Şimdi Ara

Xiaomi yeni 100W araç içi şarj adaptörünü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi yeni 100W araç içi şarj adaptörünü duyurdu
    Yüksek hızlı şarj teknolojileri masaüstünde olduğu kadar araç içerisinde de tercih edilir hale geldi. Üreticiler mümkün olan en yüksek hızlı şarj seviyelerini araç sahiplerine sunmaya çalışıyor. Xiaomi bunlardan birisi.



    Xiaomi 100W araç içi şarj



    Xiaomi tarafından satışa sunulan araç içi şarj cihazı 100W seviyesi ile dizüstü bilgisayarlara kadar cihazlarınızı şarj etmenize imkân tanıyor. Çift portlu tasarımı sayesinde aynı anda iki cihazı şarj edebilmek mümkün.



    Ayrıca Bkz.Çin’in ilk otomotiv yongası 200 bin araca hayat verdi



    USB Tip-C portu ile 90W seviyesine kadar 6.1A enerji verilebiliyor. Her iki port aynı anda kullanılırsa 68W enerji çıkışı alınıyor. Adaptör Xiaomi telefonları 67W ve 33W olarak şarj edebiliyor. Çinli üreticilerin UFCS protokolünü destekleyen akıllı telefonlar da 33W enerji çıkışı alabiliyor. Çakmak girişine oturan şık bir görünüme sahip şarj adaptörü 14$ fiyat etiketine sahip.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/12/29/xiaomi-100w-car-dual-port-charger-set-support-for-ufcs-integrated-fast-charging-launched/







  • uzun yolda kullanmazsan akünün anasını ağlatır bu

  • araç içi şarjın sağlıklı çalışan hali yok

  • Şu Xiaomi ler keşke OnePlus cihazları da desteklese. Çoğu cihaz OnePlusları Warp charge yapmıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hangi tesisat kaldıracak bunu ? benim gördüğüm max 60Watt destekleyen Volvo var o da opsiyonel , 20 watt destek bile yok eski arabalarda, yeni arabalarda 20 yada 30 watt.

  • drjacob kullanıcısına yanıt
    Bu ürün bende var kullanıyorum .13 ü 67 watt şarj ediyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu an kullanıyorum . 13 ü 67 watt şarj ediyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akü 12v ve modele göre genelde 50-70 amper arası olur araçlarda. Çakmak saniyeler içinde nasıl ısınıyor. Yani araçlar bunu değil 220 volt inverter kaldırıyor. Araç şarj aletleri nasıl bu kadar küçük ve güçlü oluyor sorusunun cevabı sanırım akülerin DC olmasıyla alakalı. Ekstra 220ac To 5-20v DC dönüşümü yok. Adaptörlerin büyük olmasının sebebi AC den DC ye dönüş zaten.

    Neyse kısaca Xiaomi bu şarj cihazında vaad ettiklerini zorlanmadan verecektir. Zaten araç şarj cihazlarında yüksek watlarda büyütülecek bir olay yok yani.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.