Şimdi Ara

Xbox Series S ile Pc Arasında Seçim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, bir çok video izledim, bir kaç arkadaşa da sordum fakat sanıyorum tatmin olamadım. Bu büyük donanımhaber camiasına da sormayı istedim.


    32 yaşındayım. Akşamları işten geldikten sonra yorgun olmadığım günde en çok 3-4 saat oyun oynarım. Mmorpg'ye ayıracak vaktim ve mesaim yok. Akşamları Cod mw 2 multiplay ve warzone 2 oynamak dışında belki Diablo 3, çıkınca 4, belki Diablo 2. Ancak rpg konusunda bu oyunlara vakit ayırabilirim.


    Gözümde ultra grafik vs yok. Yüksek ayarlarda 100-120 arası bir fps değeri versin yeter. Akşam geleyim Cross Platform oyunları bir kaç arkadaş oynayayım yeter düşüncesindeyim.


    1080p yada 2k 144hz bir monitör alacağım. Oyunu bu monitör dahilinde oynayacağım.


    Xbox'ın ucuz olmasından dolayı seçmeyi istiyorum. Pc'yi de geniş yelpazesinden dolayı seçmeyi istiyorum.


    Düşüncelerinize ihtiyacım var.


    Bu arada xbox'ın yerine toplayacağım bilgisayar şöyle olacak;


    Ekstra RTX 2060 ekran kartına sahibim.

    Xbox Series S ile Pc Arasında Seçim?







  • Açıkçası elinizdeki kart ile Series S arasında aman aman bir fark yok. Ben konsolun belli bir yaşa gelmiş ve çalışan kesim için daha avantajlı olduğu görüşündeyim. Nede olsa sürücü sorunları , mavi ekranlar vs ile karşılaşmayacaksınız. Son olarak Eğer kararınız Series S olur ise 1080p bir ekran öneririm.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xbox series S al geç uğraşma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynı problemi yaşıyorum. Series S alacaktım ama kararsız kaldım. Elimdeki sistem G4560 + GTX 1050Tİ 4GB OC, GTA 5 1280X1024 Full ayarlarda oynayabiliyorum :) Gamepass alıp devam etsem hiç masraf yapmasam diye düşünüyorum. Pc de oynayabildiğimi oynarım artık.

  • Xbox Series S aldım arkadaşlar. 1080p,144hz monitör alıp 120hz oynayan oyunları (cod vs.) akşamları 3-5 maç yapıp işe güce devam edeceğim :) yaza doğru Diablo 4 çıkınca bakacağız duruma. Diablo 4'te cross platformmuş sanırım. Baktık onu da oyunuyor hiç ellemem :D

  • Hayırlı olsun. En doğru seçim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.