Şimdi Ara

Xiaomi mi vacuum mop pro ilk kurulum bağlantısı sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
4
Favori
152.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bölgeyi Singapuru seçiyoruz sonra modeme bağlanıyoruz bu kadar
  • PeaceKeeper kullanıcısına yanıt

    https://www.reddit.com/r/Roborock/comments/gvbcz0/connection_to_network_timed_out/


    hocam şuraya baktınız mı ?


    modemde misafir network oluşturuyormuşsunuz ve birkaç aşama daha var...

  • Denizmavi80 D kullanıcısına yanıt

    Hocam bende şimdi çözdüm. Wifi şifremde "/" işareti vardı, onu sildim oldu sanırım. Adımlar şöyle:


    1) Robotu fabrika ayarlarına döndür(5 saniye ev tuşuna bas, ses geldikten sonra 5 saniye daha bas, resetleme böyle oluyor)

    2) mi home uygulamasını kaldır yeniden yükle, lokasyon bende önerilen singapurdu, iphonelarda direk Türkiye seçiliyor. Başka yer seçme.

    3) robotun wifi ayarlarını sıfırla(home ve aç kapa tuşuna 3 saniye basılı tut)

    Son olarak mi home dan eşleştirme yap. Yaptıklarım bunlardı bağlandı bende.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: PeaceKeeper

    Hocam bende şimdi çözdüm. Wifi şifremde "/" işareti vardı, onu sildim oldu sanırım. Adımlar şöyle:


    1) Robotu fabrika ayarlarına döndür(5 saniye ev tuşuna bas, ses geldikten sonra 5 saniye daha bas, resetleme böyle oluyor)

    2) mi home uygulamasını kaldır yeniden yükle, lokasyon bende önerilen singapurdu, iphonelarda direk Türkiye seçiliyor. Başka yer seçme.

    3) robotun wifi ayarlarını sıfırla(home ve aç kapa tuşuna 3 saniye basılı tut)

    Son olarak mi home dan eşleştirme yap. Yaptıklarım bunlardı bağlandı bende.

    sevindim hocam, evet dediğim gibi farklı karakterlerden sıkıntı yaşanıyor :)

    şimdi kombiyle uğraşıyorum :D kolay gelsin hocam...

  • Sizede hocam bol sabırlı günler =)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: d_darko

    Türkiye'den aldıysanız yani global ise aslında çalışması lazım. Yurtdışından geldiyse (çin), Mi Home'da ülkeyi Çin olarak seçmeniz gerek. Bir de Mi Home'da bazen konum açmak gerekebiliyor, onu tam hatırlamıyorum da sanki birkaç kez yaşamıştım, konum açınca görmüştü cihazı. Ülkeyi çin olarak seçince cihaz listesinde görünüyor, uygulama yönlendiriyor zaten, wifi ayarlarını giriyorsunuz, sonra çalışıyor.

    Hocam bende de uygulamada butonlar ile ilgili sıkıntı var. Xiaomi vacuum mop essential aldım ancak uygulama üzerinden butonlara basamıyorum. Xiaomi telefon ile uygulamada kontrol edebiliyorum, aç kapa vs yapabiliyorum ancak kendi samsung telefonumda yapamıyorum. Bu hususta bilgin var mı acaba?

  • Ben de süpürgeyi bugün aldım Xiaomi V3 ilk wifiyı eykin yapıp direkt bağlantı kurdum sıkıntı olmadı. Ama mapping yanlış yapınca reset attım ve uygulamayınsilip tekrar kurdum wifida süpürgeyi görüyor ancak scanning for nearby devices in Bluetooth
  • ÇÖZÜM:


    aynı sorunu yaşadım. hepsini denedim çözüm olmadı. WİFİ ağ ismini değiştirdim düzeldi. WİFİ ağ adında _-* gibi semboller varsa bunları silip sadece metin yazın. Program sembolleri algılamıyor.

  • Yukarıda çoğu durum için çözüm önerileri görünüyor. Ben de farklı yolla çözdüm. Faydası olur diye yazayım.

    Robot cihazınız 5 ghz modemle bağlamaya çalışıyorsanız. Frekans sorunu yaşanıyor. 2.4 ghz frekansta da modeme bağlı diğer cihazlar parazit yapıyor. Modeminizin arayüzünden Guest 2.4 ağı açın ve robot süpürgeyi oradan bağlayın. Ağ adını elle girin. Ben bu şekilde bağlanabildim.

