Şimdi Ara

Xmeye sorun yasiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
22.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xmeye uygulamasini telefonuma yukledim fakat wifiden bakabiliyorum paket veriden bakamiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam, paket veri derken , mobile internet ten bahsettiginizi varsayiyorum... Ben bu isle ugrasiyorum. Xmeye de cok ugrastigim bir uygulama..eger cepten hic bir ayari degistirmeden , ayni cep telefonu , wifide calisip, wifiyi kapatinca 3g yada LTE internette calismiyorsa : 2-3 sey olabilir, ya mobile internet hiziniz , DVR/NVR nin gönderdigi veri bant genisligine göre cok yetersiz ama bu durumda bile yinede 1 kamera kesiklide olsa bir kez gösterirdi. 2 ) mobil internet hizinizi test ettiniz 6-10 mbit üzeri veri aliyorsaniz , yinede acilmiyorsa : cep telefonlarinda wifi acik iken data kullanmasina izin verilen ve mobile internet varken data kullanmayi kisitlayan ayarlar var.. onada bi bakin..(misal app güncellemeleri sadece wifi varken yapiliyor , 3g yada lte de yok gibi , para yazacak veri kullanimindan tasarruf icin..)

    3) Pek ihtimal vermiyorum ama mobil internet saglayiciniz , o portlari (dvr nin yayin yaptigi) kapatmis olabilir, direkt kendi sebekelerinden.. ayni app i , ayni ayarlarla baska mobil internet saglayicisindan bi daha deneyin...

    selamlar kolay gelsin..




  • Merhaba.. bende ayni sorunu yasiyorum.. cihazin bulundugu modem ile ayni wifiden goruyorum ama mobil veri yada evimdeki wifiden acilmiyor.. isyerindeki wifide goruyor.. bazen maksimum video link diyor bazen ise hic acilmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buddah kullanıcısına yanıt

    Selamlar hocam.

    avenir marka kayit cihazim 1 AHD ve 1 İp kamera mevcut Kayit cihazinda hdmi baglanti ile izleyebiliyoruz iki kamerayi da.


    xmeye uygulamasi ile ip kamera surekli baglaniyor demekte. Diger ahd kamera aciliyor. Cihazi kapatip acinca direk baglaniyor. yardimci olabilir misin? Surekli cihazi kapatip acmam mi gerekli?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.