Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.694
Cevap
93
Favori
101.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • herkese merhaba

    bu haftasonu a2 lite alıp aranıza katılıcam. kafama takılan bir konuda tavsiyenize ihtiyacım var : cihazı 2.el alıcam. satanı tanımam. *kare06kare tuşlayıp imei görüp , btk sitesiyle kontrolünü yapıcam. hatta xiaomi sitesinde de orijinallk kontrolü varmış onu da yapıcam ama , bunların tümü imei ile yapılıyor , YA BU TELEFON TAMAMEN SAHTE ÇAKMA TELEFONSA VE İMEİ ATILMIŞSA NASIL BİLCEM. YA DA , TELEFON GERÇEK XİAOMİ AMA KLON İSE , YANi, BİR BAŞKA VERGİSİ ÖDENMİŞ CİHAZIN İMEİ.Sİ KOPYALANIP AYNI İMEİ İLE 2 AYRI TELEFON OLUŞMUŞ İSE BUNU NASIL BİLİCEM. (servislerin garantiye gelen bazı telefonları BU CİHAZ KLON. BUNLARA BAKMIYORUZ dediklerini okudum nette.. nasıl korunabiliriz , var mı bilen ?
  • Arkadaşlar ben 9 u sevemedim 8 e nasıl dönebilirim,?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batu.han25 B kullanıcısına yanıt
    bu her cihazda böyledir ve herkes bilir. sanırım siz ilk kez dikkat ettiniz..
  • raver kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla dönülemiyor. Belki mi nin sayfasından 8.1 stock romu bilgisayardan yükleyebilirsin. Yine de iyi araştır.
  • şapkaa Ş kullanıcısına yanıt
    Alacağınız telefonun faturası yok mu ? Redmi 6 pro olmasın, band20 yok biliyorsunuz.
  • şapkaa Ş kullanıcısına yanıt
    çakma olmasından ziyade artık evrağı olmayan ikinci el cihaz almaktan kaçının derim.. Bu hepimiz için geçerli. İmei çakma çıkar yada cihaz çakma çıkar lanet olsun telefon gitti dersiniz lakin telefon çalıntı vs çıkarsa ve evrağı yoksa başınız ağrıyabilir.
    Bir arkadaşımın başına geldi hemde teleofncudan aldığı cihaz çalıntı çıkmış, sahibi karakola başvurmuş. Arkadaş sim kartını taktığı an sisteme düşüyor, savcılıktan yazı geldi adamı karakola çağırdılar. Bilginiz olsun derim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kultürk

    Alacağınız telefonun faturası yok mu ? Redmi 6 pro olmasın, band20 yok biliyorsunuz.
    faturasız telefon almam zaten.. fatura aslı olacak, faturada imei olacak, BTK'dan kontrol yapılacak filan. bunlar tamam ama , BTK sadece, klon olduğu TESPİT EDİLİP KAPATILMIŞ CİHAZLARI gösteriyor. henüz yakalanmamış olanları ise göstermiyor. alacağım cihaz öyle bi ürünse, bunu anlamanın bir yolu var mı diye sizlerden bilgi almak istemiştim. bilen varsa söylesin - bu bilgi hepimize lazım.
  • Arkadaşlar merhaba, yeni bir telefon alacağım. Mi A2 Lite ve Redmi Note 6 Pro arasında kaldım. Neden A2 değil de Lite diyecek olursanız, batarya sebebiyle. Biliyorum, işlemci konusunda Redmi Note 6 Pro daha iyi ama daha büyük olması benim için bir dezavantaj. Ayrıca Redmi Note 6 Pro'nun MIUI'dan ötürü daha fazla güncelleme alacağını sanıyorum. Bu iki telefon arasında kaldım. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
  • şapkaa Ş kullanıcısına yanıt
    Eğer cihaza farklı bir IMEI atılmışsa, IMEI sorgulaması yapıldığında sistemde o cihazın marka ve modeli gözükür. Eskiden kullandığım Mi5 telefonum sistemde Nokia 3310 olarak gözüküyordu...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mavi Penguen kullanıcısına yanıt
    a2 lite adında lite geçiyor ama büyük bir telefon. kılıf takınca neredeyse altı inç oluyor. bence note 6 pro alın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şapkaa Ş kullanıcısına yanıt
    faturada cihaz modeli yazılı olur, imei yazılı olur. cihazdaki imei ile uyuşuyorsa BTK nin sitesinde de marka model yazıyorsa zaten şüphe edilecek bi durum kalmaz. içiniz rahat olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mavi Penguen

