Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9T PRO vs Mİ 9 Karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar başlıkta da belirttiğim gibi Mi 9 Ve Mi 9T Pro arasında tercih yapmam gerekiyor fakat ikisinin de özellikleri çok iyi.
    Karar vermemde yardımcı olabilecek olan herhangi bir bilgiye veya şu telefon daha iyi şu yüzden diyebilecek arkadaşlar fikrini belirtirse çok mutlu olurum.
    Önem verdiğim şeyler:
    Kamera
    Ekran Süresi (Batarya perf.)
    Hızlı Şarj
    Ses kalitesi vs.
    Şimdiden teşekkürler.



  • takip. konuya kullanan arkadaşları davet ediyorum kağıt üzerindeki araştırmalar her zaman tatminkar olmuyor...
  • Ben olsam mi9t pro alırım
  • Donanımsal açıdan birbirine çok benzer cihazlar olmasına karşın, mi 9t, mi 9 se gibi cihazlar sonuç itibariyle flanker cihazlar. Yani mi 9 un yakaladığı satış başarısının ardından aynı ismi kullanıp sonuna çeşitli ifadeler eklenerek pazarda yer edinmeye çalışan daha düşük maliyetli cihazlar bunlar. Ben mi 9 kullanıyorum ancak ben aldığım dönemde mi 9t pro çıkmış olsaydı sanırım görsel albenisi yüzünden tercih ederdim. Mi 9t modeli görsel anlamda çok hoşuma gitmesine rağmen işlemcisinin snapdragon 730 olması sebebiyle gönlüm mi 9 dan yana oldu. Gerek pop up kamerası, gerek batarya kapasitesinin fazla olusu, mavi renginin enfes görünüşü ve 3.5 mm kulaklık girişinin bulunması ve islemcisinin mi 9 ile aynı olması sebebiyle bence 9t pro tercih edilebilir bir cihaz. Ben mi 9 un batarya performansından çok memnun değilim şahsen. Mi 9t pronun 4000 mah bataryası eminim çok daha iyi bir şarj süresi veriyordur. Mi 9t ile Mi 9 arasında kalsam mi 9 derdim ancak mi 9t pro, mi 9 a tercih edilebilir bir cihaz bence. Bir çok donanımsal özelliği aynı olmakla birlikte batarya, centiksiz ekran, pop up kamera, görsellik avantajlariyla daha önde dururken, kamera, ram işlemci anlamında mi 9 ile hemen hemen aynı özellikleri taşıyor. Biraz tercih meselesi ancak ben telefonu aldığım dönemde 9t pro olsaydı ben 9t pronun mavi rengini alırdım.
    Yalnız telefonu aldığım arkadaş o dönem redmi k20 pro modelinde yazılımsal sıkıntıların olduğunu ve resmi ekibinin bu sorunları cozemedigini bu sebeple de k20 pro satmama kararı aldığını bana söylemişti. Mi 9t pro modelinin k20 pronun global versiyonu olduğunu düşününce bu konu biraz araştırma gerektirebilir diye düşünüyorum.

    Eşit:
    Son aldığım bilgilere göre k20 pro da yaşanan sıkıntılar mi 9T proda yokmuş. Bu nedenle alınabilir bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canaydo -- 10 Eylül 2019; 18:28:1 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.