Şimdi Ara

Xperia M5 ekranda ghosting sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yüksek Ma değerine sahip şarj aleti ile Xperia M5'i şarj edince ne gibi sorunlar oluşuyordu? Birkaç arkadaş yazmıştı zamanında ama bulamıyorum. Bilenler varsa yazabilir mi?
    4 gündür şehir dışındayım ve başka şarj aletlerinden kullandım. 2-3 gündür ekranda ghosting var malesef.Simgeler ağır ve siline siline geçiş oluyor.Ekranda sağa doğru kaydırınca menüde geçişler çok kasıyor ve simgeler iç içe geçiyor bazen düzeliyor gibi ama sonra tekrar oluyor.Kullandığım şarj aleti 2mA filandı sanırım farklı bir şarj aleti kullandığım için böyle bir sorun yaşıyorum diye düşünüyorum.Eve gidince kendi orjinal şarj aletini kullanıp sorunun düzelip düzelmediğini yazarım.Gerçekten berbat bir şey.Böyle bir şey yoktu bende.

    Edit: 2 gündür kendi orjinal şarj aletini kullanıyorum halen düzelmedi format atmayı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_king -- 18 Nisan 2017; 2:18:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Edit: Yukarıda yazılı olan sorun telefona format atınca düzeldi.Şimdi de sd kartta 10gb yer olmasına rağmen dahili hafızadan sd karta uygulama taşımak istedimde "yetersiz depolama alanı" hatası alıyorum.Bu sorunu yaşayıp da çözümünü bilen arkadaşlar varsa ki illaki vardır.Lütfen yardımcı olun!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.