradaki değerleri yazmanız...
  • gamerasi kullanıcısına yanıt
    Siz öyle diyince bende sadece ana menüden yapılıyor sandım. Şimdi baktım ordaki değerler yüksek.
    Bende diyorumki ben bu değerlerle niye adam vuramıyorum, var bişey kesin lag var veya benden çok çok daha iyi değerlere sahipler diye düşünüyordum.
    Çok süper bir fps oyuncusu değilim ama kötüde oynamam.
    Burda test results neyi ifade ediyor. Latency ile aynı şey değilmi.

     XBOX ONE gecikme süreniz. XBOX ONE gecikme süreniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • MAD MAX kullanıcısına yanıt
    Daha önceden farklı konularda multi oyun oynarken server hizmeti veren oyun şirketleri ile Psn ya da Live'ın karıştırılmamasını yazmıştım.

    110 ms çok kötü bir değer değil ortalama saniyenin 10 da 1'inde denk geliyor.

    Biz de Ps4 de arkadaşlar ile oynarken ortalama bu değerleri görüyoruz. Yalnız sende olsun bizim gruptaki Xbox One sahibi arkadaşta olsun, paket kaybı var. Bu sıkıntı yaratır.

    Misal vermek gerekirse bir anlamda sıktığın 20 merminin 16-18 mermi şeklinde rakibine gittiğini düşün. Bu tür bir benzetme yanlış olmasa gerek.

    Test sonuçları kısmı ise görsel olarak bir fikir versin diye konmuş. 3 yeşil iyi 2 orta 1 kötü şeklinde.
  • Akşamları genelde psn yoğun olduğu için denedim. Paket kaybı sıfır 90 ile 130 ms arasında gidip geliyor. (Bf4) o zaman alt yapı diyerek övdüğümüz live kalitesi nerede?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xdian X kullanıcısına yanıt
    BF4 gibi dedicated server kullanan oyunlarda Live veya PSN'in kalitesi bağlantı hızına etken olamaz.Zira bu oyunlar EA tarafından işletilen kendi serverları üzerinden çalışıyor.PSN'de daha fazla kullanıcı olması sebebiyle daha yoğun ve kalabalık serverlar yüksek ping verebilir,Live'da nispeten daha az kullanıcı olduğu için biraz daha rahat serverlara bağlanabilirsiniz.Eşit şartlar altında Live'ın online altyapısı dedicated server oyunlarda sadece gold üyelik kontrolü ve login haricinde hiçbir artısı yoktur.
  • Dediğiniz gibi ea serverları live kalitesi göstermiyor. Kaç tane oyun var ki bunu görebileceğimiz? Eğer kalite live da Party kurma ve sesin net gelmesi ise kalite kişiden kişiye değişir. Örnek vermek gerekirse PC bf4 Fransa serverlarında görebildiğim max ping 80 Almanya'yı söylemiyorum bile. PC dekiler özel sunucu diyelim xbox live özel değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xdian

    Dediğiniz gibi ea serverları live kalitesi göstermiyor. Kaç tane oyun var ki bunu görebileceğimiz? Eğer kalite live da Party kurma ve sesin net gelmesi ise kalite kişiden kişiye değişir. Örnek vermek gerekirse PC bf4 Fransa serverlarında görebildiğim max ping 80 Almanya'yı söylemiyorum bile. PC dekiler özel sunucu diyelim xbox live özel değil mi?

    Tam dedicated server desteği olan çok az oyun var.Bu oyunlardan BF4 Horizon 2 MCC ve Titanfall bu nesil aklıma gelenler.Bunların içinde sadece BF4 multiplatform diğerleri Xbox/PC exclusive.

    Geriye kalan bütün multiplayer oyunlar P2P host bazlı matchmaking sistemini kullanıyor(CoD AW gibi)Burda Live'ın kalitesi devreye giriyor,çünkü oyun firmasının altyapısından değil Live /PSN üzerinden oynuyoruz oyunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazam! -- 9 Ocak 2015; 13:42:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • X360 ve ps3 kullanmış biri olarak her iki konsolda da cod oynadım. Ilk konsolum ps3 bırakıp Xbox geçme sebebim coddaki lag problemiydi. Sonuç değişen birşey olmadı. Aradaki farkı anlamak zor sonuçta kimin host olduğuna göre değişen bir durum vardı. Belki Avrupalı oyuncular için fark vardır ama ben Türkiye'den oynayan oyuncu olarak bir fark göremiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox360 da bf3 oynarken bu kadar lag olduğunu hatırlamıyorum uzun süre oynamış biri olarak.
    Acaba bf4 64 lük oyuncu sisteminden fark olmuşmudurki.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar birisi yardım edebilir mi benim latency hep 200 ve pes ya da fifa oynarken ya lag oluyor ya da inanılmaz hantal takım koşmuyorlar rakip güçsüz olmasına rağmen resmen benim takımı dövüyor nedeni ne olabilir

    Superonline fiber kullanıyorum download hızım 50 mgb upload hızım 5 mgb

    Ve Xbox one s kullanıyorum bağlantım kablolu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alikale84 A kullanıcısına yanıt
    Xbox ayarlarında 200 ping yazıyorsa normal çünkü bağlantıyı Seattle ile yapıyor. Nat tipin ne gözüküyor? Kapalı ise port açarak sorun çözülebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim xbox systemden yaptığım testlerde 1100 ms i bile görmüştüm. internet gerçekten kötü olduğundan artık dert etmiyorum . Şöyle söyleyeyim Siege'de 100-200 arası alıyorum. Fifa'da tam değerler çıkmasa da 3 çizgi alabiliyoum. (ADSL 5MBIT)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku_20 -- 11 Mart 2017; 3:29:22 >
  • Xbox uzerinden yapinca latency bende 226 227 ms cikiyor ki bu normal cunku seattle wa ya ping atiyor.yurticinde ping 7, 8'i gecmez yoksa.online oyunlarda da avrupaya 60, 70 ms arasi normal.data center lar turkiyede olsa ya da en azindan tr ye yakin romanya gibi ulkelerdeki data centerlari kullansa firmalar doğu avrupa vs ulkeleri icin daha iyi olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.