Şimdi Ara

Xiaomi Mi Notebook Pro Adaptör Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar benin laptopumda şöyle bir sorunum var. Bilgisayar normal kullanımda prize takılı olarak kullanıyorum, batarya %100 e kadar sarj oluyor ve sonra adaptör ile devam ediyorum, fakat Oyun veya 3D tasarım programlarında işlemci(i7-8550U)+harici grafik yongası(mx150) devreye girdiğinde pilin 1 saat sonra %95 lere kadar indiğini görüyorum ama ben adaptör ile kullanıyorum. Adaptörümün işlemci ve gpu ya yetmediğini düşünüyorum, pilden de enerji alıyor bilgisayar, ben bunu istemiyorum. Adaptörüm 65W orjinal Xiaomi adaptörü acaba Apple in 87W olan adaptörünü alsam sorunum çözülür mü ? pile veya bilgisayara zarar verir miyim ?

    Pilim çıkmayan tipte o yüzden çıkarıp aşırı yük bindiğinde adaptör bilgisayarı besleyebiliyormu deneyemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MayynaK -- 14 Nisan 2018; 19:50:11 >



  • Üreticinin gerektiğinden az güçte adaptör koyacağını sanmıyorum ancak ben illede deneyeceğim derseniz aynı volt değerinde daha yüksek amper verebilen (veya daha yüksek watt değerine sahip) herhangi bir adaptörle deneme yapabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Orjinal Apple 87W adaptör ile denedi sonuç dahada hüsran galiba apple içine koruma koymuş sadece apple cihazlara 87W veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.