Şimdi Ara

xpcom:eventreceiver : yabancıların birçoğunun türklerden sadece benim yaşadığım problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • eskiden yoktu. sistemi değiştirince ortaya çıktı. türkiyede bu problemle karşılaşana rastlamadım. yurtdışında birçok kişinin başına gelmiş. bir şekilde firefox yada mozilla ile alakalı olduğu söyleniyor.

    normal olarak internette sörf yada download yapıyorum,15-20 dakika sonra herşey normal gözükmesine rağmen download duruyor sayfalar açılmıyor. bağlantıyı kesmeye çalışıyosun kesilmiyor, taskbar açılmıyor. bilgisayarı kapatmaya kalkınca da "xpcom:eventreceiver" diye bir pencere çıkıp işlemi sonlandırıyor falan diyor. velhasılı reset atmak zorunda kalınıyor.

    bilgisayarı kapatıp açınca herşey normal 15-20 dakika sonra aynı problemler. bir değil iki değil. istisnasız her zaman.

    sitemim:amd64 3200+, msi neo2 platinium, 2x80 samsung sata2 (jumperla sata1), skystar2 tv, smc adsl usb modem. 1GB twinmos ddr, xp pro+sp2 entegre. webcam, viewsonic va1912w lcd digital.

    buyrun:



  • bu arada aynı sorunu aynı sisteme 15 gb quantum 5400rpm harddisk takılı iken de yapıyordu. bu yüzden gittim 2 adet 80gb samsung hdd aldım ve raid yaptım. değişen bir şey olmadı.
  • dostum virüs falan olabilir bu dediin olay tarama yaptırdın mı adam gibi bi virüs programıyla tam bu mesajı attıım da sen de dierini atmışsın o zaman virüs deil büyük ihtimal yada belki biosa falan yerleşmiştir çünkü formatla bile kurtalamayan virüsler var ama belki donanımsal da olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko2005 -- 23 Şubat 2006 10:58:45 >
  • evet. virüs yok. ayrıca yabancı sitelerde bu sorun firefoxun mcafee virüs programıyla uyumsuzluğu nedeniyle olabileceği kuşkusuyla topic açılmış ama mcafee kullananlarında kullanmıyanların da, başka virüs programı kullananlarında kullanmayanların da hatta virüs programı kullanmıyanların da, herkesin başına gelmiş ve çözüm bulamıyorlar. sadece ipucu bu"xpcomm:eventreceiver" hizmetinin mozilla tabanlı bir uygulama olduğu.
  • dün yine akşamdan sabaha uğraştım. yapmadığım ayar değişiklik kalmadı. bağlantı 35 dakika kadar sürüyor sonra download, sayfalar, messenger kesiliyor. yardım edin arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.