Şimdi Ara

Xigmatek TALON-GIGABYTE SUMO OMEGA GZ-ZSUCWP Black

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar yarın vatana gidip Xigmatek TALON veya GIGABYTE SUMO OMEGA GZ-ZSUCWP Black bu 2 kasadan birni almayı düşünüyorum kullanıcı veya ılgılı arkadaşalar bilgi verirse cok sevınırım her ikisi de pcu lu şimdiden teşekkürler



  • İkisi de denk kasa sayılır, psu yönünden de iki kasa da da kaliteli ürünler var, uygun fiyatlı olanı tercih edebilirsin, Xigmatek'te Vector serisi psu var, Gigabyte'ta da değiştirmedilerse Cougar markalı psu var alırken bakarsın, gayet kalitelidir.

    http://www.xigmatek.com/product.php?productid=185&type=photo

    http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4615#kf




  • pretorya kullanıcısına yanıt
    Bende talon var çok güzel kasa modüler psusu var.2 tane kabloyla sistemi çalıştırıyorsun.Ama şunu söyliyeyim hazır sıvı soğutma takacaksan üstteki yere 240mm olan radyatör yerine kanma takamazsın.O üstteki yeri custom sıvı soğutucu yapanlar kullanabilir.
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    yorum için tşkr.ayrıca kaç sata girişi var acaba?bi de çalışırken herhangi ses vb.şey varmı?
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    xigmate de silver pcu oldugunu soyledi vatan görevlisi onu tercıh edeblırsınız dedı sizce?
  • pretorya kullanıcısına yanıt
    4Sata 4 SSd girişi var.Ben ssd girişi yerini çıkarttım.40cm üzeri vga boşluğu oluştu.Rahat rahat kullanıyorum.Çalışırken ses çıkmıyor desem yalan olmaz.Sesini duymak için kasanın yanına kadar sokulmanız lazım.
  • Xigmatek kasayı kullanıyorum. Kasa toz vs konusunda iyi ama psu biraz sesli sayılabilir tabi diğer kasalar ne kadar sessiz o tartışılır. Kulaklıkla hafif biraz müzik açsanız duyulmayacak düzeyde ama boşta gece download yaparım derseniz çok rahat duyuluyor. Kasa kalitesi bir corsair değil ama corsair 200r-300r yerine alınabilcek türden bir kasa. 5.5inc lik DvD CD rom koruması çok dandik birşey 2 kere aç kapa yaptım kırıldı :D gerçi gerek yok ama ekstra bir özellik sayılmaz. Fan ayarları %50 civarı çalışıyor çok ses çıkarmıyolar iyi soğutuyolar diyebilirim. Bunlara ek kasa büyük. Eski bilgisayarımı koyduğum masa altına sığmadı. Fan ve psularda beyaz ışıklar var çok güçlü değiller olmasada olur cinsten. Kapatılıyorlarmı bilmiyorum. Biraz karışık oldu ama sorunuz varsa cevaplamaya çalışırım.
  • 0netw0 0 kullanıcısına yanıt
    :)
    yorum için teşekkür ederim anlamaya çalıştım :)
    ben günlerdir gigabyte a takıldım araştırdımincelemeleri okudum hep olumlu o arada vatan g.antep ve maraşı aaradım bana xigmatek i önerdiler ama giga nın iyi tarafı bahsettıgın dvd koruması yok küçük kızım surekli kapatıyor oynuyor acıkcası benı tedırgın ettı kapak koruması olması hala karasızım öğleden sonra gıdıp alıcam.ayrıca gıganın fanlarını acma kapatma özelliği var xigmatek de yok sanırım yorum için tekrar tşkr.bir de gidip magaza da göreyim belki farklı bir şey cıkar
  • Gigabyte'ı da tercih edersen üzülmezsin, psu'su dediğim gibi kaliteli markadır, iç hacmi de gayet iyi yani kablo kanalları vs. var, aynı zaman da fan kontrolcüsü de mevcut, yakından görüp karar verirsin.
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    bir arkadaş psu nun sesli çalıştığını belirtti kafam karıştı şu anda kullandıgım eski kasanın yan fanını cıkarınca gayet sessız sadece psu 400 w sıkıntı oluyor zamanla harddısk sata baplantıları çok ıyı degıl ya da psu yeterli degıl emın degılım 4 sata 1 ssd var +dvd ne yapmalıyım anakart +ekran kartı+ram +işlemci yeni değiştirdim kasa ve psu yu da değiştirmek istiyorum ama dandik birşey almak istemiyorum acil öneriye ihtiyacım var eski kasa yı değiştirmeme değsın ıstıyorum
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    haklısın sanırım leon aslında düne kadar hedefim oydu ama vatandaki arkadaş xigmatek deyince biraz afalladım giganın psu dersten sonra şehre gıdıcem büyük ıhtımalle alıcam hayırlısı.sorun aslında psu sanırım yeterlı olmuyor 4 sata 1 ssd +dvd 400 w psu.
  • Xigmatek psu sessizdir bilginize, arkadasim kullaniyor. Arkadaşın söylediği ses psudan değildir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar gigabyte aldım gayet memnunum emin olun çalışıp çalışmadıgını anlamıyorum ancak monitörü açtığımda farkediyorum pc nın açık olduğunu tavsıye ederım teşekkürler yorum için..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.