Şimdi Ara

Xiaomi 14 Türkiye’de, fiyatı uzayda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
3
Favori
15.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi 14 Türkiye’de, fiyatı uzayda
    Kısa süre önce global lansmanı yapılan Xiaomi 14 amiral gemisinin Türkiye fiyatı belli oldu. Ön sipariş sürecinde ürünü rezerve etmek için 100TL ödeme yapmak gerekecek. Ön sipariş dönemine özel 400TL de indirim sunulacak. Satış kısa süreli ve sınırlı sayıda olacak.



    Xiaomi 14 satışa başlıyor



    Yapılan duyuruya göre Xiaomi 14 modelinin satış fiyatı 49999TL olarak açıklandı. Cihaz 12GB/512GB konfigürasyonla geliyor. Ön satış 29 Şubat tarihine kadar sürecek. Satış ise 1-3 Mart tarihleri arasında olacak. İndirimle fiyat 49599TL olacak. Bu sürede sadece 500 adet telefon stoğu var.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi 14 Avrupa fiyatları ortaya çıktı: 14 Pro gelmiyor



    Bu rakam Xiaomi 14 için dezavantaj olabilir zira iPhone 15, Galaxy S24 ve Galaxy S24 Plus fiyatları bu rakamın altında. Biraz daha geri gidersek iPhone 14, iPhone 14 Plus, Galaxy S23, Galaxy S23 Plus gibi modeller de devreye giriyor. Xiaomi 14 Ultra da yakın dönemde piyasada olacak.



    Xiaomi 14 modelinde 1 Hz-120Hz değişken yenileme hızı ve 1200 x 2670 piksel çözünürlük sunan 6,36 inç boyutlarında LTPO AMOLED ekran, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, 50 MP f/1.16 diyafram açıklığında ana kamera, 4.610mAh batarya, 90W hızlı şarj gibi özellikler yer alıyor.



     




    Kaynak:https://event.mi.com/tr/xiaomi-14-series







  • Ahaha. Bir de engellemiş. Senin anlayabileceğin gibi biraz daha açık yazayım. S24 ve xiaomi 14 yurt dışı fiyatları hemen hemen aynı iken xiaomi 14un ülkemizde s24den 20 bin tl fazlaya satılması aciklanamaz. Yoksa ben de xiaomi 14un daha iyi telefon olduğunu biliyorum.

    24 bin tlye zaten yurt dışı xiaomi 14 alınıyor. 50 bine hem Türkiye garantili s24 hem de yurt dışı xiaomi 14 alabilirsin yani. İki telefonun olmuş olur 50 bine.

    Yani 50 bine xiaomi 14 alınmaz. Mantıksız bir fiyat.

    Daha da anlamıyorsan iyi forumlar sana.
    Rezalet fiyat

    Olm siz kimsiniz:D o igrenc yazilim o igrenc arayüz 50 bin... neeeyyy???

    S24 suan 38 bin lira olmmmmm puahahahajaj

    Almayi aklindan geciren olmaz anca kacakcilar alir onlar da yanlış yapiyor 20 30 bin lira kacak telefona baglanmaz

    Xiaomi bir tek poco x6 proyu f/pa yakin yapmisti onu da zamladi bsnxksosjs

    Abi ulke o kadar kötü durumda ki xiaomi gibi çöp rezil bir firma bile bizi ezikliyor kerizlemeye calisiyor inanamiyorum omg ya
  • Malum yollarla yarı fiyatına alınabilir.

  • Fiyatı 100k olan Apple'a nasıl başlık atıyoruz Ekrem bey. Baktım da Apple fiyatları hakkında Uzay , galaksi , karanlık madde gibi başlıklar atmamışsınız.

  • 50K verip alabilecek biri 400 liranın peşinde koşmaz, pazarlama stratejileri gerçekten komik. En azından samsung'un geçmişte yaptığı gibi ilk alanlara saat, kulaklık gibi bundle bir şeyler vermeleri daha cezbedici olabilirmiş.

    Üstelik bu ön sipariş bir ürün onu da unutmayalım.

  • Bu konularda Dirençli olmak lazım 😁😁😁

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pro modeli değil çok pahalı .. Dirençli IMEI değiştirme illegal onaylamam çünkü dirençli olunca sorunları da bedava bol bol çözümü de yok ! Anlayana ...

  • oha çok komik olay, baştan sona saçmalıklar silsilesi Xiaomi 14 Türkiye’de, fiyatı uzayda 50k, stoklarla sınırlı, hediye fırsatı, ön siparişe 400 tl indirim


    eğer bu telefon ön siparişte 500 tane satarsa insanlığa olan inancımı kaybederim

  • S24 yerine gayet tercih edilebilir. 60hzlik çöp hakkında konuşmaya gerek yok. 8/128 getirip 40.000e iteleseler ucuz algısı oluşturdu. Piyasaya göre normal bir fiyat. Ha pahalı mı pahalı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 100 tane satarlarsa öpsün başlarına koysunlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DburakKoc D kullanıcısına yanıt
    13 de sorun yok ama 14 de olmuyor dediler.
    Bi çıksın görelim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abi bu xiaomi ye ne oldu ben anlamıyorum. Tamam cihazlar güzel de marka algısı diye bir şey var. Kim xiaomi ye 50.000 TL verir gider Apple Samsung alır geçer. Ne diyeyim izleyip göreceğiz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 14 Ultra en rekabetçi modeli. 14 Pro Titanyum da fena değil ama gelmeyebilir. 14 Ultra merakla bekliyoruz. Şimdilik acelemiz yok. İlk partiler hep sıkıntılı olur. Düz İPhone 15 ve Samsung S24 den daha iyi bir telefon.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iczeleven kullanıcısına yanıt

    Veriyo zaten.

    Xiaomi 14 Türkiye’de, fiyatı uzayda
  • ultra modelide 60 a gelir o fiyatada artık ne kadar satarsa avrupada bile zor alıcı bulur gibi 1500 e

  • Sağlam bi usta bulup yd xiaomi 14 alın 20 bin telefon 2 bin tl de direnç kaydı yola devam. samsung un Apple ın huawei ile yarışamadığı gibi xiaomi ylede yarışamaz samsung 50 bin tlyi haketmiyor Apple desen oda öyle 20 25 watt nedir ayrıca 50 bin tl öde sonrada telefondaki her uygulama için ücret öde androidi az çok kullanabilen bir kişi hiçbirşeye kolay kolay ücret ödemez 50 bin pahalımı evet pahalı ama satmak istiyorsa pahalı olmak zorunda Apple iyi olduğu için satmadı pahalı olduğu için sattı bide arkasında abd Trump durduğu için adamlar ipten aldı elmayı

  • Evet fiyatı pahalı, hele ki arayüzünde reklam gösteren ve yazılım sorunları ile nam salmış bir markaya göre çok pahalı. Çin dışında pek de satılmaz. Ama en azından samsung gibi kendi rezil işlemcinin dayatmamış giymiş en iyi işlemciyi koymuş. Şahsen yurtdışı ürün alsam s24 serisi alacağıma gider xiaomi 14 alırım.

    Ama düz kullanıcı bazında kimse xiaomi bu parayı vermez. Millet yemiyor içmiyor usb 2.0 ve 60hz lik iphone 15 e 50 bin veriyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Visionx st V kullanıcısına yanıt
    Xiaomi 14 Türkiye’de, fiyatı uzayda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi olunca neden herkes o para verilmez deyip illegal yollara başvuruyor 60 hz li iphone 15 e veriliyorsa buna da verilir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok para uyduruk o yazılıma.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.