Şimdi Ara

Xoom 2 me kitlendi açamıyorum yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün gece twitter uygulamasını açtım. O sırada internet gitmişti. İnternet ile uğraşırken tablet uyku moduna girdi. Tablette birde locker uygulaması var. Uykudan çıkınca önce onu açıyorum sonra desen kilidi açıyorum. Neyse tableti uyku modundan çıkarıp kilidi açtım. Twitter uygulaması çıktı ama sadece beyaz bir ekran vardı yukarıda twitter logosu. Hiç bir şeyde çalışmıyordu. Dedim ekranı kitleyip yeniden açayım. Kapanış o kapanış. Ne kadar uğraştıysam yapamadım. Ses kaapma+power tuşu vs bir çok şey denedim ama tableti açamadım.

    Aksilik şimdi de tablete ihtiyacım var. Kendime ait bir blogum var oraya yazı giriyordum arada ekran görüntüsü alıyordum. Sormak istediğim veri kayıpsız ve formatsız bir şekilde tablete reset atmanın bir yolu varmı? Android sdk kullanılarak bir şeyler yapılabilir mi? Yoksa şarjının bitmesini mi beklemeliyim? Eğer öyle olursa belki günlerce şarjın bitmesini bekleyeceğim. Çünkü en son yüzde 70 şarjı vardı ve herhangi bir uygulama da açık değildi twitter dan başka. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar acilen.







  • Heyoooooo :D Herkese benden çay. Sonunda açtım arkadaşlar. Vall açılmasa herhalde 1 ay bekleyecektik stand by modunda. Nasıl yaptığımı da anlatayım belki işe yarar. Ses açma+ses kapama ve power tuşuna bir kaç saniye basılı tuttum açıldı. Fakat dünde bir kaç kez denedim açılmamıştı. Psikolojim bozulduydu yaa valla :):):):)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.