Şimdi Ara

xp de ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir kaç gün önce xp yükledim sorunsuz bir şekilde fakat şimdi bilgisayar açılınca ses çok ağır (yavaş yavaş) çıkıyor ve bu şekilde devam ediyor winamp vs de kapayıp açtığımda bazen düzeliyor bazende aynı kalıyor ses driverlarında sorun yok virüs taraması falanda yaptırdım aklıma gelen başka bişey yok bulamazsam tekrar format atacam yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...



  • ses kartı driverlarında sorun yok derken güncel driverlarmı. driverın en günceli olmasına dikkat et. çünkü bu sorun driver sorununa benziyor
  • aslına bakarsanız driverlerin son sürüm olmasıyla pekte alakası yok. ben hala format atınca bir yıl önceki driverleri yüklüyorum ve sorun yaşamıyorum. tabi senin donanımın gereği böyle bir gereksinim olabilir.sen genede son driverleri yüklemeye çalış bakalım sorun düzelecekmi __?

    artı virüs yok diyorsun ama içeri sızmış bir trojan vs olabilir. başka bir proylada tarattır derim
  • 1 - Ses kartı sürücülerinizde sorun olabilir. Tıpkı Poseidon58 in dediği gibi

    2 - Bilgisayarınızda bulunan arka planda çalışan bir program olabilir. Sistem kaynaklarını tüketen. Bunu öğrenmek için Ctrl + Alt + Del tuşlarına basıp çıkan pencereden durumu kontrol edebilirsiniz.

    3 - ve son tahminim ki bence bundan kaynaklanıyor. Bazı ses kartlarının genelde sistem trayda bulunan (saatin yanı) ayar programları olabiliyor. Yine bazı ses kartlarının bu ayar programlarında sesi yavaşlatma ve hızlandırma ayrıca eko vs. gibi özellikler veren opsiyonlar var. bunlardan birisi ile farkında olmadan oynanmış olabilir. Sesi yavaşlatıp hızlandıran değer rakamsal olarak ilerlemektedir. (-3 / 3 ) gibi. burayı gözden geçirmenizde fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.