    Arkadaşlar merhaba, yeni bir telefon alacağım. Mi A2 Lite ve Redmi Note 6 Pro arasında kaldım. Neden A2 değil de Lite diyecek olursanız, batarya sebebiyle. Biliyorum, işlemci konusunda Redmi Note 6 Pro daha iyi ama daha büyük olması benim için bir dezavantaj. Ayrıca Redmi Note 6 Pro'nun MIUI'dan ötürü daha fazla güncelleme alacağını sanıyorum. Bu iki telefon arasında kaldım. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
    RN6 Pro alın çünkü fotoğraf/video/ses kayıtlarında muazzam fark var. Ayrıca daha güçlü bir chipset'e sahip olması da cabası. Bunun yanında Miui uzun yıllar güncelleştirme alan bir arayüz. Main android güncellemeleri geç gelse bile sorunsuz bir kullanım yaşayacağınızı düşünüyorum. Elimden Redmi Note 4x - Mi 5S Plus, Mi Max 2 cihazlar geçti ve hiç birisi beni üzmedi. Eğer konuyu takip ediyorsanız da Android 9 güncellemesinden çok şikayet eden var, ben etmesem bile. Bu arada evimizde hem A2 Lite hem de Redmi Note 5 var, boyut olarak pek farkları yok ama donanımsal farkları çok fazla hissediliyor kamerayı aktif kullanıyorsanız.




  • Dostlar iyi akşamlar bugün arkadaşa mi a2 lite aldık. Güncellemeleri yaptık 2 tane 1 GB yakın güncelleme geldi. Şu an telefon android 9 ama ne ok google çalışıyor ne de dijital denge bölümü var ayarlar kısmında. Bu sorunları yaşayan oldu mu ve nasıl çözülebilir?


    Edit: Google Play'de Google asistanı yükledik sonra arama ile dijital denge diye arayıp çıkan uygulamayı güncelledik iki sorunda bitti ama neden elle yapmak zorunda kaldık kendi güncellemedi ve yüklemedi anlamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muakco -- 25 Ocak 2019; 21:2:58 >
  • muakco M kullanıcısına yanıt
    bence cihazı fabrika ayarlarına çevir öyle kullanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaramnahya

    faturada cihaz modeli yazılı olur, imei yazılı olur. cihazdaki imei ile uyuşuyorsa BTK nin sitesinde de marka model yazıyorsa zaten şüphe edilecek bi durum kalmaz. içiniz rahat olsun
    abi yapmayın , yurtdışından çantacılar senelerdir kaçak telefon getiriyor. kaçak cihaza nokia imei.si çakmaları şart mıdır , imei.sini bi şekilde öğrendikleri aynı marka model cihazınkini çakıp bize satamazlar mı ? letgoda bile satılık sürüyle cihazın imei fotosu var zaten, imei aramaya gerek yok. hele ki bizimki gibi çift imei.li telefonlarda 2.imeiyi çaksalar , ne telefonun asıl sahibi , ne de BTK farketmeden senelerce kullanırız kaçak (hatta daha beteri sahte) telefonu.. asıl tel sahibi bir gün 2.yuvaya simkart takınca iki telefon da bloklanır ama kimbilir ne zaman.. bunu anlamanın, bundan korunmanın başka bi yolu olmalı........ (fatura varsa filan demeyin noolur.. istanbulda her yerde , imei.si çakma telefonlar , ismimize fatura bile kesilerek telefoncularda alenen satılıyor.. bazı telefoncular sahibindende ilanla bile satıyor. fatura olsa ne yazar)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şapkaa -- 25 Ocak 2019; 22:27:54 >




  • arkadaşlar merak ettiğim bir konu var bu telefonun ikinci kamerasını elimle kapatıyorum ve çekimlerde hiç bir fark olmuyor.

    mi a1 de kullandım portre mıduna aldığımda ikinci kameradan goruntu geliyordu ama mi a2 lite da hiç bir şekilde ikinci kameranın çalıştığını gormedim. ilginç, bu konu hakkında bilgisi olan.
  • bilonemsi kullanıcısına yanıt
    bulanıklaştırma efekti veriyor o kamera. portre modunu açıp bokeh kamerasının önünü kapatın görüntü bozuk bozuk oluyor. bulanıklığın ortadaki normal yuvarlak kısım da bulanıklaşıyor. çalışıyor yani.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben yeni güncellemeyi yapamıyorum,

    "Güncellenemedi"

    "Yükleme Sorunu"

    Diyor.

    Bu hata başına gelen var mı acaba?
  • Mi a2 lite a mi nin sitesindeki redmi note 6 pro yazılımını yükleyebilirmiyim yüklersem nasıl olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EfSaNe_S kullanıcısına yanıt
    Sıkıntısız güncellendi hocam. 70 mb bişeydi zaten kısa sürdü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.