Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 ve Note 9 Pro arasındayım ama Yenilenmiş İphone 7 de kafamı karıştırıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,


    Başlıkta da belirttiğim gibi Xiaomi Redmi Note 8 ve Note 9 Pro arasında kaldım. Note 8 Proyu ise işlemcisinden dolayı çok istemiyor gibiyim, zaten oyun filan da pek oynamam. Telefonum kasmasın yeter. Benim için önemli detaylardan bir tanesi kamera faktörü. Note 8 e Gcam vs kuruluyor sanırım öyle durumlarda var ama sizlere de danışmak istedim. Aradaki fiyat farkı nerdeyse 500 TL. Bunun yanı sıra da diğer soru işareti Hepsiburada'da 2500 bandında yenilenmiş iphone 7'ler bulunuyor. Yaklaşık 7 yıldır iphone 5s kullanıcısıyım. O yüzden iOS' e de çok alıştım ve hala ip5s in kamerasi bile tatmin ediyor ama yeni almışken tabi ki daha iyisi olsun. İphone 7 nin kamerası da oldukça kalitelidir diye düşünüyorum. Tek kuşkum hepsiburadada farklı satıcılarda satılan "Yenilenmiş" yazan iphonelar gerçekten orjinal parçalar vs'dir değil mi bilginiz var mıdır :)








  • Yerinde olsam iphone 7'lere hiç bulaşmam,note 9 pro alır geçerim

  • Ya aslında 500 lira bile önemli, öğrenciyim :( o yüzden değer mi sorusu da var kafamda note 8 yerine note 9 pro yani ama kesin farkını ortaya koyarsa düşünmem..

  • Note 8 pro kullanıyorum şahsen verdigin paraya değeceğini düşünüyorum kamera da video çekimi kötü eğer note 8 pro note 9 pro dusunuyorsan bunu bilerek al video çekerken çok fazla titriyor optik goruntu sabitleme (ois) olmadigi icin bu cihazlarda video cekimi kotu fotoğraf çekimi güzel ben kendim gcam yükledim gcamle fotoğraf çekiyorum yazılım olarak daha iyi. Mediatek olarak ön yargım vardı ama sorun etmedi kasma donma takılma kesinlikle yok xiaomi note 9 serisinde kameraya toz kaçma sorunundan bahsediliyor bunu iyice araştır derim iphone 7 de guzel cihazdir o da sıkıntı etmez kullanım alışkanlığına ve bütçene bağlı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycIone -- 4 Ekim 2020; 22:55:42 >
  • Note 9s bak derim.Bütçe 3500 ise note 9 pro da alınabilir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.