Şimdi Ara

Xiaomi Pad 6 serisinin teknik özellikleri sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi Pad 6 serisinin teknik özellikleri sızdırıldı



    91mobiles portalı, yakın zamanda AET veritabanında görünen ve önümüzdeki aylarda çıkacak olan Xiaomi Pad 6 tabletleri hakkında özel bilgiler paylaştı.



    Ayrıca Bkz.İlk çeyrekte en çok satan tabletler belli oldu: iPad'ler pazarı domine ediyor



    Daha önce Xiaomi'nin, Xiaomi Pad 6, Pad 6 Pro, Pad 6 Pro 5G ve Redmi Pad modellerine karşılık gelen L81, L81A, L82 ve L83 numaralı dört yeni tablet hazırladığı biliniyordu.



    Ağustos ayında tanıtılacak



    Söylentilere göre üst model Xiaomi Pad 6 Pro 5G, bölgeye göre Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 veya MediaTek Dimensity 9000 yonga seti ile donatılacak. Normal Xiaomi Pad 6, Dimensity 8000 işlemciyi alırken Redmi Pad, Dimensity 1300 ile gelebilir.



    Xiaomi Pad 6 serisinin teknik özellikleri sızdırıldı



    Xiaomi Pad 6 serisi tabletlerin 144Hz yenileme hızına sahip LTPO ekranlara, güçlü hoparlörlere ve 120W'a kadar hızlı şarj teknolojisine sahip olması bekleniyor.



    Büyük olasılıkla Xiaomi, yeni tablet modellerini Ağustos 2022'de tanıtacak.




    Kaynak:https://www.91mobiles.com/hub/xiaomi-pad-6-series-specifications-tipped-4-models/







  • Adamlar iPad'i kopyalayıp iPad'den daha pahalıya satmaya çalışıyor

  • Anca haber siteleri bok keseden sallıyor. Adamlar mi pad 5 pro da bile amiral gemisi kullanmadı. Oled bile kullanmadı. Bu modelde Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 hiç kullanmaz. Fakat pro değil de mi pad 6 ultra çıkarırsa samsung gibi iş değişir. Onda da fiyatı 1000 dolara yaklaştırır. Xiaomi fiyat konusunda son 3 yıldır inanılmaz saçmalıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi şirketinin ürünleri Türkiye pazarı için fiyat/performans ürünü olmaktan çıkalı çok oldu. Başta elektronik ürünler olmak üzere Türkiye'de ucuz ürün kalmadı. Her şey pahalı artık. Böyle olunca da tüketici tercihini ikinci elde değerini koruyabilecek ürünlere doğru kaydırıyor. Günümüz Türkiyesinde bir ürünün ikinci elde en az değer kaybı yaşaması en önemli tercih kriteri oldu.

  • kesin 20000

  • taha178 kullanıcısına yanıt
    Bir sürü markaya baktım, en uygun ve en bol özellikli versiyon bu markanın xiaomi pad 5. Apple iPad Air 4. Nesil 10.9" 64 GB iken diğeri 256 gb yani diğer özellikleri ile Xiaomi minik bir farkla önde gibi dursa da birbirine çok yakın. Ama 256 GB için 6000 TL ile 64 GB için 9000 TL mi derseniz ilkini seçerim tabii ki. Umarım boyutu biraz daha büyük olur, 13-15 inç falan olsa iyi olurdu.

  • tobepeople kullanıcısına yanıt

    En uygun ve en bol özellikli Mi Pad 5 mi?


    Ben Ocak ayında MatePad11 + Kalem + Klavye + Bluetooth fare = 5500 tl'ye almıştım. Şuanda maalesef 6.500 olmuş.


    Elli kere yazdık çizdik. MatePad 11 HarmonyOS yazsa da bildiğin Android. Bildirim mildirim hiçbir sorunu yok.



    Aynı takımı Mi Pad 5 ile kurmayı deneyelim mi? Tabletin kendisi sadece 5.500 tl. Kalemsiz tablet olmaz. 2.500tl kalemi... Diğerlerini saymıyorum.


    Tabletlerde 1 yıldır fiyat performans kralı Huawei'de.


    Gözümü kırpmadan tavsiye ediyorum.

  • LGatakan kullanıcısına yanıt

    HarmonyOS olduğu ve 16:10 orana sahip olduğu için onu elemiştim. Ayrıca 128 gb birisi diğeri 256 gb ama cidden özellik olarak fena değil. Yine de android için her uygulamanın onda hemen çalışacağından şüphelerim var ve HarmonyOS'u icat eden adam bile ayrıldı firmadan. Klavye ,mouse, kalem gibi şeylerle ilgilenmiyorum bu yüzden aslında en uygun cihaz cidden Huawei olailir olabilir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 4 Haziran 2022; 23:20:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.