Şimdi Ara

Xperia Arc S'de Çatlak İddiası (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
1
Favori
13.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 9 ay kadar oluyor ARC S alalı çatlama yoktu... ICS çıktığında yüklemiştim tam çatlayacaktı son anda Gb'ye geri döndüm... Sonra geçen ay ICS .587 yükledim ardından yine GB'ye geri döndüm ama artık çok geçti... Nihayet bizim telefonda çatladı Şimdi ne alaka demeyin. :D ICS o kadar delirtti ki beni telefonu fırlatıp atacak kadar kızdırdı. Ekranı patlatacaktım o kadar yani. Buna dayanamadı tabi telefon çatlamış o kısım. Durduk yere çatlayacak değil ya.
  • Benim telefon da 3 ay önce çatladı kendi kendine...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çatlaktan dolayı gönderdiğim arc s cuma günü geldi,arka kapaktada kılcak çizikler vardı,arka kapağıda değiştirmişler:) telefon sıfır ayarında oldu,bide 2.3.4 e döndürmüşler,hemde tcell uygulamarıda yok,orjinal rom yüklemişler:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ARCadaS

    9 ay kadar oluyor ARC S alalı çatlama yoktu... ICS çıktığında yüklemiştim tam çatlayacaktı son anda Gb'ye geri döndüm... Sonra geçen ay ICS .587 yükledim ardından yine GB'ye geri döndüm ama artık çok geçti... Nihayet bizim telefonda çatladı Şimdi ne alaka demeyin. :D ICS o kadar delirtti ki beni telefonu fırlatıp atacak kadar kızdırdı. Ekranı patlatacaktım o kadar yani. Buna dayanamadı tabi telefon çatlamış o kısım. Durduk yere çatlayacak değil ya.

    benim ki 2 kere gb catladi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetdemirbay

    çatlaktan dolayı gönderdiğim arc s cuma günü geldi,arka kapaktada kılcak çizikler vardı,arka kapağıda değiştirmişler:) telefon sıfır ayarında oldu,bide 2.3.4 e döndürmüşler,hemde tcell uygulamarıda yok,orjinal rom yüklemişler:)

    Mehmet Bey, telefonunuzu hangi yetkili servise gönderdiniz ? Benim telefonun 3 yerinde çatlak meydana geldi, yetkili servisi teleservice acaba kapak değişimi konusunda sıkıntı yaratırlar mı ? Diğer arkadaşlar teleservice' in sıkıntı yarattığını söylemişler kafama takıldı.
  • ankara teleservise kargo yoluyla gönderdim,daha önce sony müşteri hizmetlerini aramıştım ama,onun etkisi nekadar var bilmiyorum, hiçbir sorun yaşamadım kasa değişmi konusunda,hatta .587 numaralı güncellem bana gelmemişti,flash tool ile kendim güncellemiştim,onada bişi demediler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetdemirbay

    ankara teleservise kargo yoluyla gönderdim,daha önce sony müşteri hizmetlerini aramıştım ama,onun etkisi nekadar var bilmiyorum, hiçbir sorun yaşamadım kasa değişmi konusunda,hatta .587 numaralı güncellem bana gelmemişti,flash tool ile kendim güncellemiştim,onada bişi demediler..

    Peki yeni kasa takılıp gönderildikten sonra telefonda bir fark oldu mu ? Mesela aramalarda diafonun ses kalitesi kaybı gibi, çünki değiştirilen kasalarda diafonun içindeki ses filtresi olmuyormuş. Daha önceki araştırmalarımda böyle bir söylentilerle karşılaşmıştım. Sizin telefonunuzda böyle bir sıkıntı var mı ?
  • yok herşey normal hocam..
  • arkadaşlar bende telefonumu 9 ay önce Aksaray iletişimden almıştım, paralel ithalat grantili yani benim telefonumda da çatlak oluştu,paralel ithalata da kasa değişimi yapılıyormu,yapılıyorsa nerde yapılıyor,istanbulda oturuyorum bu arada.
  • Arc S'te çatlak oluşmaz diyenlere söylüyorum. 970 tl verip bimeks'ten 5 yıl garantili aldım.sensörün üstü 1 ay sonra çatladı.bugun bimekse geri götürüyorum ne yapacaklarsa yapacaklar
  • 6 Ay önce aldım sapa sağlam devam ediyor bakalım bizimki çatlıcakmı :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim telefon maalesef ikinci kez çatladı:(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Weycell 61

    Anladım kısmet işi biraz. 1300 lira para vericez bi de kısmete ihtiyacımız olacak emi...

    1300 e arc s mi kaldı dostum 700 liraya indirdiler
  • Çalıştığım işyerinde bir bayanın dün ARC'ına dikkat ettim onun kapağında da çatlak var, servise gönder değiştiriyolar dedim o da gönderecek...
  • Arkadaşlar eşimin telefonu da ayni yerden çatladı, alali 3 ay kadar oluyor. Garantiye gondersem mi gondermesem mi kararsız kaldim. Garantiden kasa değişimi yaptiran arkadaşlar yeni kasalardan memnun mu? Değişimden sonra tekrar catliyor mu? Bu sekilde kullansam çatlağın ilerleme ihtimali var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gocmar

    Arkadaşlar eşimin telefonu da ayni yerden çatladı, alali 3 ay kadar oluyor. Garantiye gondersem mi gondermesem mi kararsız kaldim. Garantiden kasa değişimi yaptiran arkadaşlar yeni kasalardan memnun mu? Değişimden sonra tekrar catliyor mu? Bu sekilde kullansam çatlağın ilerleme ihtimali var mi?

    Eger esiniz catlaktan rahatsiz olmuyor ve ileride satmayi dusunmuyor ise göndermesine gerek yok eger 20gun beklerim vs derde yollasin degistirirler. Mumkunse sony,nin resmi,yerine kargo iele gonderın basınız agrimaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasa çatlamasıyla ilgili bi sürü teori atıldı ortaya. kimi sıcaktan dedi kimi pantolon cebinde kullanmaktan dedi kimisi düşürmekten dedi vs..

    telefonu ilk çıktığında aldım ve kimi zaman cayır cayır yanarken oyun oynadım (şarjda iyi ısınıyor), telefonu neredeyse hep pantolon cebinde taşıdım, defalarca sert zemine yere düşürdüm; yara almamış tek köşesi yok telefonun. buna rağmen hala daha çatlama yok. konu tamamen üretim hatasıyla ilgili belli ki. bazı arkadaşlar bu konuda şanssızlar.
  • Arkadaşlar bende sony arc s var benim iki yerde çatlama oldu biri üstte ki malum aynı yer biri de geri düşünün hemen üstündeki ince yerde altındaki alimunyum gözüküyor. Garantiye göndermeyi düşünüyorum acaba tahmini kaç gün sürüyor değişim süresi ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seanver kullanıcısına yanıt
    süre elinde bulunan yedek parçaya göre değişiyor,varsa en az 5 günde elinmize ulaşır, benim 2.defa çatlama olunca gönderdim bana yeni sıfır aynı ürünün siyahından göndermişlerdi. şimdi yeni çatlak oluştu,bende ileri zamanda göndermeyi düşünüyorum,belki yeni tel bile gönderbilirler. benide haberdar edersen sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.