  • Ne yaptıysam olmadı arkadaşlar. Her şeyi denedim. 2.4ghz guest oluşturdum, wifi adını değiştirdim. 5ghz wifi kapattım ona rağmen baglanamadim. Uygulamada iki tuşa 3 saniye bastıktan sonra tarama yapıyor bulamıyor ve sıfırla ya da tekrar tara çıkıyor. Tekrar tara dediğimde Manuel elle bul kısmı geliyor oradan wifi ayarlarına gidip viaomi vacuum 8 ı seçiyorum uygulamaya geri dönüyorum ancak hiç bir şey olmuyor. Yardım lütfen yoksa geri yollayacagim ürünü.
  • Arkadaşlar vacuum Mop proyu ilk kurulumda kurduk. Sonra şarj standının yerini değiştik bi de yanlış haritalama yapmıştı. O yüzden reset attık cihazı da uygulamadan sildik. Bu defa cihazı görüyor telefon ama bağlanmıyor. Viaomi.. şeklindeki WiFi ye bağlanmıyor. Zaman aşımına uğrayıp yeniden dene geliyor. Modemi resetledik. Adını şifresini değiştik. Bölgeyi değiştik. Fabrika ayarlarına döndürdük. Olmadı. Böyle bir sorun yaşayıp çözen var mı?

  • Arkadaşlar anneme Xiaomi mi vacuum mop 1c aldık. Delta servis garantili.
    Evde wifi yok. Annemin Samsung telefonu var. Onun veri paylaşımını açıp internet işini nasıl çözebiliriz. Wi-fi yok uyarısı veriyor. Telefona mi home kurduk. Üyelik aldık. Cihaz ara dedikten sonra , cihaz yok diyor. Evde modem olmadan kurulum olur mu?
  • merhabalar.

    bende cihazı kullanıyordum fakat cihaz kafayı yedi. şarj istasyonunu bulamıyor. kafasını sağa sola çarpıyor.

    cihazı sıfırlayıp tekrar kurmaya çalıştığımda " Telefon cihaza bağlanamadı" diyor fakat kurulum devam ederken yanında tik oluşuyor.

    kurulumda mı sorun yaşıyorum yoksa cihazımda mı bir sorun var anlamış değilim. ciddi anlamda sinirlerim gerilmiş durumda. bunu nasıl atlatabileceğim konusunda bir fikriniz var mı ?

    yardımcı olursanız çok sevinirim.

    bu arada, cihaza bağlanamadı diyor fakat mi home uygulamasından cihazı kontrol edebiliyorum. temizliği başla yada stanta geri dön dediğimde kafasını vurmaya başlıyor.

  • tecrübelerimi yazarsam.andorid için;

    uygulamayı yeniden kuruyorum,

    Ülke singapur( kendi tavsiyesi), telefondan konumu ve bluetooth( Konum olmazsa olmadı, Bluetooth sürekli açık bende) ürün düz bir yüzeyde, şarj istasyonunda olmalı ( uzaktayken olmadı). İnsanı sinir ediyor şimdilik bu şekilde çözdüm.

  • Merhaba. Şarj istasyonunun nasıl sokulduğunu bilen var mı acaba. Geçmeli mi yoksa pedlerin altında vida falan mı var. Sallayınca içinde sanki vida var da oynuyo gibi tıkır tıkır ses geliyo.
  • Merhaba,


    vacuum mop pro var, bağlantıyı bir şekilde kuruyorum, fakat wifi bağlantısını gece yatarken kapatıyorum. sabah açınca cihaza bağlanmıyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L_Lawliet -- 3 Mayıs 2021; 14:21:13 >
  • Bende bugün aldım galiba herkes gibi bağlayamıyorum mi Homedan uygulamayı, hangi yol kesin çalışıyor ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: m3lijh

    Ne yaptıysam olmadı arkadaşlar. Her şeyi denedim. 2.4ghz guest oluşturdum, wifi adını değiştirdim. 5ghz wifi kapattım ona rağmen baglanamadim. Uygulamada iki tuşa 3 saniye bastıktan sonra tarama yapıyor bulamıyor ve sıfırla ya da tekrar tara çıkıyor. Tekrar tara dediğimde Manuel elle bul kısmı geliyor oradan wifi ayarlarına gidip viaomi vacuum 8 ı seçiyorum uygulamaya geri dönüyorum ancak hiç bir şey olmuyor. Yardım lütfen yoksa geri yollayacagim ürünü.

    Sorunu çözdünüzmü acaba? Benxe şu an aynı şeyleri yaşıyorum.

  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt
    Ertesi gün tekrar denedim oldu kendi kendine
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.