Şimdi Ara

Xbox one s / NBA 2k20 Hakkında acil destek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba one s var oyunu indirdim hiç bir sıkıntı yok ama atışlar cok zor ,


    smaca gitmiyor , 3 lükler girmiyor vs bana destek olabilicek gamepad ayarı için nba de bilgisi olan yazabilirmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hangi modu oynuyorsun bilmiyorum ama,
    Eğer kariyer ise, başlangıçta ki seçimlerini sharpshooter, playshooter olarak seçersen long range, mid range ve free throwların 95 ortalamaya sahip olacaktır. Tabi bunları o seviyeye getirmek için biraz oynayıp para kazanman ve o paralar ile yükseltme yapman gerek. Birde bu moda skill getirmişler. Orada deadaye, extract range, catch shot ve close shot gibi slotlara olabildiğinge basmaya çalış.
    Eğer diğer modları oynuyorsan, ayarlar kısmında shot assist olması gerek onu açabilirsin. Ama tavsiye etmem çünkü oyunun zorlukla birlikte gelen zevkini de kaybetmiş olursun. Atışlarını hangisi ile yaptığın ve el alışkanlığını kazandırdığın da çok önemli. Sağ joystic'i ileri geri kullanarak mı yoksa X tuşu ile mi atıyorsun. İkisinide deneyimleyip tarzına uygun olana alışkanlık kazandırırman faydala olacaktır.
    Son olarak jump shotlara dengesiz çıkman - önünde blok olmasa dahi - senin atışını etkiliyor. Eğer atış yapacağın oyuncu hızlı ise durarak atman yerine hareket halinde atman daha etkili oluyor diye gözlemledim. Bu farkı traninglerde deneyebilirsin.




  • Normal singe player (tek kişilik ) modda oynuyorum hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destek olucak farklı bir arkadas varmı konuyla ilgili

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burakbeyaz03 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba şimdi 2k serisinde her oyuncunun kendine göre şut stili (release) vardır ve bu oynadıkça el çabukluğu ile çözümlenebilir single Player da tek maç ayarlayıp en kolay zorluk derecesi rookiede oynayin 2000s all star seçerseniz orada Kobe ve tracy mcgrady in release leri nispeten kolaydır alışana kadar o iki oyuncuyu seçerek dış şutları öğrenip geliştirin. Smaç olayında da potaya giderken 2-3-4 numara pozisyonundaki adamlarla genelde rt ve x e basılı tutun potaya yönlendirirken aynı anda oyuncunun onu boşsa ve özelliği varsa smaçla tamamlar özelliği yoksa Yada önünde savunma varsa turnike bırakır Bazı durumlarda Jordan ve vince carter gibi oyuncular mesafe durumuna göre daha rahat smaç basar. 2000 all starsta vince carter da var diye biliyorum öğrendikçe alışkanlık kazanırsınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.