Şimdi Ara

Xperia Neo V şarjda kullanılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ikinci el bir xperia neo v aldım (8 megapiksellik olan neo v nin üst modeli oluyor sanırım.) telefonda herhangi bir sorun yok ancak şarj aletiyle fişe takip şarj ettiğimde telefonu kullanamıyorum. dokunmatik sapıtıyor sağa dokunuyorum sola gidiyor kendi kendine bişeyler yapiyor filan ama şarj oluyor. ancak bilgisayardan usb kablo ile şarj ettiğimde bu sorunu yaşamiyorum. iki ayri şarj aleti bi kac farklı priz ile denedim sorun devam etti. Neden kaynaklanıyor olabilir bu sorun ne yapmalı?



  • xperia arctada bu sorun oluyor neden bilmiyorum şarjda iken birşey yapmaya izin vermiyor şarj dolsun diye herhalde buda bozulmaları önlesin diye bakalım ics de düzelir belki
  • yani ben bu telefonu geri vermeyeyim mi şimdi bu bir sorun değil mi diyorsunuz ? bana bozukluk gibi gelmişti ama ilk defa sony ericsson kullandığım için bilemiyorum bana baya mantıksız geldi arıza sandım. eğer hepsinde boyleyse değiştirmeyeyim.
  • Neo v kullaniyorum sahsen bende oyle degil ama bundan once iphone 3g kullaniyordum ayni sekilde o da sarjdayken sapitiyordu.. Sarj aleti orjinal olduguna eminseniz bence telefonda sorun vardir..

    Edit: iphoneda yan sanayi sarj aleti kullaniyordum, nette biraz baktim yabanci sitelerden..Orjinal sarj aleti kullanilmadiginda boyle hatalar veriyormus bilginize ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pwnstaer -- 19 Nisan 2012; 6:51:44 >
  • Neo kullanıyorum bazen bende de oluyor orjinal şarj aletiyle şarj ettiğimde dokunmatiği düzgün bir şekilde kullanamıyorum sanırım genel bir sorun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ANIL_00

    Neo kullanıyorum bazen bende de oluyor orjinal şarj aletiyle şarj ettiğimde dokunmatiği düzgün bir şekilde kullanamıyorum sanırım genel bir sorun.

    Orjinal şarj aleti kulanmak sart. Yoksa bütün cihazlar saptyor.
  • bugün şarj aletimi orjinaliyle değiştirdim sorun kalmadı. problem şarj aletinin orjinal olmamasındanmış
  • Şaraj aletinden ziyade kablodan kaynaklanabilen bir problem ya da bilgisayara bağlıyorsanız bilgisayardan. Misal benim telefonu orjinal kablo ve şarj aletiyle prize takınca sorun yok arkadaşımın laptopuna takınca sorun yok ama kendi laptopuma takınca dokunmatik sapıtıyor.

    Aynı şekilde farklı kabloyla kullanınca arkadaşın laptopunda sapıtıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzbing -- 19 Nisan 2012; 16:41:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.