Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Kullanıcıları Bilgilendirme ve Paylaşım Grubu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
11
Favori
19.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • can747 C kullanıcısına yanıt
    Devam ediyor ama bir sıkıntı yok

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tabii ki. Ben bu sesin ileride daha kötü bir sonuca gideceğini düşünüyorum. Çünkü ses baya devrelerden geliyor gibi.. kartı en sonunda yakacakmış gibi geliyor.. Servis ile konuştum televizyonu alıp götüreceklerini söylediler fakat resmi servisi olmadığı için nasıl tamir yapacaklar arızalı parçası varsa çıkarıp yan sanayi mi takacaklar bilemiyorum açıkçası emin değilim servise verip vermemekte. Şu an için bende de kullanımda sorun yok, alıp daha da kötü hale getirirler mi acaba bilemedim..

  • CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt

    Bugün Hür teknoloji adında bir servis cihazı alıp götürdü. Dediklerine göre cihazın güç kartına takılı bir trafosu varmış. Voltaj değişimlerini dengelemek için çalışan bir aygıtmış ve sesin buradan geldiğini söylediler. Eğer ileride trafonun çalışmaması durumda cihaz hiç açılmaz dediler. Parça Çin'den orijinaliyle değişiyor dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum. Bakalım 1 hafta 10 gün içinde yapılır dediler göreceğiz. Gelişmeleri yazarım.

  • can747 C kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam bilgilendirme için


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba tekrar, bugün TV'yi geri getirip kurdular. Sorun giderilmiş. Dediklerine göre power kartındaki trafo değiştirilmiş. Şu an ses gitti bir sorun görünmüyor.

  • Live tv yerine kullanılan bir uygulama var mıdır? Live tv de kanallar kayboluyor donma oluyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gadget42 G kullanıcısına yanıt
    Tv yi yeniden baslat yap ve
    Tv yi temizlemeyi calistir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • can747 C kullanıcısına yanıt

    Merhaba sabah tvyi actigimda ses yok ancak gunboyu izlendigi zaman aksam baktigimda sağ alt taraftan ampul cizirdamasi gibi ses geliyor surekli sizinki de oyle miydi servis cagirdiginizda belge fatura vs sordular mı şu an bulamadım da o yüzden.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt

    Geçen hafta perşembe günü arıza için servisi aradım 1 gün sonra Hür teknoloji philips sony servisini yönlendirdiler. Tvyi götürüp teslim alma formu verdiler. Salı günü sorun giderilmiş şekilde geri geldi. Bu kadar hızlı olmaları gayet iyi. Ses yok şu an. Besleme kartındaki power rolesi değişmiş kronik arıza denildi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, benim tv'yi de aynı servis alıp götürmüştü düzeltip geri getirdiler. Ama bugün tekrar ses gelmeye başladı ve tekrar alıp götürdüler servise. yine aynı servis Hür teknoloji. Kronik bir şey gibi ama değiştirdir dedikleri parçayı bence değiştirmediler. Bir daha olursa tüketici hakemine başvuracağım. Yetkili servis hizmeti olmadığı için böyle işte maalesef.

  • hayırlı olsun hocam güle güle kullanın

  • acaba ne kadar aldınız fiyat olarak ?

  • can747 C kullanıcısına yanıt

    Sonuç ne oldu hocam?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar tamir edip getirdiler fakat dün 2 saat açık kaldı televizyon sonrasında tekrar aynı problem devam ediyor... Gerçekten sinir bozucu. Yeni ürünle değişim isteyeceğim ya da tüketici hakemine başvuracağım. Distribütör garantili bir ürün almadığıma pişmanım şu an.

