Şimdi Ara

xp format sorunu lütfen acil yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Benim NTLDR sorunum vardı format atmaya karar verdim. Format atmaya başlıyorum.format atarken bilgisayarınız 15 saniye içinde yeniden başlatılacak yazısı geliyor yeniden başladıktan sonra Format baştan 0 dan başlıyor.Kaldıgı yerden devam etmiyor ne yapmam lazım lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum .



  • onyukleme ıcın bır tuşa basın yazısı cıkmadan kendımı başlıyor ? pekala. diskin ikiye mı ayrılmıs durumda ?tek parca mı ? onemlı alınması gereken bılgılerı aldıysan eger ki zaten formatlamıssın bır kere. cd ilk kurulum ekranına geldıgınde. format atmadan once bölümü sil kısmını uygulayıp partıtıon sılıp tekrar bölüm olusturduktan sonra c ye hızlı degil normal bır format attır. bölüm sılme kurma hakkında bılgın yoksa yardımcı olurum arkadasım.kolay gelsın.
  • resimler alıntı ingilizce ama aynıları. son resimden sonra kuruluma devam etmiyor. yeniden başlayınca tekrar başa dönüyor.









  • dostum bence sorun sende bu resimler normal partion'a format atttık tan sonra sistem dosyalarını c:\> sürücüsüne kopyalar ve 15 saniye içinde bilgisayarı yenden baslatır 15 saniyeyi beklemek istemiyorsanda herhangi bi tusa basarsın pc yeniden acılır ve sana yine ön yükleme için bir tusa basın der sen bu sefer hiç birseye basmayacaksın o kuruluma kendi otomatik baslar buyuk ihtimal sen tekrar ön yükleme için bir tusa basın dediginde basıyorsundur. sorun budur kolay gelsin ii çalışmalar
  • işte sorun burda zaten ben hiç bir tuşa basmıyorum, ama kurulum tekrar başlıyor
  • eLinde baska bir cd warsa onunla dene

    normalde senin basına gelen sorunu ya cd de problem oldugu zaman yada HDD problem oldugu zaman yapar
  • Şimdi formatlama başlamadan once senden hangı bölüme kurmanı ıstıyor ya c ye d ye dıye. sen c nın üstüne gelip alttakı seceneklerden D BÖLÜM SİL DİCEKSIN.İNGİLİZCE OLARAK HATIRLAMIYORUM YAZANI AMA ÇÖZERSIN. D İLE BÖLÜM SİL DEDIKTEN SONRA L TUSUNA BASIP O BÖLÜMÜ UCURUCAKSIN. ONDAN SONRA C NİN USTUNE GELIP BU SEFER AŞAGIDAKI SECENEKLERDE C BÖLÜM OLUSTUR VAR. C TUSUNA BASIP BÖLÜM OLUSTURUCAKSIN. ENTER DICEKSIN VE ONDAN SONRA FORMAT ATMAYA BAŞLAYABİLİRSİN.BİR DE BUNU DENE
  • söylediklerini yapıyorum zaten, dediğin gibi c yi siliyorum ham bölümü ikiye bölüyorum c ye kur diyorum kurulum başlıyor ama yukarıda bahsettiğim gibi son resimden sonra pc yeniden başlıyor fakat ben hiç bir tuşa basmadan tekrar kurulum başa dönüyor . iki adet xp cd sinde denedim ama başka bir cd bulup tekrar deneyeyim. başka düşüncesi olan arkadaş varsa bekliyorum. çok teşekkürler ilginiz için.
  • başka bir cd ile dene de oncelıkle.olmazsa başka şeylerde denerız.bu arada diskin sata mı ide mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.