Şimdi Ara

Xiaomi Mi5 ya da Mi5s almak istiyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta belirttiğim gibi ikisinden birini almak istiyorum ancak telefonu ilk geldiği ayarlarında (stock) iyi performansta kullanılır mı ? Root, rom yükleme gibi şeylerden pek anlamadığım için pişman olur muyum ?



  • Ben de merak ediyorum, kamerası ve genel performansıyla, bataryasıyla ortalama bir kullanıcıyı hangisi daha uzun süre memnun eder, tavsiyeler nelerdir?..
  • +1 aynen güzel sorular lütfen ss ler ile birlikte yanıtlar ise kullanıcılar daha iyi olur



    birde bir şey soracağım

    ben sosyal medya da çok takılıyorum acaba snapchat uygulamasında iken kamerada donma oluyor mu ?
    ön kamerası ile çekilmiş örnekler de atarmısınız

    bir çok telefonda donuyor ve çok sinir bozucu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyaZenci000 -- 28 Ocak 2017; 17:45:43 >
  • Bende merak ediyorum. Ben kamera odaklı almayı düşünüyorum. Aynı fiyata p9 ithalat seçeneğide mevcut veya sony lere yönelmek lazım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fberen

    Bende merak ediyorum. Ben kamera odaklı almayı düşünüyorum. Aynı fiyata p9 ithalat seçeneğide mevcut veya sony lere yönelmek lazım?

    ozaman senin telefonun xz bro, ama istersen haziranı bekle çünkü sony yeni telefonlarını tanıtacak
  • BeyaZenci000 B kullanıcısına yanıt
    eyvallah bende öyle düşünüyorum da xz lerde biraz ucuzlar inşallah yoksa o da zor :) Birde sony nin arayüzü akıcı mıdır? ve kamera odaklı ama profesyonel fotoğrafçı da değilim yani beni idare edecek bir şey lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High_ToweR -- 29 Ocak 2017; 9:55:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fberen

    eyvallah bende öyle düşünüyorum da xz lerde biraz ucuzlar inşallah yoksa o da zor :) Birde sony nin arayüzü akıcı mıdır? ve kamera odaklı ama profesyonel fotoğrafçı da değilim yani beni idare edecek bir şey lazım

    sony android kanadının iphonesi gibidir bence performans konusunda tereddüdün olmasın ben senelerdir z1 kullanıyorum 2 sene oldu sinirden duvara çarptım kasa dağıdı ama hala gta sa oynayabiliyorum :D yenileyip satacağım bende büyük ihtimal xz ye geçiş yapacağım
  • BeyaZenci000 B kullanıcısına yanıt
    Anladım o zaman mayısı beklemek en mantıklısı. Ah bide fiyatlar uygun olsa :)
  • Kamerasi falan çok sağlam. Bazı arkadaşlar kamera odaklama da sorun yaşıyorlarmış bana denk gelmedi. Biraz da şans işi. Bundan önce iPhone 6S kullanıyordum, Snapchatte ki kamera performansı 6S'ten daha iyi diyebilirim çok rahatlıkla. Ön kamerası zaten muazzam, her türlü detayı alıyor. Alacak olursanız 32/4 modelini tavsiye ederim. Mi 5S için konuşuyorum. Performansi da asla yari yolda bırakmaz yıllarca. Amiral gemi işlemci kullaniyor daha ötesi yok şuan için. Ram desen 4GB. (Bundan ötesi oneplus3 ram konusunda ki onu da kullandım.) Adreno 530 da aynı şekilde uzub yıllar götürür. Kasa kalitesini de çok beğendim. Mi5 te çok dandik diyorlar kullanmadım, bilmiyorum. Aklıma gelenler bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: peocawe

    Kamerasi falan çok sağlam. Bazı arkadaşlar kamera odaklama da sorun yaşıyorlarmış bana denk gelmedi. Biraz da şans işi. Bundan önce iPhone 6S kullanıyordum, Snapchatte ki kamera performansı 6S'ten daha iyi diyebilirim çok rahatlıkla. Ön kamerası zaten muazzam, her türlü detayı alıyor. Alacak olursanız 32/4 modelini tavsiye ederim. Mi 5S için konuşuyorum. Performansi da asla yari yolda bırakmaz yıllarca. Amiral gemi işlemci kullaniyor daha ötesi yok şuan için. Ram desen 4GB. (Bundan ötesi oneplus3 ram konusunda ki onu da kullandım.) Adreno 530 da aynı şekilde uzub yıllar götürür. Kasa kalitesini de çok beğendim. Mi5 te çok dandik diyorlar kullanmadım, bilmiyorum. Aklıma gelenler bunlar.

    kardeşim rica etsem ön kamerası ile çekilmiş bir kaç görsel atabilirmisin ama telefonu yan tutup da çekerseniz daha güzel olur teşekkürler :)




  • Merhabalar.Gittigidiyor da cepport mağazasından aldım.İlk aldığımdan itibaren ekranda donma ve birçok kez kendini kapatıp açma sorunu yasadım.Servise gönderdim.Aynı problemler devam ediyor.telefon global sürüm android 6 .Yardımcı olabilen varsa sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.