Şimdi Ara

XİM4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben "XİM4" almayı düşünüyorum ama kafama takılan bir soru var ben bunu alırsam illaha kablolu klavye,mouse mu ? takmam gerek.
    Usb/Bluetooth/Kablosuz'ları taksam bir sorun çıkartırmı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz ?
    Ve yeni üyeyim lütfen kusuruma bakmayın konunun yanlış oldugunu bende düşünüyorum onca kategori bakmama ragmen en iyisi bura oldugunu düşündüm yardımcı olursanız sevinirim.





    -_-_-_-_-_-_-
    -_-_-_-_-_-.
    -_-_-_--_-_-_-







  • Eğer bu bahsettiğiniz şey oyunu mause ile oynamaksa onun yerine pcden adil bir şekilde oynayın.Heralde evet takılması gerekiyor
  • benim adil şekilde oynamam karşıdakinin KLAVYE/MOUSE ile oynamasını değiştirmiyor bu ayrı mesele.teşekkür ederim cevabın için
  • Bir arkadaşım kullanıyor onda bir kaç kere test etmiştim. Klavye-Mouse kablolu olmak zorunda ve yanlış hatırlamıyorsam mouse'un DPI değeri yüksek iyi bir ürün olması gerekiyormuş. Yalnız cihaz baya iyidi telefondan falan bağlanıp ayar yapıyordu. Bu ürünler yurt dışında deli gibi satıyor muhtemelen bir call of duty'de falan her 10 kişiden 3-4'ünde bu tip bir ürün vardır. Ayrıca Sony'de zaten buna izin veriyor mesela Hori'nin yeni resmi ps4 uyumlu ürünü buna örnektir. Yalnız adil olma konusunda bence bir sıkıntı yok çünkü bu tamamen yetenek işi. Arkadaşımın k/d ratio'ları benimkine göre çok düşük yani klavye-mouse ona bişey kazandırmamış ki zaten parmak hakimiyeti çok iyi olan biri analog'u mouse kadar iyi kullanabiliyor. Düşmanı gördüğü salisede tek atan oyuncular var, mouse kullansa daha çabuk vuramaz. Ben aparat kullandıklarını bildiğim kişilerlede bir kaç kez maç yaptım adamları rezil etmiştik. Dediğim gibi bu iş yeteneğe bakıyor.




  • cevabınız ve anlayınısınız için size çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.