Şimdi Ara

XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
882
Cevap
24
Favori
21.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aschil kullanıcısına yanıt

    Şu siyah dualsense'e hastayım, yeni seri çıksa hemen alacağım.

  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    Azalttım ya onları,sadece 3 farklı dualsense i bıraktım elimde. Beyazları sattım gitti. Siyah olanda eski seri tek, onda da sıkıntı çıktı L2 trigger. İçini açıp hallettim. Ufak bir yay var, L tuşunu hareket ettiren. Sifiriyla değiştirsem tamamdır.
    Gamepad de de drift sorunu çıktı, onu da içini açıp temizledim. Tamamen hallettim.

    Bu içini açıp kendin tamir et olayını benimsedim artık. Kendi işimi kendim hallediyorum
  • VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt
    witcher ps5 tarafında nasıl ? xbox tarafında oto save yaparken saniyelik donuyor. tribe soktu beni fix gelene kadar ara verdim. fix de getirmediler. ps tarafında var mı acaba. diğer türlü ps tarafında oynar geçerim .
  • aschil kullanıcısına yanıt
    PS4 zamanı discli alıp oynamıştım. Şu an XSX kütüphanemde GOTY edition var ama bug dolu dediler güncelleme bekliyorum. PS tarafına tekrar almam.
  • Assassin's Creed vallhalla bitti az önce. 50 saatte bitirdim daha açık dünyasında tonla yapacak aktivite görev var. 3lemeye yakışan bir kapanış olmuş. Origin, odessy ve valhalla.
    Yeni oyunda eski stile dönecek olması bir tık beni üzdü yalan yok. (mirage)


    ( Konuyu hortlatayim bakalım )
  • aschil kullanıcısına yanıt

    Bumper tuşları bozuldu ve drift hatası vermeye başladı. Maalesef benim için fiyasko oldu Elite Series 2 ve direkt sattım. Maalesef 200 $ bir gamepad'e yakışmayacak kronik sorunları var.

  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    İlk üretim serilerinde kronik sorunları var diye okumuştum bir yerde bende.

    Bende de elite 1 ve 2 var şuan. elite 1'i arızalı bir şekilde ikinci elden satın aldım. aktif kullanıyorum, tamirini yaptım kendim, drift sorunu vardı.

    Elite 2yi sıfır aldım. onu da kullanıyorum. sıfır sorun ilk günkü gibi duruyor.

    Birazda şans işi ya bu konular. Benim mesela düz gamepadlerde en sağlam olarak düşündüğüm 8. nesil one s gamepadleri. ne forumda ne de baska platformlarda pek şikayet yaşayan görmedim. üstelik bende de 2 tane vardı. hiç sorun çıkmamıştı.

    şuanda gamepad alacak olsam one s gamepadini alırdım kesinlikle. elite 2yi çok beğeniyorum ama.

    sizinki kötü olmuş üzüldüm.
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt

    Şans işi biraz bende elite core var taş gibi, pcde mi oynuyorsun bu arada, yuvana dön senin yuvan xbox XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU 

  • Diablo 2 Prime Evil Collection’ı (Diablo 2-3 ve tüm DLC’ler) sizce hangi tarafta almak lazım? Fiyat ikisinde de sık sık 140’a düşüyor. ABK Xbox’a geçtiği için GP’ye gelme ihtimali çok yüksek ama 2 küsür yıl sonra GP bitecek ve uzatmayı düşünmüyorum. GP’de oynayacak birşeyim kalmadı, 5-6 ayda bir alıp yeni gelenlerden biriktikçe temizler geçerim. O yüzden GP’den bağımsız düşünüldüğünde hangi taraf mantıklı? Bu arada hangi taraftan alırsam Diablo 4’ü de biraz daha düşünce o taraftan alacağım.
    Not: PC’im yok, muhtemelen de olmayacak Macbook kullanıyorum. Plus’ım da 6 yıl daha var.

    Konuyu da tekrar gündeme getirmiş olalım:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeRMİNaaRD -- 23 Aralık 2023; 16:40:57 >
  • VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt

    Nerede çok oynuyorsanız gibi basit mantık kurulabilir. Şöyle söyleyeyim; nerede başarım (achie) kupa'yı önemsiyorsanız oraya almanızı öneririm.

  • aschil kullanıcısına yanıt
    Achievement umursamıyorum hocam. 2023’de XBox 309, PS 249 saat oynamışım. Haa şu var XSX’i PS5’den yaklaşık 2 yıl önce aldığım için ciddi oyun yatırımı yaptım. 200 kadar oyun aldım. PS5’de Plus’ın verdikleri haricinde tLoU1, tLoU2 ve GoW:R aldım sadece:) 140TL bişey değil aslında gerekirse ikisine de alınır da hangisine alırsam Diablo 4’ü de ona alacağım için böyle düşündüm.
  • VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt
    Hangisi daha ekonomik geliyorsa'ya geliyoruz o hâlde. Diğer türlü çokta önemli değil. Hangi cihazı acmiyorsaniz veya açmak istiyorsanız gibi gibi.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.