Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (382. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.329
Cevap
182
Favori
930.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 13th Patronus kullanıcısına yanıt
    hocam programı yükledim fakat kalıcı olarak yine aynı problem var kalıcı olarak kalmıyorlar. ekran uyandıktan 3 saniye sonra kayboluyorlar.
  • Arkadaşlar Mate 20 lite dan bu telefona geçilir mi ? Pişman olunur mu ? Bildirim sorunu çözüldü mü ? Yorumlarınızı rica ederim
  • Sultan Yavuzz kullanıcısına yanıt
    Maksat? Mate 20 lite da yeni bir telefon. Bu sebeple geçme nedeninizi yazın, o yazacağınız neden bu telefonda var mı ona bakalım.
    Bildirim sorunu hiç olmadı. Miui arayüzü biraz detaylı ayarlara sahip bir arayüz. Gerçi artık her markada aynı ayarlar var.
    Güç/İzin ayarlarından uygulamalar için arka planda çalışsın ya da çalışmasın ayarı yapmanız gerekiyor.
    Arka planda tamamen kısıtsız çalışmasını istediğiniz uygulamaya da kısıtlama yok seçeneği gerekiyor.
    Al yükle kullan şeklinde yeni çıkan hangi telefonu kullansanız sıkıntı yaşarsınız bildirimlerde. Dediğim gibi artık tüm markaların güç yöneticisi ve izin yöneticisi var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 13th Patronus

    Ekran boyutunu da yanlış yazmışlar. Ekran 6.3 inç ama 6.24 inç yazmışlar. Satıcı ürünün özelliklerini net bilmiyor sanırım, cihaz 32/3 ya da 64/4 gelir muhtemelen.
    Edit: Ürün açıklaması kısmında 64/4 olduğu yazıyor.
    Evet hocam haklıymışsınız satıcı sonra düzeltme mesajı attı 4gb Ram dedi fakat fiyat 1700 e çıkmış bu sefer de :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • N11, Trendyol gibi sitelerde Xiaomi Türkiye Garantili olarak 1670 TL gibi fiyatlara bulabilirsin. Daha ucuza alan insanlar vardı forumda, yanlış hatırlamıyorsam 1-2 gün önceydi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada dan aldığım xiaomi türkiye garantili cihazın içinden türkçe kullanma kılavuzu çıktı birde xiaomi türkiye garantisi yazan bir kağıt çıktı ama bazı arkadaşlar genpa yazıyor diyordu öyle birşey çıkmadı içinden evofone yazıyor sadece kağıtta
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jegande

    Hepsiburada dan aldığım xiaomi türkiye garantili cihazın içinden türkçe kullanma kılavuzu çıktı birde xiaomi türkiye garantisi yazan bir kağıt çıktı ama bazı arkadaşlar genpa yazıyor diyordu öyle birşey çıkmadı içinden evofone yazıyor sadece kağıtta
    Tamam işte evofone olacak doğru almışsınız. Ayrıca pek takılmayın garanti mevzusuna genpa evo kvk delta hepsi aynı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    İşte hepsi aynı olmasın diye uğraşıyorum bende :) deltadan çok sıkıntı çektik zamanında xiaomi türkiye garantisi diyince bir fark olur inşallah kendime almadım gerçi telefonu bana kalsa 1200 tl ye garantisiz olanlardan alırdım
  • Jegande kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Türkiye garantili olduğuna dair bir etiket varsa sorun yoktur. Zaten Evofone resmi distribütör .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Daha hızlı bir telefona geçmek istiyorum ayrıca sanırım huaweiler ilerde güncelleme sorunu yaşanacak şarj ve bu durumlardan dolayı daha iyi olurmo note 7 ye geçmek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranı tam kaplayan bir koruyucu cam önerir misiniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugra-1597

    Günün sonunda ekran sürem bu şekilde. Uygulama kısıtlama vesaire açık değil, 1 saat civarında oyun oynandı, parlaklık otomatikte ve gayet yeterli bir pil performansı sergiledi. :)
    Hocam sen ne yaptın öyle 10 saati bulur o halde senin tel😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • devrim_768 D kullanıcısına yanıt
    Uygulama kısıtlama gibi ayarları yaparsak 10 saati de çıkartır gibi geliyor 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba arkadaşlar. 1640 tl + 100 Acces indirimi ile aldım cihazı GG'den. Daha kargolanmadı ama ilanda 64 gb yazmasına rağmen içinde 3gb ram var diyor. Canım sıkıldı, önceden fark etmemiştim. 64 gb hafıza olanlarda bildiğim 3 gb ram yok. Yanılıyor muyum?
  • Mi 4 yarı yolda bıraktığı için acilen ve mecburen 128 GB model ile aranıza katılmış bulunuyorum. Umarım telefon üzmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jakalon kullanıcısına yanıt
    3-32 4-64 4-128 6-128 olarak olması gerekiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jakalon kullanıcısına yanıt
    ben de bu telefonu araştırırken böylesi bir modele rastlamiş ama tam bilgi bulamamiştim

    türkiyeye özel bir model falan olsa gerek...

    ekran kartlarında benzer bir durum gtx 1060lar için olmuştu mesela. kart normalde 3 ve 6 gb sürümleriyle çikmişti ama çin'de 5 gb olanları da satiliyordu

    umarım öyle bir durum değildir emin olamadım ben de..
  • jakalon kullanıcısına yanıt
    Daha önce konusu geçmişti bu olayın. Satıcı ile iletişim kurmuştu hatta bir arkadaş, sonuç olarak 64/4 gb olan versiyon. Bu telefonda 64/3 gibi bir seçenek yok, varsa bile Türkiye garantili değildir. Bahsettiğim olay yeni yaşandı, bir sayfa geriye bak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sultan Yavuzz kullanıcısına yanıt
    Güncelleme ve şarj açısından iyi olur. Ama performans olarak çok bir değişiklik hissetmezsiniz arayüzde. Oyun oynamadığım için kıyas yapamayacağım. Bütçeniz varsa daha üst model tercih etmeniz daha faydalı olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 13th Patronus

    N11, Trendyol gibi sitelerde Xiaomi Türkiye Garantili olarak 1670 TL gibi fiyatlara bulabilirsin. Daha ucuza alan insanlar vardı forumda, yanlış hatırlamıyorsam 1-2 gün önceydi.
    Evet hocam dediğiniz yerler şuan en uygun fiyat olan yerler ama hala bi kararsızlık var şöyle ki : İphone 2g den başlayıp 5s e kadar iPhone kullandım tasarımı ve özellikleri sıktığı için 5s den dönemin en iyi telefonlarından samsung note 2 ye geçtim fakat alışamadım 2 ay zor dayandım 600 TL zararla sattım , rehbere 7-8 saniyede giriyordu stabil değildi ardından iPhone 6 aldım ve 4 yıldır kullanıyorum fakat bu da artık yavaşlamaya başladı , bu saatten sonra bu fiyatlarla iPhone alınmaz androide mecbur geçeceğim. Bütçem maksimum 1700 TL . Note 7 ve mi 8 lite arasında kaldım. Note 7 tianma panellerde kronik ghost screen sorunu varmış ve bir kaç yerde sensörlerinde de sorun olduğunu duydum , mi 8 lite da sanırım band sorunu varmış ama pek önemli değilmiş. Sizce hangisini almalıyım ? Gönlüm note 7 den yana fakat ghost screen can sıkar gibi , garantiye yollasak ekranı değiştirirler , sıfır telefonun ekranı değiştirilmesini de kime istemez. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.