Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.694
Cevap
93
Favori
101.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kişilerin çift görünme sorunu güncelleme ile düzelmiş bende

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NirceNidya

    Kişilerin çift görünme sorunu güncelleme ile düzelmiş bende
    Kişilerin çift, üçlü,dörtlü vs görünme problemi daha önce google uygulamasına gelen güncelleme düzeltildi. Dün gelen sistem güncellemesiyle düzelmedi kişiler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncellemeden sonra parmakizi sensoru daha da kotulesti. Zaten kotuydu. Algilama problemliydi. Daha da problemli oldu. Boyle guncelleme olmaz... Belli oldu bu cihazı elden cikarip baska bir model sart oldu. Guncellemeyi bekliyordum ama hiçbirşeyin düzeldiği yok...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanatice -- 23 Eylül 2018; 7:41:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parmak izi sensörü gayet hızlı ve kararlı çalışıyor...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • caglar_sss kullanıcısına yanıt
    eylul guncellemesini yaptim. sessizden cikardiktan sonra bildirim sesi geliyor galiba duzelmis. gerci bende bu problemin ortaya cikmasi baya surmustu tekrardan ortaya cikmasi zaman alabilir. sizde durum nedir?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fanatice

    Guncellemeden sonra parmakizi sensoru daha da kotulesti. Zaten kotuydu. Algilama problemliydi. Daha da problemli oldu. Boyle guncelleme olmaz... Belli oldu bu cihazı elden cikarip baska bir model sart oldu. Guncellemeyi bekliyordum ama hiçbirşeyin düzeldiği yok...
    Hocam senin telefon sorunlu galiba, bendeki mi6 ile neredeyse aynı sürede açıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar. Eşimin emektar LG G2'si sizlere ömür, ona ekranı ve kasası kaliteli uygun fiyatlı bir telefon araştırırken Xiaomi Mi A2 Lite dikkatini çekti. Redmi Pro ile de aralarında bu anlamda hiçbir fark yok galiba. Ben Samsung J7 Prime vs. gibi bir model bakıyordum bunlara göre ekran ve malzeme kalitesi olarak tatmin eder mi Xiaomi?



    A2 Lite ya da İkisinden birini alacağım ama ihtiyaç acil nereden bulabilirim acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FRaNZ FeRDiNaND

    Arkadaşlar selamlar. Eşimin emektar LG G2'si sizlere ömür, ona ekranı ve kasası kaliteli uygun fiyatlı bir telefon araştırırken Xiaomi Mi A2 Lite dikkatini çekti. Redmi Pro ile de aralarında bu anlamda hiçbir fark yok galiba. Ben Samsung J7 Prime vs. gibi bir model bakıyordum bunlara göre ekran ve malzeme kalitesi olarak tatmin eder mi Xiaomi?



    A2 Lite ya da İkisinden birini alacağım ama ihtiyaç acil nereden bulabilirim acaba?

    J7 prime dan kesinlikle iyidir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bende iPhone 5s ten a2 lite modeline geçtim iki gün önce migtostan ritzy garantili mavi renk satın aldım bugün mesaj geldi telefon kayıt dışıdır 120 güne kapanacaktır aldığınız yerle görüşün diyor e devletten baktım birinci imei için kayıt bulunamadı diyor ikinci imei içinse kayıt dışıdır diyor ilk defa ithalat garantili telefon alıyorum birkaç gün sonra imei kayıtları görünür mü yoksa migros a mı gitmeliyim migros faturaya sadece birinci imei yazdı ikinciyi yazmadı



    Telefona gelirsem rengi görmeden aldım çok beğendim. Kulaklık sesi zil sesi baya yüksek kulağı zor duyan annem rahat duydu. Aradaki az farktan dolayı 32 hafızalı A2 ye baktım ama hafıza artmaması ve pili düşük olduğu için bunu seçtim kamera olarak 5s ten sonra bana iyi geldi A2 için kamera daha iyi olabilir.



    İlk defa android kullanan biri olarak zor geldi ama öğrenirim umarım. Fotoğraflara çekilen telefon modeli A2 de yazıyor lite için yazmıyor lite menüsünde çift filigran aç seçeneği yok bundan olabilir. Güvenlik yaması 5 Eylül tarihli görünüyor son güncelleme olarak. Rehberin çoklu çıkma sorunu bende de devam ediyor. Güvenlik kısmında smart lock seçeneğinde yüz tanımayı yaptım ama telefon kilidi nedense sadece pin ve parmak iziyle açılıyor menüde yüz tanımayla aç diye bir seçenek bulunmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Laurin Klement L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle hayırlı olsun.

