Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (620. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.508
Cevap
247
Favori
1.098.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,


    Telefonum kendi kendine kapanıp açılmaya başladı, kilit ekranı geliyordu tekrar kapanıyordu.

    reset atmaya çalıştım atamadım tam power + ses açma tuşu ile açtığımda menüde donuyordu, sonra sürekli fast bootta açılmaya başladı.

    bugün bataryayı söktüm taktım boş batarya simgesi çıkıyordu açılmıyordu, şarja taktığımda da bu simge çıkıyor açılmaya çalışıyor başaramıyor.

    sorun sizce nedir yardımcı olursanız sevinirim.


    Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]




  • _OkNisT_ kullanıcısına yanıt
    Şarjınız kapalı iken batarya dolsun, bu olmuyorsa Fasboot moduna girip böyle sarj etmeyi deneyin Telefonu kapatın.

    5-6 saniye boyunca Güç ve Ses kısma tuşuna basılı tutun.

    Bir süre sonra, telefon fastboot moduna girecektir.

    Fastboot menu

    Fastboot menuden çıkış yapin düzgün bir şekilde
    Bu olmaz ise
    cihaz döngüye girmiş tuşlarla deneyip açman gerekiyor. Ses ve güç tuşu ile döngüden çıkarman gerekiyor. Deneme yanılma ile açılırken güç tuşuna devamlı bas yeniden başlaması lazım. yanlız batarya dolu olsun şarjın olsun yani

    Bunlarda olmuyorsa donanımsal bir sorun olabilir. Bataryanız bozuk değildir muhtemelen Kapağı açıp cihazı kurcalamayin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 20 Kasım 2022; 0:20:9 >




  • dahool kullanıcısına yanıt

    cihaz şarjda değilken açmaya çalıştığımda direk üstteki batarya resmini çıkartıyor açılmıyor, şarjda açmaya çalıştığımda batarya %42 civarında olarak kilit ekranına kadar geldi fakat orada donup kaldı. şimdi fastboot moduna aldım şarjda. kafayı yedirtti bana Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] 

  • _OkNisT_ kullanıcısına yanıt
    Bilgileriniz önemli değil ise hard reset yapabilirmisiniz deneyin. Tuş kombinasyonu ile vipe data reset yoksa yapabilecekleriniz kısıtlı yazılım yüklemeyi deneme yada bunları deneyeceksiniz. Yoksa donanımsal olarak çözüm bulmak gerekiyor. Tuş belki bozulmuş olup kendini resetliyor. Pile arka kapağı açıp bakmışsınız diye söylemiştiniz tuş flexi soketinden çıkarıp manuel iletken bir alet ile güç butonuna basmayı deneyin eğer açılırsa zaten tuş takımı sıkıntılı demektir. Yani yazılımsal olanları deneyip sonra en fazla bunu deneyebilirsiniz. Oda olmazsa servise vermek daha sağlıklı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 20 Kasım 2022; 14:18:6 >
  • xsw X kullanıcısına yanıt

    Nfc ödeme uzun süredir çalışmıyordu. Kart ayarı da değiştirdim ama olmamıştı. Cihaza okutunca Bip bip diye ses çıkartıp, işlem olmuyordu.


    Bugün kart ayarlarını kurcalarken, geliştirici seçenekleri kapatınız diye bir uyarı geldi. Demek ki sonradan açtım ayarı. Onu kapattım akşam temassız ödeme denemesini yapacağım tekrardan 👍

  • dahool kullanıcısına yanıt

    dediklerinizin hepsini yaptım, hatta telefondaki bütün donanımları söktüm sadece anakart ve batarya ile denedim sonuç yine aynı.

