Şimdi Ara

Xiaomi Cihazını Almak için En doğru Site yada Adres (şahsi düşüncem ve hb faciam)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
14.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkesin bildiği gibi geçtiğim bir yıl içinde Xiaomi Markası (Telefon ürünleri olarak) ülkemizde gittikçe yaygınlaşmaya; N11, GittiGidiyor gibi mağazarlarda farklı satıcılar tarafından bu ürünler satılmaya başlandı. Tabi bunların yanında HepsiBurada sitesi de Xiaomi telefonların satışı yapıyor. Ayrıca artık o kadar yaygın bir hala geldi ki Migros gibi alışveriş marketlerinde bile bazı modelleri satışı yapılmakta.

    Peki bu kadar farklı satıcı varken sizce en doğru karar hangi satıcı olmalıdır? Bu konuda Sizler için tamamen şahsi düşüncelerimi bir müşteri gözü ile sizlerle paylaşmak isterim.

    HEPSİBURADA


    ismine güvenerek ilk tercihim tabii ki Hepsiburada oldu ama aldığım cihaz arızalı çıktı iade süreci ve başlattım. 1-2 haftada zar zor iade edip paramı geri aldım kesinlikle bulaşmam, kimseyede tavsiye etmiyorum.


    - Kesinlikle tercih edilmesi gereken en son yer burasıdır.
    Neden mi?
    * İletişim çok kötü
    * Müşteriye gönderilen cihazlar Fake denilen sahte romlar ile gitmekte VE GÜNCELLEME ALMAMAKTA
    * Kendi sitesinde telefonlarla ilgili hiç bir kötü yorumumu yayınlamaması ve müşterilere kendilerini kusursuz göstererek müşterileri kandırması
    * İade sürecinin işkence olması

    N11

    Mağaza yorumlarına bakarak alışveriş yapabilirsiniz ama buranın en kötü yanı bir çok satıcının olması ve hemen hepsinin yüksek fiyatlara satması diyebiliriz. Ayrıca burda ki bazı satılar EVO garanti adı altında bir garanti ile çalışmakta ve pek çok yerde bu garantinin tavsiye edilmediğini gördüm. Yazılım hatalarında dahi kullanıcı hatası şeklinde yorumları okumuştum bulursam bunları da ekleyeceğim buraya.

    N11'de çok fazla satıcı var ama en iyi fiyatla satan iki mağaza Turuncu ve Newport. Diğer mağazalarla aralarında 100 TL'den fazla farklar bulunmakta. Garanti servis olarak da farkları yok, hatta diğer satıcıların pek çoğu daha kötü. Aynı telefon için neden daha fazla fiyat vereyim diye düşünerek ağırlığı bu iki mağazaya verdim. Her iki mğazanın da artıları hemen hemen aynı. Delta garantsi olması, telefonlarında güncelleme alan resmi romlar yüklenmesi vs. Newport'un ise diğerlerinden en büyük farkı Miui Türkiye destekli olması.

    Turuncu mağazanın eksisi bence satmış olduğu cihazlarda IMEI'lerin bulunamadı hatası olması ve Stabil değilde beta romlar ile cihazları satmaları. (Gerçi şuan baktığımda Stabil yazmışlar, belki değiştirmişlerdir) Newport'un eksisi ise sözlüklerde ve forumlarda haklarında yazılan olumsuz yorumlar. Ancak bu yorumların hep LG telefonlarla ilgili olduğu ve hepsinin eski tarihli olduğu dikkatimi çekti. Xiaomi telefonlarında ise bir tane bile olumsuz yorum göremediğim için eksi olarak belirttiğim bu durumu artık eksi olarak değerlendirmiyorum

    GİTTİGİDİYOR

    Buradaki en uygun fiyatlı satıcı Cepport. Cepport mağazası aynı zamanda n11'de newport ile satış yapıyor. Ama gittigidiyor mağazaında fiyatlar daha uygun. Gördüğüm kadarıyla her zaman en iyi fiyatla ürünleri sunuyor bu da rekabeti arttırdığı gibi diğer mağazalar da fiyatları en uygun düzeyde tutmak zorunda kalıyor. Bu yüzden bu firmaya +10 puan yazıyorum. :) Yazılım konusunda MIUI Türkiye sitesinden bilgi ve destek aldıkları için cihazlar en güncel yazılım ile ve Stabil, yani sorunsuz olarak gönderilmekte ayrica bu bilgiyi de MIUI Türkiye sahibi Hasan Bey ile telefonda görüşerekte teyit ettim.

