Şimdi Ara

Xbox One Hakkında Bilmeniz Gereken 33 Şey (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
5.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu alet bir harika Gelecek nesilde sadece Xbox gitmeyi planlıyorum, bu nesildeki gibi iki konsolu da almıyacam. Sadece GT 7 çok iyi olursa düşünebilirim ki onu da görücez.
  • Makineyi alip duvara asmayi dusunuyorum hic oynamayacagim karsisina oturup hem makineyi izleyip hem cayimi yudumlayacagim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu tek tek okudum eline sağlık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eli Wallach

    Bu alet bir harika Gelecek nesilde sadece Xbox gitmeyi planlıyorum, bu nesildeki gibi iki konsolu da almıyacam. Sadece GT 7 çok iyi olursa düşünebilirim ki onu da görücez.

    Alet nalet dostum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline sağlık hocam, güzel konu olmuş.

    Bu arada, One beklemediğimiz kadar yenilikle geliyor. Bazı maddelere çok şaşırdım açıkçası:)
  • Backward Compatibility'nin olmasi disinda game'lere gelen restriction'nin kalkmasi guzel oldu. Oyunlari sadece arkadaslara vermek sacma olurdu. Microsoft dogru bir sey yapti.
  • Valla bende almayı çok yüksek ihtimal düşünüyorum. Ama önce bizimkilere ps4 ü aldırcam. Sonra çaktırmadan Xbox one çıkana kadar biriktirebildiğim kadar para ilede bunu alıcam + x360 ıda satıp alırım en kötü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

    Valla bende almayı çok yüksek ihtimal düşünüyorum. Ama önce bizimkilere ps4 ü aldırcam. Sonra çaktırmadan Xbox one çıkana kadar biriktirebildiğim kadar para ilede bunu alıcam + x360 ıda satıp alırım en kötü

    Neden PS4 once geliyor ? Neden Xbox One degil ?
  • Twitch olayi cok guzel olacak.Ekstradan bir pvr a gerek kalmayacak.Yalniz bu oyunun son 5dakikasi derken , nasil olacak anlamadim yazim yanlisi mi var yoksa cidden oyunun sadece son 5 dakikasini mi upload edecegiz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazım yanlışı yok son 5 dakikayı otomatik kayıt edecek konsol, istediğimiz zaman kayıt yapabilecek miyiz orası muamma, 5 dakika zaten yeterli bir süre değil, kayıt yapmak isteyenler yine pamuk eller cebe gibi gözüküyor hd kayıt cihazlarına...
  • cloud ve gamepad pek övülmemiş


    şu 3 yıla kadar bende alırım.Fakat öncelik tabi ki hakeden taraf SONY'de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 dakika kayıt nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox One gerçekten çok şeye sahip ama işte Microsoft zayıf bir sunumla anlattığı için kimse ne geldiğinden pek haberdar değildi...Sadece Kinect için bile ayrı sunum yapılması gerekirdi....Neyse ki çıkışıyla beraber bu gücü herkes görecek ve Xbox One kısa sürede zirveye oturacaktır....Şimdi kimse anlamıyor ama oyunlar çıktığında oyunlara ait özel server lar ile oyun deneyimi yaşandığında Cloud un kıymeti anlaşılacak ve bu da satışlara çok büyük katkı sağlayacaktır.....Yağ gibi akan ultra hızlı server larda 1080p 60 fps standart oyunları kesintisiz oynayabileceğiz kalabalık bir şekilde oyundan düşmeden ...daha ne olsun....
  • birsey sormak istiyorum; ms turkiye nerede? gazetede bile ps4 hakkinda yazilar var websitelerinde ps4 cikacak diye yaziyir.Sokaktaki cocugun azinda bir ps4 lafi! CIddi anlamda merak ettigimden soruyorum. Ben xbox one ile ilgili calismalari yok gibi goruyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VESRAP

    Xbox One gerçekten çok şeye sahip ama işte Microsoft zayıf bir sunumla anlattığı için kimse ne geldiğinden pek haberdar değildi...Sadece Kinect için bile ayrı sunum yapılması gerekirdi....Neyse ki çıkışıyla beraber bu gücü herkes görecek ve Xbox One kısa sürede zirveye oturacaktır....Şimdi kimse anlamıyor ama oyunlar çıktığında oyunlara ait özel server lar ile oyun deneyimi yaşandığında Cloud un kıymeti anlaşılacak ve bu da satışlara çok büyük katkı sağlayacaktır.....Yağ gibi akan ultra hızlı server larda 1080p 60 fps standart oyunları kesintisiz oynayabileceğiz kalabalık bir şekilde oyundan düşmeden ...daha ne olsun....

    Katiliyorum. Millet bir sey bilmedigi icin oyle diyor, Hala Microsoft'un 2.el e izin vermedigini saniyorlar. Xbox One, PS4'a gore ustun olacak.




  • o siteden bu konuyu okumuştum çok iyi bir şekilde çevirmişsin eline sağlık
  • 5 dakika kayıt iyi değil ama Türkiye'deki upload hızları da ortada abi.
    30 dk'lik videoyu upload etmeye mi uğraşıcaz 0,75 mbps ile?

    herkesin simetrik interneti yok malesef.
  • Birtek benim yerime oyun oynayamıyor
  • 5 dakika olmasa bile sana edit şansı veriyor mu asıl soru bu.Eğer o kayıtları kafana göre editleyip yükleyemiyorsan yine bi anlamı yok..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 8 Eylül 2013; 14:06:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kunio Kun

    5 dakika olmasa bile sana edit şansı veriyor mu asıl soru bu.Eğer o kayıtları kafana göre editleyip yükleyemiyorsan yine bi anlamı yok..

    Edit şansı var Upload Studio uygulaması sayesinde. Ama ne derece kullanışlıdır bilmiyorum.

    Son beş dakika bence az 8-10 dakika olsaymış iyiymiş. Çoğu oyunda multiplayer maçlar 10 dk civarı sürüyor. PS4'de bu süre 15 dk, Xbox'da 5 dk. Olmamış.

    Ama son 5 dk'yı sürekli Ram'de sakladığından uzun olmaması da iyi oluyor bir bakıma, Ram'i fazla sömürür HD gameplay videoları. Bir ara PS4'de 4.5 GB'dan 5.5 GB'a kadar Ram'in oyunlara ayrıldığı haberleri çıkmıştı, o kadar az olmasını bu özelliğe bağlıyorlardı çoğu kişi.

    Bu arada 1080p@60'da çalışan Forza 5'den de alsanız videonuz 720p@30 olacak, boyutu düşürme amaçlı yapılmış bir şey.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.