Şimdi Ara

Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.831
Cevap
61
Favori
131.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar,
    Telefon durduğu yerde aşırı derece ısınarak çok hızlıca şarj tüketiyor bunun bir çözümü var mıdır ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ACetin34 kullanıcısına yanıt

    Sürekli çalışan bir uygulama olabilir mi? Pil yönetiminde en çok çalışan programı bulmak lazım. Cihazı uyku modundan da çıkarıyor demek ki. Sıfırlamak mantıklı gibi, donanımsal bir arıza değilse tabi.

  • heavyrocker kullanıcısına yanıt

    Telefonu sıfırlayalı 1 ay kadar oldu aslında içerisinde sosyal medya uygulamaları , banka uygulamaları harici bir şey de yok. Kontrol ettiğimde de çalışan bir uygulama gorumuyor , pil tüketiminde şuan sadece Instagram bulunmakta. Yeniden bir sıfırlayıp test edeceğim gibi duruyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ACetin34 kullanıcısına yanıt

    Bir uygulama, ya da pilde görünmeyen ek uygulaması sorun yapıyor galiba. Bence ya baştan tek tek kurup deneyin. 1 gün ara ile kurun, test edin. Ya da tek tek şüphelendiklerinizi silin, 1 gün ara ile test edip diğerini silin derim. Örneğin insta dan başlayın.

  • Yurtdışı Mi 11t cihazımız var. Yazılılm ile imei atıldı. Sıfırlama veya güncelleme yapamıyoruz imei gider diye. Acaba direnç işlemi yaptırsak bu sefer cihaz güncelleme alır mı veya sıfırlama yaptığında cihazın imei si gider mi?


    Hatta en basitinden, imei gitmeden nasıl sıfırlayabilitiz cihazı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakteristik61 -- 18 Nisan 2024; 23:35:47 >
  • 11 T modelinde yazılımsal tüm işlemlerde imei gider. HyperOs a geçmek için güncelleme yapnlar var ve hepsinin imei gidiyor. Rom değiştirmek istiyorsanız , imei atabilecek birini bulmalısınız .

  • Cokbilinmeyenlidenklem kullanıcısına yanıt

    Maalesef öyleymiş. Ama burada bir telefoncu bu cihaza direnç işlemi yapılabildiğini ve bu sayede güncelleme ve fabrika ayarına dönme sonrası imei lerin uçma sıkıntısı yaşanmayacağını söyleyince telefonu telefoncuya verdim. Saftirik 2 saat sonra ise ne kadar uğraştıysa hiçbşr şekilde direnç işlemi ile kayıt yapamadığını söyleyip tekrar cihazı sıfırlayıp yazılım ile imei attı. Direnç kabul etmemesi kötüymüş. Cihazı daha önce eşim kullanıyordu, ona başka cihaz aldım, şimdilik idareten ben kullanıyorum. A34 kullanıyordum daha önce. Miui gerçekten Oneui ye göre çok çok geride. Çift tık düzgün çalışmıyor, çalışan uygulamaları tamamen temizle desende illaki son uygulamayı temizleyemiyor manuel temizlemek zorundasın, yakınlık sensörü facia. Dün telefon ile 20-30 dk görüşme yaparken görüşme anında ekranı bir türlü açamadım. Ekran karardı ve görüşme karşı tarartan sonlandırılmasına rağmen ekran gelmedi. Hatta yanımdaki arkadaştan beni aramasını söyledim, arama esnasında cihaz çalıyor ama hiçbir zaman şekilde ekran açılmadı :) En son güç tuşuna uzun süre basılı tutup cihazı kapatıp, yeniden açabildik. Velhasıl kelam donanım ne kadar iyi olsa da bu cihaza tr fiyatları verilmez. Yurtdışı olunca bir nebze makul fakat bug ile dolu bir cihaz. Arasıra WhatsApp da bile ufak tefek kararsız hareketleri olabiliyor. Hızlı şarj çok iyi ama benim cihaz alınalı 1.5 yıl oldu. Şu an pil epey hızlı eriyor.

    Varsa tavsiyeleri olan memnun olurum. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • karakteristik61 kullanıcısına yanıt
    Evet bu dediğin sorunların aynısını bende yaşıyorum
    Ekran sorunu pil sorunu ve diğerleri hatta bi ara telefonda yüklü banka uygulamalarına girişte yapamadım şifreleri hatalı dedi hepsinede değiştirmek zorunda kaldım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi cihaz alıcaksanız nacizane tavsiyem snapdragon işlemcili modellere yönelin. Mediatek olan modellerde imei sorunları çözümü zor oluyor. Yeni rom yüklemeye kalksanız çeşitliliği az oluyor.

    İşlemci olarak kötüleyemem ama bu modellerde yazılım sorunları, çözümleri ve çeşit yetersiz.

  • Koskoca Xiaomi halen yakınlık sensörü, çift tıklama, son uygulamaları temizle vs. gibi muhabbetleri çözemiyorsa bu cihazları almak macera aramaktan başka bir şey değil o zaman. Cihaz ana fonksiyonlarını yapamadıktan sonra cihazdaki işlemcinin, ram in, leica lens in filan keyfi kalmıyor ki. İlk defa Xiaomi kullanıyorum, hemen hepsinde böyle sıkıntılar mevcut ise bundan sonra da koky kokay bir daha Xiaomi cihaz almam gibi. En fazla çok hesaplı olursa yurtdışı alırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.