Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 3 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (563. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.248
Cevap
152
Favori
534.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 559560561562563
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • cmert kullanıcısına yanıt

    Resim gönderebilirim isterseniz sadece ekranın sol kısmında açıklık var yani kasa ile ekran arasında( sol alt köşesinde ) 1cm civarı açıklık oluştu. Kılıf vardı cihazda fırlatırken 😂 tabi sayısız kez yere düştü 6 yıl içinde ona rağmen cayır cayır çalışıyor kamerasında en ufak bir hata vs yok. Poco X6 Pro 8/256 aldım artık değiştireceğim zamanı geldi. pili az gitmeye başladı 6 yıl içinde hiç cihazın içi açılmadı batarya değişmedi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 13 Ocak 2024; 20:36:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmert kullanıcısına yanıt
    Ben inanırım, suya düştü iş yerinde, saç kurutma,fan,pirinç vs imkanı olmadığı için klimanın üstüne koydum, birinde tam ekran üstü, diğerinde dik pozisyonda 2 defa 2.2 metreden kılıfsız,ekran koruyucusuz, fayansa düştü birşey olmadı, ufak nokta şeklinde boya atmadı oldu. Ama amoled olsaydı gitmişti, çerçeve sağlamlığı kadar bu da önemli amoled çok ince ve hassas bir teknoloji.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 16 Ocak 2024; 19:20:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vay be konuyu ilk sayfada görünce şaşırdım.
    13 Haziran 2018'de almıştım note 3'ü, şu an bu mesajı da onunla yazıyorum. Bu zamana kadar ekran koruyucu vardı ancak son 3 aydır falan ekran koruyucusuz kullanıyorum, kılıfım parçalanmıştı yeni silikon kılıf alıp taktım onu kullanıyorum. Malıma iyi bakarım, mal da sağlam olunca inanın 5.5 yıllık bir telefon gibi durmuyor. Takılma kasma donma vs yok, pili bir günü çok rahat çıkarıyor. A55'i bekliyorum, güzel olursa ona geçiş yapacağım. Yoksa kullanmaya devam. O zaman asgari ücret 1603 liraydı, ben 1730 liraya almıştım. Şimdilerde de maks 20 bandında telefon alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmert kullanıcısına yanıt
    Kılıfsız çerçevenin boya atmaması, çizilmemesi, edilmemesi mümkün değil tabiki, biraz abartılı ama 2.2 metreden 2 defa fayans düşme, 2 defa motosikletle giderken düşme ve onlarca kez koltuktan, elimden fayansa, betona düşme gibi durumlara göre çok ufak deformasyonlar oluştu, sadece çerçevede.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 23 Ocak 2024; 1:9:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gerçekten efsane bir telefon, bende 6 yıldır kullanıyorum. yeni telefon aldım tekrar buna döndüm, o kadar alışmışım...

  • Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt

    Çinde bile yapamadılar, anakart değişmesi lazımmış


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba;

    bende 5,5 yıldır kullanıyorum ama artık batarya sinyal vermeye başladı. günü çıkartsa da müzik dinlerken vs çabuk bitiyor. bataryanın değişememesi kötü oldu.


    1 - yine de bi format atıp öyle denemek istiyorum. nasıl format atılıyor ve nelere dikkat etmek gerekiyor. bunu anlatan bir yazı veya vidyo paylaşır mısınız? bu forumda vardı ama aramaya üşeniyorum açıkcası.



    2 - bataryayı değiştiren var mı? nasıl olur maliyeti nedir?


    3 - bu ikisi olmazsa artık en azından seçimden önce yeni telefon almak istiyorum. uygun fiyatlı neler önerebilirsiniz. 5g olması önemlimi mesela?abartılı birşey düşünmüyorum. aslında xiaomi redmi note 12 pro 10k tl civarı sanıarım bana yeterli olur. oyun falan oynadığım yok zaten.


    şimdiden teşekkürler.

  • Selamlar ben de 2017 de almıştım, oğlanlar top oynadı saolsunlar, biraz çizik arka kapakta kırıklar var, lakin sapa sağlam çalışıyor hala, ikinci telefon olarak kullanıyorum :D

  • 
Sayfa: önceki 559560561562563
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.