    MIUI TÜRKİYE

    Direk olarak kendi sitesinden satış yapmıyor Cepport mağazası ile iş birliği şeklinde çalışıyorlar ve Telefon satışlarını gittigidiyor üzerinden yapıyorlar bu konuyu Hasan Bey'e sorduğumda müşterilerimizin kredi kartları puanlarını kullanmaları ve puan kazanmaları için Gittigidiyor üzerinden yaptıklarını öğrendim. (Kesinlikle çok mantıklı 100TL chip para aldım çünkü) Bu kadar firma içerisinde en rahat ulaşabildiğim firma MIUI Türkiye yada diğer adı ile Cepport diyebilirim. Aradığımda telefona açamadıklarında bizzat geri dönerek müşteri iletişiminin nasıl olması gerektiği konusunda ders veriyorlar. Telefonla aramayıp forumlarından yazdığımda da hemen cevap alabildim. Hepsiburadayla yaşadıklarımdan sonra ilaç gibi geldi.


    Gelelim Cihazı alma hikayeme bu kadar araştırmadan sonra;

    Cihazı Gittigidiyor üzerindeki Cepport mağazasından aldım. (Birde Axess karta 100TL chip para ile çok uyguna geldi) Cihaz Bir gün sonra elime ulaştı. Kutu içeriğinde fatura garanti belgesi gibi belgeleri olduğu gibi bir adet de şarj adaptörü için dönüştürücü eklemişler. Cihazla ilgili her hangi bir sorun olmadı ama olursa her an ulaşabileceğim bir telefon numarası mevcut. Dolayısıyla içim çok rahat. Yazılımsal bir sorun olması halinde birebir yardımcı olabilecek destek sunuyorlar ve en küçük soruma bile anında cevap alabiliyorum. (SIM Rehberini nasıl göstereceğimi direk telefon ile arayarak bilgi aldım aslında çok basitmiş acemilik var biraz ) Tekrar sipariş verirsem hiç düşünmeden tekrar Cepport mağazasından verirdim.

    Açıkçası bu kadar firma içinde çok fazla kafa karışıklığı yaşadım. Pahalı satılanların hiç bir artısı yok. Ucuz olanlarda ise sadece Cepport ve Turuncu Mağaza aklıma yattı. Diğerlerini garantileri, telefona yükledikleri yazılımlar, iletişim kurulamaması gibi nedenlerle eliyorum. Cepport ve Turuncu Mağaza ise fiyat olarak birbirlerine yakınlar. Ben aldığım dönemde Cepport az bir miktar daha uygundu ama asıl olarak Miui Türkiye destekli satış yapıyor olmaları ve bu cihazlar konusunda en bilgili kişilerin desteklerini alıyor oluşu çok büyük bir artı.

    Bu nedenlerle bence Xiaomi telefon alınabilecek en mantıklı yer Gittigidiyor üzerindeki Cepport mağazası.

    Bu da benim Xiaomi'm :)

    Xiaomi Cihazını Almak için En doğru Site yada Adres (şahsi düşüncem ve hb faciam)

    Xiaomi Cihazını Almak için En doğru Site yada Adres (şahsi düşüncem ve hb faciam)

    Xiaomi Cihazını Almak için En doğru Site yada Adres (şahsi düşüncem ve hb faciam)

    Xiaomi Cihazını Almak için En doğru Site yada Adres (şahsi düşüncem ve hb faciam)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGM Barut -- 6 Şubat 2017; 23:22:5 >







  • Çok güzel bir marka aldıktan sonra ve kullanmaya başladıkça daha çok seviyor insan keşke tüm ürünleri resmi olarak direk firma gelse biz de daha uygun fiyatlar daha iyi hizmetler alabilsek :(



