Şimdi Ara

Xperia Xz Premium Garanti Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yakın zamanda Xperia Xz Premium almaya karar verdim ama şu an hiç bir tekno marketlerde stokta bulunmuyor sahibinden de baktım ve sıfır bir cihaz buldumhttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-sony-xperia-xz-premium-sony-turkiye-garantili-618625026/detay ilanda Sony Türkiye garantili olduğu yazıyor. Satıcıyı aradım toptancı olduğunu ve garantisinin brightstar olduğunu söyledi. Brightstar ile ilgili çok olumsuz yorumlar okuduğum için moralim bozuldu bari keşke kvk olsaydı dedim oda direk bana garantisi brightstar ama kvk'ya da götürebilirsiniz dedi . Baya işkillendim sonuçta 2 ayrı firma arkadaşlar sizce ne yapmalıyım ? Belli ithalatçı garantili cihaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damacbaba -- 2 Kasım 2018; 13:42:29 >







  • Brighstar distribütördür hocam. Kendisi telefon tamir etmez ithal eder. Ama brighstarı hafife almayın bir çok ülkede aktif olan kurumsal bir şirkettir. Eğer teknik servisi KVK ise sorun olmayacaktır. ZAten sony avrasya tarafından ithal edilenlerde KVK ya gidiyor. Olumsuz yorumlara gelirsek hepsi aynı halt zaten. %100 müşteri memnuniyeti apple da bile yok hocam.
  • Bir problem olmaz benim bildiğim kadarı ile KVK da garanti hizmeti sağlıyor. Problem olmadan satın alabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar çok teşekkür ederim cevaplar için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.