Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (692. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.889
Cevap
156
Favori
752.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 690691692693694
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • patinajcekenaraba P kullanıcısına yanıt
    ★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★

    2021 7 ayinda taktigim deji bataryanin son hali.

    2453 mah gözüküyor sanirim. Programi yukleyip ayarlarina dokunmadan yuzde yuz sarjda iken ekran görüntüsü almistim sabah. Yuzde kactan doluma basladik bilemiyorum, saglikli bir verimidir pek anlamam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 17 Mayıs 2023; 23:7:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben 5 Yıldır kullanıyorum. Gayet memnunum. Bataryası azaldı biraz. Geldiğinde 1,5 gün gidiyordu bataryası. Azaldı şu an tabii ki. Akşamüstünü bulduruyor. Bazen çok kurcalarsam, yüzde 20 küsurlara iniyor. Hemen şarja bağlıyorum tabii ki. Çalışmayan herhangi bir uygulama yok. Zamanının efsane işlemcisi var üzerinde. Şu an piyasada bolca bulunan 2,05-2,20-2,40 ghz işlemcili (7000-9000 TL bandındaki) birçok telefondan iyi ve hızlı bir işlemcisi var Mİ8 imin. 2,80 ghz hızımız. Bir de android 10 da kalması belki düşündürebilir. Ama zaten 8 ile gelip 10 a kadar çıkmıştı. 40 tan fazla uygulama yüklü, 128 gb hafıza neredeyse dolacak, ama zerre kasma, takılma, donma yaşatmadı bana. Çok ilginçtir zamanının amiral gemisi telefonu idi, maalesef fazla üretmeyip 7-8 ay sonra Mi9 çıkardılar. Son demine kadar kullanacağım.

  • 2018 yılından beri kullanıyorum çok da memnunum cihazdan. Sadece biraz batarya seviyesi düştü o kadar. Biliyorsunuz cihazın kamerası çok iyi. Kamerası Mi 8 gibi ve daha iyi olan cihaz önerebilir misiniz? Mi 13 kamerası hakkında bilgisi olan var mıdır?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mustafa Dümen kullanıcısına yanıt

    mi 13 de leica var o yüzden çok daha başarılıdır diye düşünüp bugün alıyorum bende.

  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun aldıktan sonra inceleyebilir misiniz? Geçmeye değer mi o fiyata? Kamerası iyi iPhone,Samsung dışında model önerebilecek var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konuşma Ses kayıt alternatif olsa değiştireceğim ama çok işe yarıyor pazarlama yapıyorum.varmı alternatif bilen varmı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2. El alacağım dikkat etmem gereken şeyler nelerdir? Hayalet ekran gibi sorunlar oluyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 yılında aldığım cihazın durup dururken görüntüsü gitti. Olay şöyle oldu. Cihazı elime aldım power tuşuna bastım görüntü gelmedi ard arda bastım görüntü geldi sonra kapattım ekranı köşeye koydum 5 dakika sonra tekrar denedim görüntü gelmedi ve bundan sonra da hiç görüntü gelmedi. Cihazın tüm fonksiyonları çalışıyor ama sadece görüntü yok. Yetkili bir servise gönderdim sorunun ekrandan değil anakarttan olduğunu söyledi işlemcinin görüntü aktarımında sorun olabileceğini belirtip cihazın tamiri olmadı. İşin ehli sorunumu çözebilecek önerebileceğiniz bir yer var mı? Bir de eğer ki sorunum çözülmezse cihazımda belgeler fotoğraflarım var bunu kurtarmanın yolu var mıdır?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mustafa Dümen kullanıcısına yanıt

    Her fonksiyonu çalışıyor dediğinize göre ekran göstermese de tepki veriyorsa kablo ile bilgisayara takıp dosya aktarımının çıktığı yere basarsınız en azından klasörlere erişip dosyaları alırsınz.



    ★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★
  • jaseenstyle kullanıcısına yanıt
    Hocam görüntü hiç yok ama çağrı,mesaj geldiğinde çalıyor. Dediğiniz gibi ekrandan seçim yapmazsam (yapma şansım yok) verilere erişme şansım yok mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mustafa Dümen kullanıcısına yanıt

    Çağrı geldiğinde telefonu da olması gereken yere basıp açamıyorsunuz sanırım. O zaman kablo taksanız da seçenek çıkınca tıklayamayacaksınız. Öyle bir durumda Andorid'i daha iyi bilen arkadaşlar bir şey önerebilir. Aksi takdirde telefonculara danışmak lazım.

