Şimdi Ara

Xiaomi 14 serisi, SU7 renkleriyle yenilendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi 14 serisi, SU7 renkleriyle yenilendi
    Xiaomi’nin ilk elektrikli otomobili SU7’yi tanıttığı etkinlik sürpriz bir sonla sona erdi. Şirket, Xiaomi 14, Xiaomi 14 Pro ve Xiaomi Watch S3’ün yepyeni Xiaomi SU7 elektrikli araba ile mükemmel uyum sağlayan iki yeni renkte satışa sunulacağını duyurdu.



    Ayrıca Bkz.Tesla'nın yeni rakibi Xiaomi SU7 ailesi tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatlar



    Snapdragon 8 Gen 3 işlemcili Xiaomi 14 serisi Ekim ayında tanıtıldı. Telefon, yeşil, siyah, beyaz ve pembe renk seçenekleriyle satışa sunuldu. Xiaomi’nin yeni elektrikli aracının tanıtılmasıyla birlikte Xiaomi 14 serisi ve Xiaomi Watch S3, sportif araca uyum sağlayacak iki yeni renk grubuna kavuştu. Yeni renkler Aqua Blue ve Verdant Green olarak adlandırılıyor.



    Xiaomi 14, yeni renk seçeneklerine uyum sağlamak için tasarımsal değişiklik içermiyor. Telefonun arkası doğru renkle eşleşecek şekilde değiştirilmiş. Ancak Watch S3, seçilen modele göre değişiyor. Aqua Blue versiyonu, yeni, parlak bir çerçeveye sahip. Verdant Green versiyonu, aynı metal kasayı korurken kayış rengini değiştiriyor.



    Xiaomi 14, yeni renk seçenekleriyle lansman fiyatından satışa çıkacak. Ancak, saat eSIM versiyonundan daha fazla fiyata satışa sunulacak. Yeni renk seçenekleri SU7 elektrikli araba gibi Çin ile sınırlı olacak.




    Kaynak:https://9to5google.com/2023/12/29/xiaomi-14-watch-s3-new-colors-match-su7/







  • saatlerin kadran tasarımı güzelmiş keşke samsungta bezelin tasarımını buna benzetse

  • Akıllı telefonlar yenilik ve tasarımda zirveye ulaştı zaten. Bence Xiaomi elektrikli otomobile daha fazla ağırlık vermeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.