Şimdi Ara

Xp de başlangıçtaki scandisk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.
    Benim sorunum şu:Xp'nin bilgisayarı her açışımda HD min işletim sistemi kurulu olmayan bölümünde scandisk başlatmak istemesi.sabırla bekleyip onu yaptırıyorum ardından hiç bir değişiklik yapmadan bilgisayarı yeniden başlatıp açıyorum ama yinede scandisk çalışıyor.

    Bilgisayara oyun kurarken bilgisayarın kilitlenmesi ve ardından ikinci denememde de aynı şey olması sonunda registry yi kontrol için "registry mechanic" adı prgramı kurup çalıştırdım. TEmizlik sonunda cidden bilgisyarım hızlı açıldı ama işte bu scan disk olayı sinir ediyo artık ne yapabilirim?

    Bir de bu oyunnu yükleren kilitlenmesine gelince ;daha sonra başka bi oyunu yüklemeyi dendiğimde de aynı sorun oldu ve şimdi iki oyunuda kurmak istediğimde setupı başlatmıyor. Dosyalar da sorun olduğunu söylüyor. Donanım hatası mı yazılım hatasımı bilmiyorum ama yükleme sırasında Cd rom bi anda duruveriyor sanki yokmuş gibi. Aynı hata dvd RW ımla dvd kopylaraken de oldu. İki farklı donanımda da aynı hata olması sistemde bi sorun olduğunu düşündürüyor.

    Ne yapmam gerektiğini bilen vars ve beni bilgilendirirse çok sevinirim







  • arkadaşlar acaba yalnış yerde mi açtım başlığı?Nereye açmam gerekiyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.