  • jaseenstyle kullanıcısına yanıt
    Evet hiçbir şekilde ekrana müdahale edemiyorum. Teşekkür ederim . Tamam hocam bilgisi olan cevap verebilirse sevinirim. İyi akşamlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yüksek ihtimal ekran soketi yerinde den oynamıştır. Düşme çarpma var ise en kötü ekran bozulmuştur. Servisin yerinde olsam en kötü bir söküp takardım soketi onu bile yapmadan yollamış olabilirler size geriye. Çünkü kasayı açıp kapatmak risk cihaz da çok bilindik cihaz değil ve artık parçası telefon tamircileri in olduğu iş hanlarına bulunabiliyor. Geçen baharda benim cihaz bir andan bootloopa düştü restart atıyordu yani sürekli Ankara'daki KVK servisi kasayı açıp bu distribütör cihazı biz bakmayız dedikleri, kasayı da yarım yamalak açıp bıraktıkları için balıkçıoglu iş hanında Xiaomi yazan ilk dükkana bıraktım telefonu bataryayı söküp takınca düzelmişti. Büyükşehirlerde böyle telefon tamircilerinin ve yedek parçalarının satıldığı iş hanlarına bakmakta fayda var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amanita_muscaria A kullanıcısına yanıt
    Merhaba az çok anladığım için video izleyerek cihazı açmıştım soketi çıkartıp taktım ama görüntü gelmemişti benim yapacağım birşey olmadığı için servise gönderdim cihazım tam 14 gün (10 iş günü) serviste kaldı. Yeni ekran takıp görüntü gelmedini sorunun anakarttan olabileceğini düşünüp incelemeye aldılar her aradığımda sorunu çözemediklerini söylediler en sonunda anakartın sorunlu olduğunu söyleyip cihazı geri gönderdiler. Cihaz elime geçti cihazın sadece görüntü gelmediği diğer fonksiyonları çalıştığı için sabahları alarm çalıyor erteleme yapmaktan başka çözüm yoktu 2.gün alarm çaldıktan sonra ekrana bir anda görüntü geldi ve cihaz çalışmaya başladı bir kaç gün cihazı kullandım verilerimi yedekleyebildim şanslıydım cihazım düzeldi sanmıştım ama ekran açıkken görüntü tekrar gitti ve araştırdığım bir servise daha göndermeye karar verdim cihaz servise ulaştı ve ilk gün geri dönüş yaptılar ekran filminde zarar olduğunu değişmesi gerektiğini söylediler onay verdim bir gün sonra cihazın çıkışını sağladılar cihaz muhtemelen bugün elime ulaşacak sonucu burada paylaşacağım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Şarj girişim tutmamaya başladı. Çok gevşek duruyor. Pislik falan da çok yok. Elimle dokunduğum gibi yerinden çıkıyor. Öneriniz varmı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka kablo ile denediniz mi? Farklı kablolar kullanmaktan soket genişler mi bilemedim belki kablo kısmı genislemistir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taktım hocam aynı. Sol tarafı gevşek oturuyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefoncu yolu gözükmüş sanırım hocam yani böyle zamanlarda keşke şu arka kapak sökülebilir olsa diyorum 😁


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde sarj soketi sorunu var sanirim. Yakinimin mi8 i de oyle sorunlu gibi. Bizimkinde srun yoktu.

    Yanliz ben ekran ve arka kapak kirildi, cocuk dusurmus, ekran bakiyorum ama orjinal yok sairim, lcd var piyasa da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sorunum çözüldü ekran değişti ama gelen ekran beni tatmin etmedi az da olsa eski ekran gibi canlı değil. Ekran değişimi yapan kişiyi aradım farklı panellerin olduğunu size takılan ekranın orijinal olduğunu belirttiler. Panelden kaynaklı olabileceğini ellerinde farklı panel varsa yardımcı olabileceğini söylediler. Mi 8 cihazın panelini nasıl öğrenebilirim olması gereken panel ismi nedir yardımcı olabilir misiniz ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 690691692693694
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.