Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1587. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
31.849
Cevap
380
Favori
1.612.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15851586158715881589
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Size özel teklif olarak bana,


    STAR WARS™ Battlefront™ II: Celebration Edition 26 ₺


    Mass Effect™ Legendary Edition 70 ₺


    WILD HEARTS™ Karakuri Edition 170 ₺


    teklif yaptı Xbox Store


    Siz de bir kontrol edin konsoldan özel teklifleri.


    Seviliyorsun XBox Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen 

  • Uzaktan kontrol ayarları sizde tam olarak nasıl?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FSR 3.0 series s için game changer olacak, daha fazla desteklenmesi gerekiyor



    Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGenFuzion Xbox Testingyoutube
    Robocop Xbox Series S fsr3 fsr 3 update gameplay Rogue City. FPS test framerate resolution. #robocoproguecity #xboxseriess #xbox
    https://www.youtube.com/watch?si=Bp0-f0jY5W2O5Mya&v=Z3yXY-3_6Ug&feature=youtu.be
  • series s almayı düşünüyordum fakat 360GB çok yetersiz değil mi arkadaşlar? Baldur Gate e bakıyorum 138GB yer kaplıyor. 4 tane AAA oyun yüklemek çok problem olmaz mı? Şu xbox özel pahalı ssdler hariç farklı bir çözümü yok mudur oyunu oynatmak için?

  • ARISLCK kullanıcısına yanıt

    Yok. Ya da herhangi bir ssd/hdd alıp taşıyacaksınız devamlı birbirine. Gerekli yer olmazsa taşıma da yapamazsınız. 3 bin küsüre lisanslı ssd almanız gerek en iyisi yine o. Bir cod yükleseniz 238 gb mı ne zaten yok ediyor hafızayı. Kalan 120ye de ne yüklerseniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARISLCK kullanıcısına yanıt
    Hocam 4 tane AAA oyun yükleseniz hepsini bitirmeniz min 1 ay sürer. Bitirdiğiniz oyunu silip başka bir oyun yükleyin işte. Hiç sorun olmaması gerekiyor bence.

    Anlamadım ben mi sorun etmiyorum yoksa benim için mi sorun değil. Konsol 4 aydır bende bir kere bile gb yer sorunu yaşamadım açıkcası😅

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fps kilidini açmaları veya en kötü 45'e kilitlemeleri gerekiyordu, 30'a kilitlenerek FSR 3 & Frame Generation'dan alınan fayda minimumda kalıyor maalesef. Zaten test videosunda da pek fark yok.


    Son aylarda Series S'de harika gözüken Unreal Engine 5 oyunlarının sayısı arttı, beklendiği gibi çoğu 60fps. Tek tük 30fps kalanları da FSR 3 / Frame Generation'ı unlocked fps / (en azından) 45fps olarak güncellerlerse optimizasyonu başarısız olan fakat muhteşem grafikli oyunlar için yeterli. Mevcut 60fps oyunlarda ise 90-120fps artık daha mümkün gözüküyor. Unlocked fps stabil olmayabilir, bu yüzden mevcut 60fps oyunlara 120 yerine 90fps desteğinin getirilmesi daha mantıklı olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Get Back kullanıcısına yanıt

    Sürekli dönüp oynayacağımız oyunlar yer kaplıyor zaten. RDR2 120 civarı Fifa 62 GB falan. Bu sorunu yaşayan çokça kişi var zaten, ki boşuna ekstra yükseltici çıkarmamışlar. Series X mi alsam diye diye düşünüyorum bir yandan da bu yüzden.

  • ARISLCK kullanıcısına yanıt
    Series x de alabilirsiniz fakat arada nerdeyse 2 katı fiyat farkı var😅

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Series S sahibi olarak hafıza sorunu bi ben yaşamıyorum galiba şu an.

    Ama yüksek grafik isteyen ve çok alan kaplayan en güncel oyunları oynamıyorum ben daha. Konsolda 19 oyun yüklü ama eski ve boyutu düşük oyunlar. En büyükleri Dirt Rally 2.0 (59,8 GB), The Witcher 3: Wild Hunt (53,3 GB), Dishonored: Death of the Outsider (29 GB), Shadow of the Tomb Rider (22,6 GB), Assassin's Creed: The Ezio Collection (42,5 GB), Dying Light (37,6 GB), Mass Effect: Legendary Edition (21,6 GB) falan diye gidiyor. Aylardır oynadığım tek oyun The Witcher. Ana hikaye bitti ama DLC'leri de bitirmeden diğer oyunlara geçmeyi düşünmüyorum.

