Şimdi Ara

Xiaomi aiot ac2350 router hakkında yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafasmk

    Hayır, bunları tercih etmedim. Kneetic'in routerını aldım.
    hangisini aldınız, bende şimdi ac750 olana bakıyordum iyice kararsızlaştım yahu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    Kneetic Viva'yı tercih ettim. İyi fiyata geldi. 350₺ gibiydi.
  • Kneetic giga almıştım superonline ayarlarını bir türlü yapamadım denedim teknik servis ile denedim olmamıştı. Buna geçtim sadece mac adresini clone'ladım benim için yeterli oldu. TV+ iptal oldu onuda ssiptv ile çözdüm. Benim yüzümü güldürdü 2 gündür kullanıyorum Turkcell'in o dandik hg255s'den kurtuldum wi-fi performansı bana yeterli 90m2 lik yerde ideal çekim gücüne sahip. Vlan id vs girilebilecek bir yeri yok çok basit bir ara yüze sahip.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethas -- 24 Nisan 2021; 17:3:48 >
  • Hocam merhaba, evimiz biraz büyük olduğu için ana modem orta odada (modemin yanında xiaomi r1d router var 2014 gibi almıştım hala taş gibi) diğer iki modem ise (eski modemleri router olarak kullanıyordum) biri ön balkonda diğeri arka balkonda. Arka balkondaki bozuldu ön balkondaki ise beklediğim performansı sergilemiyor artık. Aklımdaki fikir 2 eski modemi kaldırıp yerine sizin aldığınızı almak.

    Şuan ki performans nedir memnun musunuz? Ürün şuan hepsiburada da 259TL xiaomi 4a router alacaktım ona bakarken ac2350 denk geldim 100 tl daha fazla verip ac2350 daha mantıklı geldi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sacrific3

    Hocam merhaba, evimiz biraz büyük olduğu için ana modem orta odada (modemin yanında xiaomi r1d router var 2014 gibi almıştım hala taş gibi) diğer iki modem ise (eski modemleri router olarak kullanıyordum) biri ön balkonda diğeri arka balkonda. Arka balkondaki bozuldu ön balkondaki ise beklediğim performansı sergilemiyor artık. Aklımdaki fikir 2 eski modemi kaldırıp yerine sizin aldığınızı almak.

    Şuan ki performans nedir memnun musunuz? Ürün şuan hepsiburada da 259TL xiaomi 4a router alacaktım ona bakarken ac2350 denk geldim 100 tl daha fazla verip ac2350 daha mantıklı geldi

    2 adet sipariş verdim tanesi 235e geliyor

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.