    IMEI için kesinlikle aldığınız mağazaya gidin. Ben de Migros dan aldım ancak böyle bir durumla karşılaşmadım. Eğer kayıtlı değilse kayıtlı değildir, satıcının hatası.

    Telefonun hafızası artıyor, SD kart takabiliyorsunuz. Ben 3/32 modelini kullanıyorum ve Migros da ki kampanya dan almıştım 1.299 TL ye, 4/64 fiyatı 1699 TL idi. Aradaki farka değmez diye düşünüyorum 1 ram için.

    Smart lock Google ın kendi uygulaması. Her cihazda bulunuyor. Yüz tanıma özelliği de kendiliğinde var ancak bizim telefonda yüz tanıma yok. Parmak izi ve diğer güvenlik seçenekleri bulunuyor pin vs gibi.

    İlk defa android kullanmaya saf android den başlamanız sizin için hem iyi olmuş hem biraz zor olabilir alışmak. Çünkü sistem mantığı tamamen farklı. Arka plan da çalışan uygulamalar vs.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • typing kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim umarım üç dört yıl kullanabilirim imei kayıdı için internette aynı sorunu yaşayanlar 15 gün içinde kayıtlı göründüğünü söylemişler ama haklısınız migros a gidip konuşmakta fayda var telefonu yeni aldım bir ayda üç dört kez uğradım indirimli fiyatlardan gelen stoklar bitmişti Ankara için Kipa ve migrosta gittiğim birkaç mağazada sadece 4/64 lük model vardı 2 bin lira fiyata satılıyor maalesef bu fiyattan aldım iki hafta önce daha ucuzdu ama bulamadım maalesef. Migros biraz bilgisiz gibi mesela yeni Max 3 gelmiş kutuda global versiyon yazmıyor fakat global diye satıyorlar aynı şekilde mi 8 var Rus romlu onu da global diye satıyorlar.



    Konuyu dağıtmayım telefona alışmam biraz zaman alacak gibi forumdan ve internetten öğrenmeye çalışıyorum umarım hallederim cevabınız için teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de aklıma takılan telefonun güvenlik güncellemesi 5 Eylül görünüyor telefonu alalı birkaç gün oldu kapalı kutuda bu durum normal midir ve telefonun faturasına sadece birinci imei yazılmış ikinci imei nin yazmaması sorun olur mu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laurin Klement -- 24 Eylül 2018; 0:29:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mi a2 lite mı yoksa 6 pro mu sizce? okuduğum yorumlarda a2 lite ın bazı uygulamalarda çentiği tam algılayamadığı yani altta ve üstte boşluklar olduğu yazıyordu. o açıdan hem de miui arayüzü açısından redmi 6 pro almak daha mı mantıklı sizce?
  • lebendefrans L kullanıcısına yanıt
    Ben miui arayüzünü daha çok seviyorum. Ancak pro bulamadığım için A2 lite aldım yavaş yavaş alisiyorum. Ancak yaptığım araştırmalara göre IMEI tamiri her ikisine de yapılamıyor şimdilik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omeric kullanıcısına yanıt
    evet hocam ben de imei hallolmasını bekliyorum. yurtdışından getirip satanlardan alacağım. 220 dolar görünüyor 4-64 fiyatı. redmi 5 plusla arasında kalmıştım ama gerek güncellik gerek tasarım açısından bunu seçtim. note 6 pro yu beklesem diye düşünmüştüm ama o da 3--32 olark çıktı global sürümü onu da eledim o yüzden.
  • lebendefrans L kullanıcısına yanıt
    Her hatta 4 ay kayıt süresi veriyorlar. Yani kayıt ettirmeden 8 ay kullanabilirsiniz. O zamana kadar da bir çözüm üretilir umarım. Hiç beklemeyin alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omeric kullanıcısına yanıt
    aslında bi bakıma haklısınız. hemen kapanmıyacak sonuçta aklıma yattı. siz memnun musunuz cihazdan? çentik nasıl oyunlarda falan kapanıyor sanırım. özelikle pubg performansını merak ediyorum sd 625'in. sizce redmi 5 plus mı bu mu? yoksa 1800'e lenoco z5 mi?
  • Genel olarak memnunum. Ama miui arayüzünü daha çok seviyorum. Bahsettiğiniz cihazları tanımıyorum. O yüzden yorum yapamam pubg ile ilgili YouTube da Türkçe video vardı miuiturkiye bin inceleme videosu onu izleyebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada'dan A2 Lite 32 GB 1.650 TL'ye sipariş verdim, 50 TL de bonus verdi. Bekliyorum bakalım yarın elimde olur umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.