Şimdi Ara

Xperia XA1 Ultra kullanan var mi,alinir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fiyati HB'de 1250 liraya dusmus,4/64'luk cihaz icin mukemmel fiyat bence.Arti Sony Turkiye garantili ne dersiniz ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Bizde var bu cihazdan evdekiler kullanıyor ama ben tavsiye etmem çekmiyor saçmalıyor büyük ekran telegon o yönden birşey diyemem ama klasik sony problemleri devam ediyor ekran sararması kasa kalitesiz şebeke problemleri sensör sorunları alınmaz bence.@AndreCastro35

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SUPERMAN

    Bizde var bu cihazdan evdekiler kullanıyor ama ben tavsiye etmem çekmiyor saçmalıyor büyük ekran telegon o yönden birşey diyemem ama klasik sony problemleri devam ediyor ekran sararması kasa kalitesiz şebeke problemleri sensör sorunları alınmaz bence.@AndreCastro35
    Hadi ya hosuma gitmisti de cihaz da internette de cok okudum sebeke sorununu.Var mi 1200 liraya kadar onerebilecegin cihaz ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefon büyük ekran sevenler için fena değil ama artık kasası çok kötü geliyor gözüme kumanda gibi büyük ve kaba geliyor bana artık kumandaların bile kasası daha zarif. Neyse o fiyat bandında alabileceğin bence redmi note 7 ilanları var yurtdışı sıfır olarak satılıyor ben olsam o şekilde bir tercih yapardım 4/64 olarak xperia ultrada 4 ram ama hafıza 32 bunuda belirteyim gene sen bilirsin al istersen sony ama problem yaşarsın kesinlikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SUPERMAN

    Telefon büyük ekran sevenler için fena değil ama artık kasası çok kötü geliyor gözüme kumanda gibi büyük ve kaba geliyor bana artık kumandaların bile kasası daha zarif. Neyse o fiyat bandında alabileceğin bence redmi note 7 ilanları var yurtdışı sıfır olarak satılıyor ben olsam o şekilde bir tercih yapardım 4/64 olarak xperia ultrada 4 ram ama hafıza 32 bunuda belirteyim gene sen bilirsin al istersen sony ama problem yaşarsın kesinlikle.
    Ya ben zaten oyun oynamiyorum.Sosyal medyada dolasayim,kamerasi is gorsun,batarya da elle tutulur olsun bana yeter.32 GB hafiza da yeterli bana.Xiaomi'nin modelleri yeterli olmaz mi sence ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olur neden olmasın redmi 7 Mi a2 lite bak o zaman 1200 TL civarı
    @AndreCastro35

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.