Şimdi Ara

Xperia xa Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar çok telefonla haşır neşir olan birisi değilim fakat bu telefonun şekli şemali çok hoşuma gitti, benim emektarı satıp (s5) almayı düşünüyordum fakat forumda yazılanlara bakılırsa ekran sararması,sinyalizasyon gibi problemleri varmış son durum nedir şu anda güncellemeden sonra düzeldi mi?Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.



  • karedeşim ben aldım 3 defa garantiye gitti hala sıkıtılı tüketici hakem heyetine şikayet edecem bence başka modellere veya markalara bak
  • Hocam siz hangi sorunlardan dolayı yollamıştınız garantiye?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bonaparte123

    Hocam siz hangi sorunlardan dolayı yollamıştınız garantiye?

    Isınma şebeke diye gönderdim servis hatayı onarmadığı gibi kamerayıda bozup gönderdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam geçmiş olsun umarım paranızı geri alabilirsiniz.Siz Sony'de hangi telefonu önerirsiniz?Xa tipinde,boyutlarında bir cihaz var mı bildiğiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonaparte123 -- 7 Eylül 2017; 19:28:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bonaparte123

    Anladım hocam geçmiş olsun umarım paranızı geri alabilirsiniz.Siz Sony'de hangi telefonu önerirsiniz?Xa tipinde,boyutlarında bir cihaz var mı bildiğiniz?

    İnşallah hocam sağolun

    Sony x modeline bir bakabilirsin tabii yine iyice araştır... Ama mtk işlemcili Sony modellerini tavsiye etmem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şans işi hocam ama almanı pek tavsiye etmem. Sorun yaşama olasılığın yüksek illa sony kullanacağım dersen kesinlikle mediatek işlemcili cihazlara bulaşma aklına yatan snapdragon cihazlar daha mantıklı bir hareket olur.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    x almaya karar verdim hocam önerebileceğiniz uygun,hesaplı,güvenilir hatta kapıda ödemeli yolluyorlar mı bilmiyorum ama böyle bir site varsa önerinizi alabilirim.
  • bonaparte123 B kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz ne kadar hocam? Ben z5 premium aldım hepsi buradadan sıkıntısız bir şekilde elime ulaştı ama kapıda ödeme seçeneği var mı bilmiyorum.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    1800 e kadar siz cihazı teslim aldığınızda açılmamış kutu mu geldi?Biliyorsunuz netten alınca 14 gün içinde iade hakkınız var,size daha önce iade edileni yollayabiliyorlar

    .Aldığınız satıcının linkini yollar mısınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony xa 1 serisine bakabilirsiniz. Kullanicilardan kronik sorun olduguna dair bir sokayet gormedim simdiye degin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bonaparte123 B kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sıfır cihaz geldi. Daha önce de cihaz aldım internetten daha böyle bir sıkıntı yaşamadım. Sonynin z5 premium a kadar bilgim dahilinde kutularında kendi stickerı olur bu sticker tek kullanımlıktır eğer açılırsa yapışkanı olsa dahi bir daha yapışmıyor bir nevi güvenlik bandrolü diyebiliriz. Eğer yenilerde böyleyse sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Bu olayı sony cihazların hepsinde olması lazım.

    https://forum.donanimhaber.com/store/b7/c9/5e/b7c95e8297f5db091bc2dd689ddaf3bf.jpg

    Bu linkten bandrolleri olan z2 kutusunu görebilirsin hocam. Neyse telefon önerinize gelince 1800 birazdaha artırıp birde forumdan çek falan bulursanız direk XZ alın bence amiral gemi bir cihaz. 6.0 ile geldi 7.1.1 güncellemesi aldı daha yeni eylül ayının güvenlik güncellemesi de geldi 8.0 ı da alacak. Donanımı ve ufak efek arada çıkan sorunlar dışında kronik bir sorunuda yok güzel bir tercih olur. Yok o okadar veremem dersen x compact ve xperia x den birini al. Aynı cihazlar zaten hangisi daha çok hoşuna giderse onu tercih edebilirsin. Sadece verebileceğim en büyük tavsiye sakın MEDİATEK işlemcili SONY ALMA.




  • S5ten xaya gecilmez s5 daha iyi xa arkadasimda var telefonda tasarim haric hicbir sey yok parani cope atarsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia x almaya karar verdim arkadaşlar ,hb'de siyah rengi pahalı,daha önce hiç internetten elektronik cihaz almadım güvenilir ve uygun fiyatlı hangi siteden alabilirim siyah rengi ?Birde ininal kart ile ödemek mümkün mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bonaparte123

    Xperia x almaya karar verdim arkadaşlar ,hb'de siyah rengi pahalı,daha önce hiç internetten elektronik cihaz almadım güvenilir ve uygun fiyatlı hangi siteden alabilirim siyah rengi ?Birde ininal kart ile ödemek mümkün mü?

    xperia x kullanıyorum.tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.