  • can747 C kullanıcısına yanıt

    İlk getirdiklerinde de hemen mi baslamisti ses bir arkadasimda da ayni problem basladi ayni tvde. Hatta benim ismimi verip soylemis arkadasim da yaptırdı sizden diye. Parça değişimi yapılmadı denilmiş halbuki bana getirenler parça değişti demişlerdi. Şu anda ses yok ama bakalım olmaz inşallah. Değişim isteğinize ne yanıt vercekler merak ediyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sefer de getirdiklerinde bir ses yoktu, sonrasında kullanınca 2-3 saat açık kalınca oluşmaya başlıyor. Ama problem bence daha sonra büyük sorunlara yol açacak o kesin. Birçok kişide aynı sorun olduğuna göre bu modelde bu sorun kronik diye düşünüyorum. Bana da parça değişimi yapıldı dendi ama sonra ikinci getirdiklerinde aradığımda parça onarılabiliyorsa onarılır, olmazsa değişim yapılır dendi. Valla 3. kere aynı sorun çıktı adamlar sorunun kalıcı çözümüne yönelik bir onarım yapmıyor geçiştirmeye çalışıyor. İleride garanti bitince elimizde patlayacak gibi hissediyorum. O yüzden ya değişim yaptıracağım ya da tüketici hekem heyetine gideceğim. Çünkü resmen ayıplı ürün satışı durumu var ortada. Hatta arkadaşınız da aynı yolu izlemeli bu sorunu yaşayanlar olarak beraber başvuru yaparsak daha etkili olur diye düşünüyorum.

  • can747 C kullanıcısına yanıt

    Hocam üstteki arkadaşın bahsettiği kisi benim. 10 gün önce bende de aynı sorun olustu. Tvnin tam arkasından elektrik kaçağı gibi yüksek bir cizırtı geliyor. Ses acık izlerken bile duyabiliyorum. Aldığım yer olan Teknosiparişi aradım sesin normal olduğunu,hep var oldugunu ve yeni farkettiğimi söylediler. Insanın aklıyla dalga geçiyorlar. Can Bey'le görüşen bizi arıyor şikayet yoktu bugüne kadar dedi bir de cok agresifler. görüsmedim kendisiyle ama aynı sorunu yaşayan kişiler var kendiniz kabul ediyorsunuz dedim,Televizyonun ses çikarması nasil normal olabilir buzdolabı mı bu? Hala ses normal yeni dikkatinizi cekmis diyor sinir oldum. Servis gelsin olmazsa değişim isticem yapmazlarsa hakem heyetine gideceğim sizin gibi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de aradım şimdi tekrar, bana da aynılarını söyledi Nihat Bey Teknosipariş'teki. Hep vardı diyor, ya olsa nasıl fark etmeyeyim. Ses sonradan başladı ki dikkatimi çekti zaten. Bütün TV lerde olduğunu söylüyor, benim diğer odadaki Samsung TV ye eğildim dinledim asla böyle bir ses yok.


    XIAOMI MI TV 4S ALAN ARKADAŞLAR BİR ZAHMET TV'SİNE KULAK VEREBİLİR Mİ? HERKESİN TV'SİNDE ARKA ELEKTRONİK BOARD AKSAMDAN GELEN CIZIRTI SESİ VAR MI?


    Ben de normal olmadığını düşünüyorum, geçen elimi koydum çok ısınmıştı, bir yerden sonra oradaki aksam ısınmaktan bozulacak %100. Ve daha sonra bizim elimizde kalacak TV. Eğer herkeste olan bir sorun ise hadi en azından herkeste var diyeceğim ama şayet herkeste olmayıp bir tek bizde varsa kesinlikle ortada bir problem var ve değişme vs yapmaları lazım. O kadar para verdik, 2 sene kullanıp çöpe mi atacağız TV'yi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can747 -- 29 Aralık 2021; 16:15:32 >
  • parlamenter P kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Aynı tv den bendede var. Dediğiniz talimatları aynısını uyguladım ama 100 kadar kanal anca getirdi. Rica etsem detaylı bişekilde tekrardan başka bi çözümlü uygulaması varsa atar mısınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laumexs kullanıcısına yanıt
    Hocam aliexpress ten aldıgınız kumanda çalışıyor mu acaba.
    Link vs atabilir misiniz.
    Benim de kumanda çalışmıyor artık.
    Hem garantiye vermeye çalışacağım hem de yedek bi adet alayım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.