Şimdi Ara

Xiaomi Hybrid PRO HD Metal Piston Kulakiçi Mikrofonlu Kulaklık 79.90 (Satış Kapatıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
3.667
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi Hybrid PRO HD Metal Piston Kulakiçi Mikrofonlu Kulaklık 79.90 (Satış Kapatıldı)

    Xiaomi Hybrid PRO HD Metal Piston Kulakiçi Mikrofonlu Kulaklık 79.90 (Satış Kapatıldı)

    Xiaomi Hybrid PRO HD Metal Piston Kulakiçi Mikrofonlu Kulaklık 79.90 (Alev Alev Yanıyooorrr)

    LİNK: TIKLA ÜRÜNE GİT



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi symsiyah -- 9 Ocak 2019; 18:53:39 >







  • Yorumlar berbat.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

    Yorumlar berbat.
    N11 güvencesiyle alıyorsunuz ürünü beğenmezseniz iade edersiniz yada mağaza ile sıkıntı yaşarsanız paranızı iade alırsınız .
  • Kullanılan kulaklık iade edilebilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: symsiyah

    N11 güvencesiyle alıyorsunuz ürünü beğenmezseniz iade edersiniz yada mağaza ile sıkıntı yaşarsanız paranızı iade alırsınız .

    Alıntıları Göster
    Mesele de bu zaten. Hijyenik açıdan iade almamakta diretebilirler. Ayrıca mağaza problemli görünüyor.
  • Bir kedi patisiyle pert oluyor bu kulaklık bilginize. Ederi bu kadar diyeceğim fazla bile olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • symsiyah kullanıcısına yanıt
    N11 güvencesi güldürdü hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi resimde hybrid hd var diğerinde hybrid hd pro var
  • Hepsiburada güvencesiyle aldığım JBL kulaklık çalışmadı. Firmaya çalışmıyor deyip geri gönderdim. O da hiç arayıp sormadan aynı kulaklığı tekrar bana yolladı. Aracı güvencesine kaldıysak hapı yuttuk.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11, GG gibi firmaların satıcılarına dikkat etmek lazım. Yoksa sitelerin kendinize kesinlikle güven olmaz. Bir ekran koruyucuyu bile iade edemedim. Sistemde iade kargo numarasını doğru giremediler 10 kere aradım sordum, "siz ödeyin dekontu atın biz bakalım" dedi. Kurumsallık o kadar yüksek ki iade kargo numarasını sisteme yazamıyorlar veya bana iletemiyorlar. Bu kadar başarılı firmalardan satın alabilirsiniz tabi..(!)
  • 7-8 ay önce aynı kulaklığı aldım, 2 ay sonra tek kulaklıktan ses gelmedi iade ettim yenisi geldi oda bozuldu bir kenarda küfleniyor şu an.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kulaklık gibi urunlerde iade çok zor, kişisel hijyen vs. iade alınmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklıklığın kalitesi hakkında bilgim yok benim paylaşma amacım fiyatın bu denli düşük olmasıydı .



    Almak isteyen alır zaten tabiki açıldıktan sonra hak talep edemezsiniz hijyen vs durumlarından dolayı alacak arkadaş bunları göze alarak alır ben teknoloji işi biraz şans işidir ben gittigidiyorda 1 kez sorun yasadim onun disinda hicbir sitede sorun yasamadim ne alimda ne iadede .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F/P oranı yüksek şu kulaklığı tavsiye edrim, bir yıldır kullanıyorum, satıcı resmi MiShop mağzası, fiyat 39,90 ve ücretsiz kargo:https://urun.n11.com/cep-telefonu-kulaklik/xiaomi-piston-basic-edition-mikrofonlu-kulakici-kulaklik-P307535989
  • Dostlar çindeki malum sitelerde bile 22-23 doların aşağısını hiçbir zaman görmemişken bu fiyat çok ilgi çekici. Fakat kendi tecrübelerime yüzde 99.8 muadil(replika) üründür. Aylar önce dolar bile yükselmemişken kuponla indirimle 140 liraya zor aldığım bu kulaklığın ölüsü 120 lira zaten. Konuyu açan arkadaşın hiç bilgisi yok veya hiç araştırmamış veya araştırmak istememiş veya dikkat çekmek için ilk gördüğü şeyi yapıştırmış. Dikkatli olun. Orijinal hybrid pro hd kulaklığına gelirsek beats, b&o gibi kulaklıklar kullandıysanız hiç bu kulaklığı almayın, kulağınız bass a alıştığı için 20 liralık kulaklık gibi geliyor size, içinde ayrı ayrı 3 adet sürücüsü var, evet müziğin her notasını duyuyorsunuz fakat hi-fi özelliği bariz değil, stüdyo tipi hi-fi kulaklık performansı beklemeyin.
  • GB de en ucuza 16 dolara bulunuyor her gun takıp edılırse oda bu fıyata denk kargo vs dersek adamın karı da oalcak tabii 79a sahtedir bence de :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozus

    Dostlar çindeki malum sitelerde bile 22-23 doların aşağısını hiçbir zaman görmemişken bu fiyat çok ilgi çekici. Fakat kendi tecrübelerime yüzde 99.8 muadil(replika) üründür. Aylar önce dolar bile yükselmemişken kuponla indirimle 140 liraya zor aldığım bu kulaklığın ölüsü 120 lira zaten. Konuyu açan arkadaşın hiç bilgisi yok veya hiç araştırmamış veya araştırmak istememiş veya dikkat çekmek için ilk gördüğü şeyi yapıştırmış. Dikkatli olun. Orijinal hybrid pro hd kulaklığına gelirsek beats, b&o gibi kulaklıklar kullandıysanız hiç bu kulaklığı almayın, kulağınız bass a alıştığı için 20 liralık kulaklık gibi geliyor size, içinde ayrı ayrı 3 adet sürücüsü var, evet müziğin her notasını duyuyorsunuz fakat hi-fi özelliği bariz değil, stüdyo tipi hi-fi kulaklık performansı beklemeyin.
    hocam ben replikasını almak istiyorum link atar mısın ?
















  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.