    yeni batarya aldım taktım şu batarya resmi çıkmıyor artık fakat telefon açılıyor ekran geldikten 5-6 sn sonra donuyor. recovery menüsüde aynı, menüye giriyorum 5-6 sn sonra telefon donuyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 22 Kasım 2022; 22:9:34 >
  • _OkNisT_ kullanıcısına yanıt
    Cihazı açıldımı hiç daha önce yada sizmi açtınız. Düşürme vb. oldumu Redmi yazısı gelip donuyormu nasıl anladınız donduğunu yani sadece açılış ekranı logo gelip normal bir şekilde tekrar açılıp tekrar logomu geliyor yani anlamak istediğim yazılım gitmiş mi yoksa donanımsal problemden dolayimi açılıp kapanıyor. Bu dediğiniz şekilde ise donanımsal sorun gibi duruyor. En son sadece bir yazılım atmayı deneyebilirsiniz. İnternetten bulabilirsiniz. Buda çözüm olmaz ise teknik servis yolu görünüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 22 Kasım 2022; 22:42:26 >
  • cihaz 1 defa kamera değişiminden dolayı açıldı servis tarafından, sonrasında ön kamera toz almaya başladı ara ara ben açıp temizliyordum.

    Düşürme söz konusu değil masanın üstünde dururken birden kapanıp açılmaya başladı cihaz normal tuş kilidi ekranına kadar geliyor 5-6 sn menüde falan dolanma süresi tanıyor veya dokunmazsanız direk tuş kilidi ekranında donuyor sonra kapanıyor., recovery ekranına girdiğim de aynı şey oluyor 5 sn gibi bir süre sonra kapanıyor tekrar recovery ekranına geliyor reboot seçeneğini seçene kadar bu döngü devam ediyor. cihaz rootlu değil tr cihazı fastboot üzerinden yazılım atılabilir mi onu bilmiyorum.

  • _OkNisT_ kullanıcısına yanıt
    Yani yazılım atmayı deneyin ama görünürde tamir görmüş sizde açıp temizliyorum diyorsunuz muhtemelen kısa devre olmuş olabilir. İşlemci ısınıyor ondan kapatıyor olabilir. Cihaz açılırken bir bakın işlemci hemen ısınıyor mı. sağlam bir teknik servis yolu görünüyor. başka çaresi yok oda kurtarabilirse umarım düzelir.
  • telefon birkaç gündür ara ara kendini sessiz mod a alıyor, ben açıyorum o sessiz mod a alıyor. bu sorunu yaşayan varmı ?

  • Evet arkadaşlar Xiaomi telefondan desteğini çekti. Bilginize.

  • iphone 13 e geçtim kurtuldum. merak ediyorum miui 13 gelecek demişlerdi geldi mi

  • ÜyeyeHakaret kullanıcısına yanıt
    Maalesef en son 12.5.8 var, başka gelen giden yok.
  • Prokizya kullanıcısına yanıt

    bu saatten sonrada gelmez zaten. Xiaomi pişmanlıktır. Sadece Oyun oynamak için tercih edilmeli bence

  • ÜyeyeHakaret kullanıcısına yanıt
    En azından iş görüyor, gittiği yere kadar artık.
  • Prokizya kullanıcısına yanıt

    Öyle tabikide orası

  • Arkadaşlar merhaba. Telefonum şarj olmuyor. Yüzde 40a kadar falan oluyor ondan sonra olmuyordu şimdi hiç olmuyor. Başına bu durum gelen var mı?
  • mydonose_2 kullanıcısına yanıt
    Şarj aletini başka bir cihazda deneyin kablo yada adaptör bozulmuş olabilir. Bunlar sağlam ise Google Play Store'dan Ampere indir ' in kaç amper çektiğine bakın buradan sonuç alamazsınız şarj soketi yada batarya ile ilgili sorun olabilir.
  • dahool kullanıcısına yanıt

    Hocam cevabınız için teşekkür ederim.

    Hepsini denedim fakat sonuç alamadım. Ampereden kontrol ettiğim de 60 amper güç alıyordu. Sanırım şarj soketinden dolayı sıkıntı var. Yarın bir telefoncuya göstereceğim.

  • mydonose_2 kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam

    büyük ihtimalle flex kablo değişecek, bu telefonun kronik sorunu deniliyor, sök tak, 1 saatlik bir işlemi var. İşinin ehli bir telefoncuya yaptırın.

  • 
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.