    Gözüme çarptı bir hb faciası daha olan konuhttps://forum.donanimhaber.com/hepsiburada--123824606



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGM Barut -- 6 Şubat 2017; 23:23:23 >
  • Hocam cepport hakkında oldukça olumsuz yorum var. Mi5S veya Mi5 i gönül rahatlığıyla alabileceğimiz bir site var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cepport ile ilgili olan olumsuz yorumlarla ilgili Hasan bey şöyle dedi. Sadece LG g4 modelinin fabrikasyon hatası sonucu bootloba düşmesi yüzünden 100lerce cihazın anakartını değiştirmişler fakat lg firması bunlara yeteri kadar anakart desteği sağlayamadığı için tüm müşterielere destek verememişler bundan dolayı da bir sürü olumsuz yorum yada şikayet atılmış bende doğruluğunu araştırmak için şikayet var mesajlarını falan okudum hemn hemen hepsi g4 ile ilgli tabi müşteri memnuniyetlerini ilerleyen dönemde sorun yaşarsam görecez ama satış öncesi desteklerine gerçekten hayran kaldım.

    Benim fikrim cepporttan yana ama tabi ki şu da var hepsiburadan da alırsın sorun yaşamayabilirsin biraz şans ama dediğim gibi ben o kadar firmayı telefon ile arayıp konuştum biraz kuşkucu bir insanımdır ve sadece hasan bey yeteri kadar ilgi gösterdi her soruma cevap verdi .

    karar sizin ama kesinlike xiaomi den pişman olmazsınız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MGM Barut

    Hocam cepport ile ilgili olan olumsuz yorumlarla ilgili Hasan bey şöyle dedi. Sadece LG g4 modelinin fabrikasyon hatası sonucu bootloba düşmesi yüzünden 100lerce cihazın anakartını değiştirmişler fakat lg firması bunlara yeteri kadar anakart desteği sağlayamadığı için tüm müşterielere destek verememişler bundan dolayı da bir sürü olumsuz yorum yada şikayet atılmış bende doğruluğunu araştırmak için şikayet var mesajlarını falan okudum hemn hemen hepsi g4 ile ilgli tabi müşteri memnuniyetlerini ilerleyen dönemde sorun yaşarsam görecez ama satış öncesi desteklerine gerçekten hayran kaldım.

    Benim fikrim cepporttan yana ama tabi ki şu da var hepsiburadan da alırsın sorun yaşamayabilirsin biraz şans ama dediğim gibi ben o kadar firmayı telefon ile arayıp konuştum biraz kuşkucu bir insanımdır ve sadece hasan bey yeteri kadar ilgi gösterdi her soruma cevap verdi .

    karar sizin ama kesinlike xiaomi den pişman olmazsınız.



    Anladım hocam sağolun bilgilendirme için, gözlemlediğim kadarıyla Mi5S hiçbir satıcıda henüz yok ve Mi5'in de siyah modeli yok. Sadece silver ve gold var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Elinize sağlık. Güzel paylaşım olmuş.
  • Avrupa'dan alacaklar için de böyle bi rehber olsa keşke. Ben Almanya'dan getirteceğim mesela ve fikrim yok pek.
  • Geçen hafta Cepport firmasının sirkecideki ofislerine gittim elden mi5 cihazımı aldım, çok ilgililer sağolsunlar orada bulunduğum süre içersinde gerek cihaz hakkında gerekse oraya gelen yada telefon açan kişilere yaklaşımları çok iyiydiler, ben kendilerine sizin hakkınızda sosyal medyada olumsuz yorumlar yapıldığını söyledim bana açık açık anlattılar durumu geçen sene LG G4 cihazların ana kartları ile ilgili sorun yaşandığını ve bu sorunu sadece kendileri değil LG getiren tüm firmaların yaşadığını belirttiler LG yeterince parça veremediği için oluşan aksaklıklar olduğunu ve bu durumun onları derinden yaraladığını belirtiler, bana verdikleri izlenim güvenilir bir firma olduğu yönünde..
  • yahu daha dün hbden mi5 sipariş ettim korkutmayın adamı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pompeimuftusu P kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun yaşarsanızyazılım konusunda elimden geldiğince ben yardımcı olurum az çok öğrendim diyebilirim.
  • Mi5 64 gb modeli 1389 TL fiyatı ile satışa çıkmış durumda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cepportt

    Mi5 64 gb modeli 1389 TL fiyatı ile satışa çıkmış durumda.

