Şimdi Ara

Xperia X10 mini İNCELEME (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
18.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben navigasyon konusunda şunu söylemek istiyorum, ben x10 mini de bağlantı kurdum ve bulunduğum yeri tam olarak gösderdi. konu başında yapılan acıklamada bir sorundan bağsetildi, yanlış bir fikir oluşmasın sanırım o arkadaşın başına gelen bir sorun ben yaşamadım... daha önemli bir konu ise
    bu navigasyon uygulamasaı GPS uydularını kullanmak için mobil internet yada wifi aracılığı ile bir şekilde internet bağlantısı olması gerek, bunlarda bir ücret demek.. normal oto larda kullanılan navigasyonlar bildiğim kadar bu şekilde değil üçretsiz olarak calışıyorlar ve bu bir telefon modelinde yine mevcut,, beki bizde üçretsiz bir bağlantı olamıyorm? bu konuda fikri olan paylaşabilirmi ben tam bir bilgiye sağib değilim...

    www.dj-61dunyasi.tr.gg




  • arkadaşlar.herkeze merhaba.bende cihazı alma aşamasındayım.bir iki takıntım var.tardımcı olursanız sevinirim.cihazın görüntülü konuşmak için ön kamerası varmı,yoksa sadece tek kameraylamı idare ediliyor.android güncelleme ile video çekim özellikkleri geliştirile biliyormu,telefonda tv çıkışı bulunuyormu.acil yardımm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hudev

    arkadaşlar.herkeze merhaba.bende cihazı alma aşamasındayım.bir iki takıntım var.tardımcı olursanız sevinirim.cihazın görüntülü konuşmak için ön kamerası varmı,yoksa sadece tek kameraylamı idare ediliyor.android güncelleme ile video çekim özellikkleri geliştirile biliyormu,telefonda tv çıkışı bulunuyormu.acil yardımm.

    ön kamera ve tv çıkışı yok video çekim kalitesi android 2.1 güncellemesi sonrasında arttı oda zaten yeni telefonlarda yüklü geliyor şarjı 1 gün gidiyor ona göre düşün derim x8 var tek farkı kamerası flashsız ve 3.2 ama şarjı bundan daha iyi gidiyor üstelik 100 lira ucuz birde ona bak derim artı ekranı daha büyük
  • arkadaşlar ben sürekli sms çeken bi insanım. parmaklarım kalın kalın :) mağlum telefonda minnacık. sizce sıkıntı olur mu??? telefonu gördüm ama sms yazmadım hiç. çok acil cevap lütfen.
  • Hayallerimdeki telefon
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce aldım telefonu çözemediğim bir sorunum var
    Gmailim var fakat açmaya çalıştığımda açılmıyor dolayısıyla marketede giremiyorum bana şöyle bir uyarı veriyor "bu geçici bir sorun olabilir veya telefonunuz veri hizmeti tahsis edilmemiş olabilir sorun devam ederse müşteri vizmetlerini arayın"
    Müşteri hizmetlerini aradım onlarda sadece 3g özelliğim kapalıymış onu açtılar onun dışında başka bişey yapmadılar kullandığım hat Vodafone
    Bu problemi nasıl çözebilirim detaylı şekilde yardımcı olabilecek olan varsa ona minnettar olucam.
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
  • whatsapp kullanılabiliyormu acaba bende alma aşamasındayım,çokda beğendim.. :) hakkatten ufacık,tefecik,içi dolu turşucuk yahuu
  • merhaba, x10 mini ekranı kendi kendine açılıyor ve bazen saatlerce açık kalıyor. zaman aşımı 30saniyede. pc companion ile yazılımı tekrar yükledim ama sorun çözülmedi. pili çıkarıp takmak istedim nasıl çıktığını yazar mısınız?
    ya da acaba android marketten virüs falan mı geldi?
  • merhaba ben 2 aydır kullanıyorum uygulamaları kendi belleğine atıyor ve çok fazla uygulama veya dosya boyutu yüksek olan uygulama yüklendiğinde bellek doluyor bunun bir yolu var mıdır sd karta yüklense daha keyifli olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pfigen

    merhaba, x10 mini ekranı kendi kendine açılıyor ve bazen saatlerce açık kalıyor. zaman aşımı 30saniyede. pc companion ile yazılımı tekrar yükledim ama sorun çözülmedi. pili çıkarıp takmak istedim nasıl çıktığını yazar mısınız?
    ya da acaba android marketten virüs falan mı geldi?

    bu android denilen yazılım tam anlamıyla oturmuş bir yazılım değil anlaşılan.bende de oluyor telefonu kapatıp tekrar açıyorum gönlü olursa düzeliyor.çok kurcalayınca ve çok proğram yükleyince daha bir hassaslaşıyor cihaz .doğrusu ben pek sevmedim.yeni sürümlerde belki düzelmiştir ama onlarıda bu cihaz desteklemiyor.
    pil çıkmıyor bildiğim kadarı il.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.