Şimdi Ara

xp açılışta kilitlenme.. yardım..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bilgisayarda xp yüklü. boot ekrarnından sonra açılmıyodu, reset atıyo, sonra tekrar açılıyo yine aynı yani boot tan sonra tekrar reset.
    güvenli kiptede açmıyodu, bende silip kuruyum dedim. ama sata hddyi tanıtıyorum, xp sözleşmesine geçerken kilitliyo kalıyo. hdd viasraid inceleniyor diyo ve öyle kalıyo. ramden şüphelendim değiştirdim yine aynı, sonra hddyi başka makinaya taktım. iki bölümdü hdd, 2. bölümü açıyo ama 1. bölümü açmıyo. biçimlendirilmemiş şimdi biçimlendirmek istermisiniz diyo. ama nasıl olur, kullanılan bir makina bu.. sonra bende biçimlendirdim şimdi sorunsuz bir şekilde windows kuruldu ama daha öncede yapmıştı bu makina aynı sorunu. aynı şekilde düzeltmiştim..hdd samsung 80 gb sata. daha önce ram uyumsuzluk gösterdi diye değiştirmiştim. şimdi kuruldu, ama yine yapacak. acaba hdd de bir sorun olabilirmi??

    şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...







  • bende de aynısı olmustu xp logosu geldikten sonra reset atıyordu anakartı update ettim ve ram laeri degistirdim duzeldi ama senin sorunun hdd den olabilir...
  • daha makina yeni. asus p4v800-x anakart..
    256ddr ram vardı oyunlarda kilitliyodu değiştirdim.
    birde bu makinaya wın98 kurup öyle denemek istiyorum ama bir türlü olmuyo.. xp cdsiyle normal xp kurar gibi satayı falan tanıtıyorum biçimlendirme ye gelince fatı görmüyo sadece ntfs yi görüyo. normal olarakta windows98'i ntfsye kuramam. neden fatı görmüyodur acaba..?
    sataya wın98 kurulumunu özetle anlatabilirmisiniz..
    teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.