Şimdi Ara

Xiaomi 13T ve 13T Pro tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
5
Favori
7.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt

    Henüz çıkmadı, max 1.5-2 aya çıkar. Zaten 2024 Ağustosa kadar kafa rahat.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12t Pro kamera olarak 13t Pro'dan daha mı iyi? İki cihazı kıyaslayabilecek var mı acaba? Aynı şekilde 13t ve 12t kıyas yaparsınız çok mutlu olurum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shunter kullanıcısına yanıt

    hocam merhaba, kamera olarak hangisi daha iyi sizce. 13t pro mu nubia z50s pro mu ?

  • Dün fiziki mağazada mavi renk 13t cihazı test ettim hiç amiral gemisi gibi premium cihaz gibi bir his vermiyor yanında poco f5 vardı pro değil düz f5 elde tutuş ve dış görünüm hissiyatı olarak 13t den çok daha güzel duruyordu. 13t pro alacaktım vazgeçtim şu an. Donanım olarak iyi olabilir ama malzeme kalitesi olarak ve görünüş olarak ben hiç beğenmedim. 4 yıldır aktif mi 9t pro kullanıcısıyım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13t ya da 13t Pro kullanan var mı? 13t Pro da kulaklık ses şiddeti çok az, bunu arttırmak için bir yol var mı root ya da sistem dosyalarına müdahale ederek?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eozen81 kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam. Xiaomi 13 kullanırken yanlış hatırlamıyorsam eğer ses menüsünde otomatik ayarlı olan video -ses vb gibi yerler vardı. Onlardan ses kısmını seçince ses düzeyi epey artıyordu. Bir bakın isterseniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Averell Dalton kullanıcısına yanıt

    13 T Pro yu dün bende inceledim hocam. Mavi renk olmamış bence de oyuncak gibi duruyor :) Siyah renk çok daha sağlam duruyor. 11T de ki gibi alüminyum çerçeveli olsaydı çok daha iyi olurdu tabi. Ama telefon güzel bence :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTheXx -- 13 Ekim 2023; 16:30:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xTheXx X kullanıcısına yanıt

    Yok hocam ne yazık ki yok öyle bir ayar, baktım. Biraz daha bekleyip XDA'da falan alt forumun açılmasını ve paylaşımları bekleyeceğiz herhalde.

  • eozen81 kullanıcısına yanıt

    Çok tuhaf. Sanırım ben anlatamadım tam hatırlayamadığım için. Dilerseniz Xiaomi 12T kullanıcı forumuna yazın onlar biliyordur. Çözümü var eminim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xTheXx X kullanıcısına yanıt

    Hocam, teşekkür ederim, aşağıdaki videoda kablolu kulaklık sesi + hoparlör sesi arttırılabiliyor (13t Pro):


    Bluetooth sesini arttırmak için Bölgeyi gittim SAN MARINO seçtim, cihazı restart ettim ve sonuç OK'dir, artık olması gerektiği gibi oldu bluetooth ses şiddeti. de



    Ömer Sönmezyoutube
    Arkadaşlar Video İşinize Yaradiysa Kanalıma Abone Olmayı Unutmayın NOT: BEN YAPTIM BENDE HİÇ SORUN YOK TELEFONUM.NOTE 8 PRO YAPAN ARKADASLAR OLUŞACAK SORUNLARI KABUL ETMİYORUM BİLGİNİZE
    https://www.youtube.com/watch?v=eBS_0vz7WVM
  • Yurt dışı Xiaomi 12 pro 5g aldım mart ayında 4 ay kullandım çift hat olarak kapanınca xiaomi 13t pro aldım ön satıştan ama hayal kırıklığı oldu. 12 pro ekran kalitesi ve ses kalitesi olarak kat kat üstün bu telefondan. Kamera olarak açıkçası eşit diyebilirim 13t pro daha gerçekçi çekiyor yapay zeka açıkken 12 pro daha canlı çekim yapıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eozen81 kullanıcısına yanıt

    Sorunun çözülmesine sevindim hocam. İyi günlerde kullanın telefonunuzu. Peki 13 T Pro nun size göre artı ve eksi yanları nelerdir? Memnun musunuz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTheXx -- 14 Ekim 2023; 9:12:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alitaro A kullanıcısına yanıt
    Aynı gibiler hocam ya çok fazla kamera kullanmadığım için kesin birşey diyemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xTheXx X kullanıcısına yanıt

    İlk kez Xiaomi kullanıyorum (S21'den geçiş yaptım), daha 3-4 gündür kullanıyorum ayrıca, ilk izlenimlerim ksııtlı olur haliyle:


    Olumlu Yönleri

    - 120w şarj hızı gerçekten çok iyi olmuş, alırken ana alım sebeplerimden birisi buydu. Samsung cihazları sevsem de hızlı şarjda istenen yolu alamadılar

    - LDAC/NFC/e-sim desteği

    - En/Boy oranı uygun, daha büyüğü cebe girmez




    Olumsuz Yönleri

    - Hem ön hem arka kamera vasat geldi

    - Kutudan çıkan ses şiddedi çok düşüktü, neyse ki engineer mode ve bölge seçimi ile düzeldi, umarım gelecekteki firmware update'lerinde gene eski haline dönmez.

  • 13t pro ile 13 pro nun kameraları aynı mı ? 13t pro kullanıyorum ama kamerası çok kötü geldi bana 12 pro 5g den geçtim ama 12pro bundan kat kat iyi gibiydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malezya’dan 13t pro yu 2700 myr 16000 tl ye alarak aranıza katıldım . Hediye olarak buds 3 T PRO kulaklık hediye verdiler. Tax free yokmuş bu ülkede

    Kulaklık sesi biraz az. Sonra tekrar inceleriz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • shunter kullanıcısına yanıt
    üstad z50s pro ile ilgili kimse yorum yapmamış hiç bi yerde bulamadım tr de. müsait vaktinde işlemci, pil, ısınma, şebeke (mobil veride çekim hızı pil tüketimi) , kamera vs şöyle detaylı bir paylaşım yapabilir misin rica etsem gerekirse yeni bir başlık altında. yapabilirsen harika olur bende takip ediyorum bi de kayıt olunca şebeke gidiyor falan tarz bişeyler gördüm ne derece doğru bilgin var mı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar poco F1kullaniyordum 5 yıldır Xiaomi 13t pro aldım 3 gündür kullanıyorum herşeyiyle iyi bir cihaz fakat video çekerken pürüzsüz çekemiyorum yani cihazı sağa veya sola doğru hareket ettirirken kare kare titremeler oluyor
    Bu normal bir durum mu yoksa benim cihazda mı sorum var acaba?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 3 gündür 13T PRO kullanıyorum daha önceki telefonum mi 13lite modeliydi o da yeni bir model sayılırdı ama 13t pro çok güzel olmuş bütün yeni en güncel teknolojileri barındırıyor umarım konu canlanır forum çok sessiz bu model için açılan ya da açılacak olan Ana konu başlığı var mı yoksa sadece buradan mı devam edecek forum ?


    Diğer bir konuda bir kaç yerde kamera buğulanma sorunlarından bahsedilmiş hemen kronik sorun diye çamur atılmaya çalışılıyor ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum benim telefonda şimdilik hiç bir sorun yok ayrıca bilen arkadaşlar bu modelde imei kayıt işi nasıl olacaktır ilerde malum yolla kayıt yaptırdıktan sonra sıfırlama ve güncelleme sorunu yaşar mıyız?

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.