Şimdi Ara

XEROX Yükleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar elimde eskide olsa gayet düzgün çalışan xerox 3110 var fakat bir türlü bilgisayarıma yükleyemiyorum nasıl bir işsse kendi sayfalarında bile 3110 ait driver yok lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim



  • windovs 7 yüklü verdiğiniz adrestende yüklenmiyor nedenini bilmiyorum
  • love50 L kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım kötü haber vermek istemem ama bizim de zamanında xerox yazıcımız vardı. Windows xp işletim sisteminde gayet güzel kulanıyorduk. Windows 7'ye geçince bir türlü çalıştıramadık.

    Dediğiniz gibi sitesinde de sürücü yoktu. Bizde zorlama yoluyla windows xp sürücülerini windows 7'ye tanıtmaya çalıştık ama yemedi. Elle kurulum ile windows xpye ait sürücünün olduğu yeri göserip yükletmeye çalıştık ama olmadı.


    Eğer aynı yazıcıyı windows 7'de çalıştırabilen başka biri yoksa ne yazık ki uyumlu sürücü yoktur. Başka bir yazıcı almayı düşünmeye başlayın bence. Ya da windows xp'ye geri dönün.


    Eğer işlemciniz destekliyorsa ve donanımınızda yeterli düzeyde ise windows 7 içinde sanal windows xp kurup onun üzerinden yazıcıyı çalıştırmayı deneyebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxpayne53 -- 6 Mart 2016; 10:36:52 >
  • entresan olan şu ben makinaya format attırdım attırmadan evvel yüklüydü çok güzel çalışıyordu attırmaz olaydım o zamanda internetten yüklemiştim ama nasıl yükledim nerden yükledim hatırlayamıyorum şimdi kendi sayfasından bakıyorum 3110 yok diyor aynı sayfada 3110 driver yazıyor ordan yüklemeye çalışıyorum bir türlü olmuyor genede cevabın için çok tşk ederim
  • love50 L kullanıcısına yanıt
    Formattan önce windows 7 'mi yüklüydü xp mi?
  • 7 yüklüydü
  • love50 L kullanıcısına yanıt
    Ben benim yazıcının sürücüsünü bir türlü bulamadım. Ama sneinki varmış demek. Neti araştırmaktan başka çaren yok.

    Bu tür durumlarda inanın yardımcı olmak zor. Daha önceden bir sürücü linki, veya toplu sürücü adresi vs... bilmiyorsak size cevap vermek zor.


    Windows 7'de otomatik görmediğine göre internetten bulmanız gerekecek.


    Kolay Gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.