Şimdi Ara

XBOX ONE S vs NX

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cihaz agustos 2016 da turkiye ye girecek. Dinamik kontrast arttirici ve 4k destegi ile 4k oled tv de bu gune kadar gordugunuz en mukemmel oyun deneyimini sunuyor sony burada biraz gec kalmis gorunuyor microsoft un onayladigi ise xbox one s te oyunlar icin 4k yukseltme olacagi kisaca tam 4k oyun deneyimi olmayacak henuz de erken gibi fakat sony burada ne yapar orasi henuz belli degil. http://www.xbox.com/tr-TR/xbox-one-s

    http://www.milliyet.com.tr/xbox-one-s-on-siparisleri-sasirtti-teknoloji-2271384/



    Nintendo ise bu asamada riske giriyor


    Kisisel gorusume gore nintendo nun uzerinde calistigi konsol online ozelliklere sahip bir vr konsol buna kisaca modern bir virtual boy diyebiliriz ancak nintendo virtual boy daki basarisizligi tekrar yasarsa bu kriz den cikmasi guc olabilir ve nintendo nun sonunu bile hazirlayabilir dikkatli olunmali shigeru miyamoto nun baskanliga getirilmesi bence dogru bir adim olabilir hayranlari yanliz birakmayacaktir kulagima gelen cihazin arm islemci gurubu ile calisacagi yuksek ozellikler zikr ediliyor hata payi yok nintendo wii u dan cok zarar etti umarim adi wii r olmaz...kontroloru simdiye kadar cikan tum konsol kontrollorleri nin ozelliklerini tasiyacak nintendo klasik oyunlarini yine internet uzerinden satmaya devam edecek bir diger dusunce de konsol un kartus sistemi ile calisacagi nintendo cihazi bu tokyo game show da mutlaka tanitacaktir cihazin cikis tarihi mart 2017 burada arm islemcilerden vaz gecilip amd nin polaris islemcisini kullanma secenegi de varoyunlar unreal engine 4 farkiyla gelecek.kisisel fikrim nintendo nun bu adimdan cayip maaliyeti daha dusuk bir konsol da uretebilecegi cunku anlatilanlara bakarsak bu konsol wii u dan bile pahali olabilir cok ama cok riskli bir adim nintendo ya bu sefer rakiplerini teknoloji olarak yakalar ya da ikinci bir sega vakasi yasanabilir.




    https://m.youtube.com/watch?v=ScbZ-YxYDi8





    https://m.youtube.com/watch?v=fR466tdlJKE


    https://m.youtube.com/watch?v=DuWXk_MvOBQ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 5 Temmuz 2016; 5:29:46 >







  • Güzel ben de bu yıl sonu veya gelecek yıl başı gibi almayı düşünüyordum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pspsexer

    Dinamik kontrast arttirici ve 4k destegi ile 4k oled tv de bu gune kadar gordugunuz en mukemmel oyun deneyimini sunuyor sony burada biraz gec kalmis gorunuyor microsoft un onayladigi ise xbox one s te oyunlar icin 4k yukseltme olacagi kisaca tam 4k oyun deneyimi olmayacak henuz de erken gibi fakat sony burada ne yapar orasi henuz belli degil.


    xbox one s 4k oyun desteği sunacak, oyunları 4k ya yükseltecek diye bir şey yok nerden çıkarıyorsunuz bunları. Sadece 4k video ve oyunlarda HDR desteği verecek. 1080p oyun oynatamayan konsol için 4k oyun oynatacak diyorsunuz ilginç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 5 Temmuz 2016; 19:28:24 >
  • Microsoft oyunlarda 4k yukseltmeyi upscaling i onayladi kisaca microsoft diyor bunu.tam 4k oyun destegi olmadigi zaten alinti yaptiginiz yazi da da var..


    Dh uyeleri Oyun satis grubumuza bekleriz. https://m.facebook.com/groups/192632941136030 simdilik nintendo daha sonra xbox bolumune de gececegiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 6 Temmuz 2016; 5:36:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.