Şimdi Ara

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.845
Cevap
38
Favori
131.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Raphaël kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam . Prosuyla ilgileniyorum onu takip ediyorum zaten. Arada kaldım işte. Mesela note 10 pro 3250ye olabilir gözüyle bakiyorum. Ama hazır telefon almamisken 10 proyu beklemek de istiyorum. Bu sefer fiyat farkı olacak. Bilemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    bende 2,5 yıldır mi 6 kullanıyorum bi enayilik yapıp k20 pro aldım tel güzel ama elime büyük geldi 1 ay sonra mi 6 ma dönüş yaptım, mi6 efsane, gidebildiğim kadar gidicem mi 6 ile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine mi su geçirmezlik yok ya? yeter ama artık
  • Telefon garantisiz yoldan ne zaman sahibinden'e düşer acaba?

    Acil telefon ihtiyacım var, almısken 90+ hz amiral gemisi birşey almak istiyorum. S20 8k TL çok fazla.

    Kaçak yollardan 4-5kya mi 10 pro alsak bi 2-3 sene rahat götürür.
  • The BlackMamba 24 kullanıcısına yanıt
    Çin'den Haziran ayına kadar gelmez. Avrupa'da çıkması lazım ki sahibinden.com'a düşsün. Ama hal böyle olunca biraz pahalı olacaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler oncelikle şunu belirteyim. Benim için f/p önemli. Bu yüzden hiçbir zaman markaya bağlı kalmadım. Şimdi kullanıcı resimlerine vidyolarla falan bakıyorum 10 pro anlatıldığı kadar iyi bir kameraya sahip değil. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bekliyorum ama benim için hayal kırıklığı oldu biraz. Bundan dolayı oneplus 7t proya kaydım. Kamerası daha iyi sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Fiyat performans açısından bakıldığında Oneplus 8 serisi Mi 10'dan pahalı olacaktır. Oneplus muhtemelen 900 USD civarında olur diye düşünüyorum. Kamera olarak'ta genelde Sony sensör kullanıyor Oneplus, muhtemelen 64 mp'lik imx 686 ile çıkar. Xiaomi'nin lens konusunda bir atılım yapması lazım bence. Ancak cihaza hayal kırıklığı olarak bakmak biraz haksızlık olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Özcan DELİKANLI kullanıcısına yanıt
    8 serisi evet pahalı olur hocam. Ama 7 paket olarak gayet iyi bence. Mi 10 pro genel olarak iyi. Ama kamera o donanimdaki cihaza göre çok iyi değil. Benim görüşüm Xiaomi telefon çıkaracağım diye yazılımı çok önemsemiyor gibi. Yazılıma ağırlık vermesi lazım. Mesela gcam ile Xiaomi telefonlarda bayağı fark oluyor kamerada. Bu da kendi yazılımının iyi olmadığını gösterir. Yeni verilen güncelleme sonrası sorunlar da beni destekler nitelikte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Az kaldı, Xiaomi kamera gelişimi ile ilgili bir güncelleme hazırlığı içerisşnde. Bu güncelleme MIUI 11 ile gelecek. Özellikle HEIF ( HEIC ) formatında fotoğraf çekecek. Bu format ile birlikte büyük bir donanım adaptasyonu içeren güncelleme gelecek. Şuan mi 10 Pro ile Oneplus 7T Pro aynı fiyat gibi. 8 serisi 100 ila 150 USD pahalı olur. Xiaomi yazılımsal açığını fark etti ve üzerinde çalışıyor. İyi donanım kullanıyor, bir ivme yakaladığıda aşikâr, bu ivmeyi yazılım ile taçlandırarak herkese kaliteli olduğunu göstermek istiyor. Bu yılın 3. Çeyreğinde sunulacak MIUI 12 çalışmalarına da başladı. Beta testleri ile kullanıcı yorumlarına kulak veriyor, açıklarını kapatacaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Özcan DELİKANLI kullanıcısına yanıt
    İnşallah dediğiniz gibi olur hocam. Bize yarar bu iş sonuçta. Bekleyip gorelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce malum yerler de mi 10 ne kadara satılır ? 2900-3000 bandına mi note 10 mu alsam ? Acelem yok. Pek bütçe de yok ama arada az fark olursa zorlayabilirm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 23 Şubat 2020; 12:27:9 >
  • Bir arkadaşım 2 gün sonra Tayland'a gidecek. Normalde oradan da Çin yapıp gelecekti ama malum virüs yüzünden Çin'den vazgeçti. Mi 10 Pro 256 GB getirebilir misin dedim. Tayland'daki ortağıma sorayım dedi. Daha sonra dönüş yapıp 3850 TL ye alınıyor, Çin'e gitsem belki biraz daha ucuz olurdu dedi. Çok yakın arkadaşım olduğundan kar koymadan fiyatı bu. Sizce uygun mudur ? TR'de imei işi kesin çözülür mü ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faithless35 -- 23 Şubat 2020; 13:27:50 >
  • faithless35 F kullanıcısına yanıt
    Bence gayet uygun pro 256 icin. Note 10 pro zaten 3400-3500 civari satiyolar malum yerlerde.imei isi illaki olucaktir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 8/256 ve 12/256 olarak iki farklı donanım var. Mümkünse 12 olanı tercih edin. Şimdiden hayırlı olsun. Snapdrogon için her zaman bir yol bulunuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

    8/256 telefon arayisindayim. Su an bir butcem yok toparlmaya calisiyorum ama 7bin sinirini asamayacagim. Note10 pro bu konuda basi cekiyor. Lasnman fiyati 6000tl bana uyuyor ama kafami kurcalayan bir konu var . O da su ki sahibinden sitesi uzerinde kacak cihazlar satiliyor imei kayitli deniyor. Bu cihazlar 3500 dolaylarinda. Iki katini verip xiaomi garantili almak mi yoksa yari parasina yurt disi cihaz mi dersiniz ?

    Bu konudaki deneyimler nasil ?
  • Çin'den getirenler mi 10u 3500 mi 10 proyu 4500 civarına satacaktir pro modeli bu fiyat için gayet uygun umarım o zamana kadar dolar yükselmez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bekliyoruz bakalım. Mi Note 3 kullanıyorum 2 yıldır, Mi 10 pro 12/256gb almayı düşünüyorum.
    Xiaomi bu kadar paraya satıp yine kamera yazılımında çuvallarsa pes doğrusu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pro ile arasındaki tek fark kamerası mı?
    Bu cihazı almayı düşünüyorum eğer uygun fiyata gelirse
  • 12/256 gb olan normal modeli Kendi ulkesinde 4699 yuan yani 4100 TL ve pro plan modeli 5500 yuan 4700 TL ye denk geliyor.burdaki arkadaşlar dedikleri fiyata bulabilirlerse hiç düşünmeden alsınlar.zira ben şu Irak Basra dayım burda bile pro normal model icin 750 dolardan gelir diyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viper_Sensation kullanıcısına yanıt
    hocam telefon ilk çıktığında pahalı olması normal birkaç ay bekledikten sonra fiyatları düşecektir örneğin mi note 10 ilk duyuruldugunda 550 euro idi ama şimdi malum ortamlarda 3500 liraya bile bulunabiliyor mi 10 modellerindede bu şekilde olacağını düşünüyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.