Şimdi Ara

Xiaomi 15 ve 15 Pro'dan ilk bilgiler paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi 15 ve 15 Pro'dan ilk bilgiler paylaşıldı
    Xiaomi tarafından geçtiğimiz Ekim ayında tanıtılan Xiaomi 14 ve 14 Pro, bildiğiniz gibi halen gündemde. Hatta her iki model, henüz küresel pazara bile ulaşabilmiş değil. Ancak şimdiden, bu yıl tanıtılacak Xiaomi 15 serisinden bilgiler duymaya başladık. Geçtiğimiz saatlerde ise, Xiaomi 15 ve 15 Pro'nun muhtemel çıkış tarihi ve bazı özellikleri paylaşıldı.



    Snapdragon 8 Gen 4, ince çerçeveler ve daha fazlası



    Son paylaşılan bilgilere göre Xiaomi 15 serisinin Eylül ayında seri üretime girmesi bekleniyor. Dolayısıyla her iki modelin sevkiyatları da Ekim ayında başlayacak. Daha önceki söylentiler, Snapdragon 8 Gen 4 için daha erken bir tarihe işaret etmişti. Bu doğrultuda Xiaomi 15 ve 15 Pro, muhtemel olarak yeni platformu kullanan ilk modeller olacak.



    Bir diğer raporda ise, Xiaomi 15'in 120Hz yenileme hızı ve 1,5K çözünürlük sunan 6,36 inç OLED ekrana sahip olacağı belirtiliyor. Pro model ise, Xiaomi 14 Pro'daki 0,9 mm'ye kıyasla 0,6 mm'lik çerçevelerle karşımıza çıkacak. Üstelik Xiaomi, parlaklık ve ekran çözünürlüğündeki algoritmalar ile güç tüketimini yüzde 15 ila 20 oranında düşürmeyi planlıyor.



    Snapdragon 8 Gen 4'e dönecek olursak, platformun hem verimlilik hem de performans anlamında kayda değer iyileştirmeler sunacağını biliyoruz. Tabi ki bunun arkasında TSMC'nin 3nm fabrikasyon süreci yer alıyor. Ayrıca yepyeni bir çekirdek tasarımına  geçiş yapılacağını da hatırlatalım. Dolayısıyla Snapdragon ailesindeki en köklü değişimlerden biri olacak.



    Ayrıca Bkz.Snapdragon 8 Gen 4 çok daha erken tanıtılabilir: İlk model sızdırıldı



    Bu arada Xiaomi, Mart 2024'te Xiaomi 14 Ultra'yı da piyasaya sürecek. Amiral gemisi model, Snapdragon 8 Gen 3 ve iki telefoto lensin bulunduğu dörtlü bir kamera kurulumuna sahip olacak.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/01/29/xiaomi-15-series-key-specs-leak/







  • 13 pro-14 pro daha kullanmadi incellemedi 15 serisine hangi ara atladin xiaomiğğ,4,5 ay da yeni model tanitip duruyon teknoloji or.pisi oldun:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan 14 ü bi çıkart önce ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 29 Ocak 2024; 19:59:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zaten telefonlar 3 günde tasarlanıp üretiliyor ya hep aynı muhabbet. Sanki lansman yaptılar. Bazıları şaka gibi

  • uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    14 çıktı sanırsam fakat Türkiye de henüz satışı yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Eski samsung olmak istiyor anlaşılan samsung da hep bir telefon çıkartıyordu sürekli şimdi nispeten azalttı ve bu unvanı xiaomi firmasına bırakmış anlaşılan

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çok fazla model çıkarıyor ve fazla değişiklik yok ekran altı kamera sistemlerine geçmeleri lazım artık yavaş yavaş.samsung applede işlmeci artışı sadece şarj artışıda yapmıyor kasa tasarımı aynısı xiaomi ve diğer firmalar tasarım konusunda biraz daha hızlılar.

  • mhanci20 M kullanıcısına yanıt

    dubai amazon a bakıyorum, hala yok. Pro zaten çin e özelmiş

  • biz daha 14 ve 14 pro ile tanışamadık adamlar 15 i btanıtacak

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.