Şimdi Ara

Xiaomi 14 Ultra Profesyonel Fotoğraf Kiti daha gelişmiş özellikler ile tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi 14 Ultra Profesyonel Fotoğraf Kiti daha gelişmiş özellikler ile tanıtıldı
    Xiaomi, Xiaomi 14 Ultra ile birlikte, fotoğraf tutkunları ve profesyoneller için telefona özel Profesyonel Fotoğraf Kitini de tanıttı. Yeni kit, geçtiğimiz senekine göre daha gelişmiş özellikler sunuyor.



    Aksesuarda, bir adet kamera tutamacı, 67 mm filtre adaptör halkaları, bir lens kapağı ve bir kordon bulunuyor. Profesyonel Fotoğraf Kiti, önceki modeldeki Bluetooth 5.0 bağlantısı yanında USB-C bağlantı imkanı tanıyor. Böylelikle daha istikrarlı ve güvenilir bağlantının yanında gecikmeyi de ortadan kaldırıyor. Setin tutma yerinde ayrıca 1500mAh kapasitede batarya da yer alıyor. Bu sayede telefonun şarjı %80'in altına düştüğünde şarj edebiliyor.



    Ayrıca Bkz.En güçlüsü tanıtıldı: Karşınızda Xiaomi 14 Ultra ve üstün kameraları



    Xiaomi, Profesyonel Fotoğraf Kitinin profesyonel kamera benzeri bir deneyim sunduğunu iddia ediyor. Kit, tek elle kullanım için güçlü ve rahat bir tutuş imkanı sunuyor. Aksesuar da ayrıca, iki aşamalı deklanşör ve yakınlaştırma tuşunun yanı sıra özel bir tekerlek ve video kayıt düğmesi de bulunuyor. Tekerlek ile, diyafram açıklığı, deklanşör hızı, ISO gibi gibi çeşitli ayarlar yapılabiliyor.



    Xiaomi 14 Ultra Profesyonel Fotoğraf Kiti, beyaz ve siyah renk seçenekleriyle 140 dolar fiyattan satışa sunuluyor.



     




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/02/22/xiaomi-14-ultra-professional-photography-kit-now-offers-more-functionality/







  • Sony telefona deklanşör koymuş bunlar ayrı parçada tasitacak. Çöp xiaomiiii eyyyyy

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bundan kaç sene önce kullandığım bir LG telefonunun da aynı bu tür bir eklentisi vardı, LG Cam Plus adında. Satılmayıp da ellerinde kalınca fiyatı online olarak bedavan biraz pahalıya düşünce alayım demiştim. Aldığım gibi de öylece kaldı, neredeyse hiç kullanmadım. Nedeni de telefonu ciddi bir şekilde kalınlaştırması, zaten telefonda mevcut özellikleri fiziksel tuş olarak sunması. Telefon üreticileri şunu hiç anlamıyor; fotoğrafçılığı bir seviye daha ileri seviyeye taşımak isteyenler öncelikle sensör performansına (boyutuna, ISO vb başarımına) bakıyor. E amatör kullanıcı için de fiziksel düğmeler vb hiçbir anlam ifade etmiyor, aksine ekran üzerinden dokunmatik çekmeye alışmışlar alışkanlığı böyle ürünlerle kıramazlar.

  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    En fazla kameraya sahip olan en iyisi olmuyor mu yani? :)

  • Serciey kullanıcısına yanıt

    En fazla kameraya sahip olan değil de en fazla cigolaytı olan tabii ki en iyisi oluyor. Xiaomi 14 Ultra Profesyonel Fotoğraf Kiti daha gelişmiş özellikler ile tanıtıldı 

  • Zaten en iyi fotoğrafları çeken telefon için +140 dolar veren çok çıkmaz. 15 Ultra'nın çıkmasına yakın telefon yanında dağıtmaya başlarlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.