    İndirim bekliyorum olabilirmi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratoto


    quote:

    Orijinalden alıntı: Cepportt

    Mi5 64 gb modeli 1389 TL fiyatı ile satışa çıkmış durumda.

    İndirim bekliyorum olabilirmi.

    Şu anda piyasanın en iyi fiyatı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cepportt


    quote:

    Orijinalden alıntı: muratoto


    quote:

    Orijinalden alıntı: Cepportt

    Mi5 64 gb modeli 1389 TL fiyatı ile satışa çıkmış durumda.

    İndirim bekliyorum olabilirmi.

    Şu anda piyasanın en iyi fiyatı..

    Buna cevabınız ne olur.


    https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-redmi-note3-pro-mu-redmi-note-4-mu--123898263#123946840




  • Merhaba, telefon kullanım alışkanlıklarınızı bilemeyeceğimiz için biz prensip olarak telefon tavsiyesinde bulunmuyoruz, almayı düşündüğünüz cihazı iyi araştırıp sizin beklentilerinizi karşılayıp karşılamayacağının kararını sizin vermeniz gerekmektedir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratoto


    quote:

    Orijinalden alıntı: Cepportt


    quote:

    Orijinalden alıntı: muratoto


    quote:

    Orijinalden alıntı: Cepportt

    Mi5 64 gb modeli 1389 TL fiyatı ile satışa çıkmış durumda.

    İndirim bekliyorum olabilirmi.

    Şu anda piyasanın en iyi fiyatı..

    Buna cevabınız ne olur.


    https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-redmi-note3-pro-mu-redmi-note-4-mu--123898263#123946840

    Merhaba, telefon kullanım alışkanlıklarınızı bilemeyeceğimiz için biz prensip olarak telefon tavsiyesinde bulunmuyoruz, almayı düşündüğünüz cihazı iyi araştırıp sizin beklentilerinizi karşılayıp karşılamayacağının kararını sizin vermeniz gerekmektedir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cepportt

    Merhaba, telefon kullanım alışkanlıklarınızı bilemeyeceğimiz için biz prensip olarak telefon tavsiyesinde bulunmuyoruz, almayı düşündüğünüz cihazı iyi araştırıp sizin beklentilerinizi karşılayıp karşılamayacağının kararını sizin vermeniz gerekmektedir.

    Oyun ve video için Redmi Pro mu yoksa Note 3 Pro mu daha performanslıdır. Hangisi tavsiye olunur.

    Diye yazmıştım aslında siz okumadan cvp verdiniz sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratoto


    quote:

    Orijinalden alıntı: Cepportt

    Merhaba, telefon kullanım alışkanlıklarınızı bilemeyeceğimiz için biz prensip olarak telefon tavsiyesinde bulunmuyoruz, almayı düşündüğünüz cihazı iyi araştırıp sizin beklentilerinizi karşılayıp karşılamayacağının kararını sizin vermeniz gerekmektedir.

    Oyun ve video için Redmi Pro mu yoksa Note 3 Pro mu daha performanslıdır. Hangisi tavsiye olunur.

    Diye yazmıştım aslında siz okumadan cvp verdiniz sanırım.

    Merhaba, cihaz tavsiyesi yapmıyoruz.
  • Elinize sağlık. Çok güzel bir inceleme olmuş. Birçok kişinin aklındaki soru işaretlerine bir cevap niteliğinde.
    Geçen hafta benim de MYS iletişime yani Cepport'a yolum düştü. Gördüğüm ilgi ve alaka ile internette okuduklarım arasında 180 derecelik bir fark var. Yazılanlara yalan demiyorum nedenini zaten siz de yazmışsınız ama şu anda Müşteri memnuniyeti anlamında ellerinden geleni yaptıklarını görüyorum.
  • Mi5s ne zaman tekrar stoklarda olur?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.