    Konsolun yanına oyun depolama amaçlı 1 TB harici HDD aldım sadece. Oynamayı planladığım diğer oyunları da ona indirdim daha sonra konsola aktarılmayı beklemek üzere. Almasam da olurdu aslında ama harici bir cihazda oyunlar hazır beklesin istedim.

    Evet konsolun hafızası düşük ama o oyun senin bu oyun benim tadını çıkarmadan zırt pırt oyundan oyuna atlayan biri değilseniz hafıza çok sorun olmaz.

    Eski oyunları oynayacaksanız,yeni yüksek grafik isteyen oyunlarda çok gözünüz yoksa veya ben en fazla 2-3 oyunu aynı anda oynayan biriyim, bitirir bitirir silerim yenisini yüklerim derseniz Series S gayet yeterli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • SamaraMorgan kullanıcısına yanıt
    Series te oyunların boyutu daha düşükmüş bende one var tomb raider bende 30 gb witcher 60 a yakın bende hafıza sorunu yaşamıyorum 500 gb makine 130unu sistem yiyor kalıyor 360 gb buna rağmen 103 gb boşta harici depolama yok rise of/shadow of the tomb raider/darksiders/metro 2033/metro last light/rdr1/assassins creed 2/orgins/midnight club los angeles/gta4/lost plane 3/fallout 4 yüklü bi kac tane daha oyun vardı sanki ama tam hatırlamıyorum bi oyunu bitirmeden başka oyuna başlamıyorum artık çoğu öyle bekliyor aynı süreçte başka oyunlarda oynadığımda oyundan aldığım keyfin azaldığını fark ettim ve online oynamıyorum online oyunlar çok yer istiyor fortnite 70 gb call of duty 130gb'tı misal



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucker274 -- 4 Mart 2024; 7:13:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Arkadaşımda ps 4 var bende de Xbox series s. İkimiz FIFA 22 oynayabilir miyiz? Google’da araştırdım ama net bir şey bulamadım. Siz biliyorsanız yardımcı olur musunuz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • azizsilin A kullanıcısına yanıt
    Oynuyamazsınız.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Get Back kullanıcısına yanıt
    FIFA 23te oynanıyor mu peki

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • azizsilin A kullanıcısına yanıt
    fifa 23'ün xbox one versiyonunu indirirsen ps4 kullananlar ile oynayabilirsin

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben USB 3.0 Flash Bellek aldım 128 GB. Pes 2021, Mafia, Crash Nitro Fueled, NBA 2K Sokak Basketbolunu oradan oynuyorum. Cihaz hafızasında olan Mortal Kombat 1, Disney Speedstorm, The Withcer 3, Resident Evil 2 ve Prince Of Persia olmasına rağmen 175 GB boş alanım var. X/S olmayan oyunları harici HDD veya Flash Bellek üzerinden oynayabilirsiniz dostlar.

  • Mart 2024 Gamepass 1. dalga oyunları belli oldu.


    Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen
  • İcardiBaşkan kullanıcısına yanıt
    Bu listede Diablo 4 nerde😅

    Şuan eldekiler oyunları erkenden bitiriyorum ki diablo 4 çıktığında sadece onu oynucam😂😂

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xbox Partner sunumu Türkiye saati ile 21:00'de gerçekleştirilecek. 30 dakikalık bu sunum içerisinde üçüncü taraf oyunlar yer alacak.


    Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGenXboxyoutube
    Our second-ever Xbox Partner Preview is here with just about 30 minutes of nonstop, no-frills news and updates on some exciting unreleased games from our studio partners from around the world. We share updates from Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, The First Berserker: Khazan, Tales of Kenzera: Zau, and more. For even more on Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, watch the CAPCOM Highlights Day 1 on March 7, 2024 at 3:00pm PT https://www.capcom-games.com/showcase/highlights/ SUBSCRIBE TO XBOX: https://xbx.lv/2EEjmaR FOLLOW XBOX https://twitter.com/xbox https://www.facebook.com/xbox https://www.instagram.com/xbox/ https://www.tiktok.com/@xbox
    https://www.youtube.com/watch?v=z_Uq92iY0Io
  • Get Back kullanıcısına yanıt

    Aynen bende diabloyu oynıcam sürekli :)

  • 
Sayfa: önceki 15851586158715881589
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.